Dodaj do ulubionych

Hotel Czernomore

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.07, 19:17
Moze ktos byl w tym hotelu???Jakie tam sa warunki??Interesuje mnie
wszystko....Lecimy z Alfa Starem i z opini o tym biurze to wiem,ze niezawodza
i ze hotele maja dobre tylko ze o Hotel Czernomore nieznalazlem nic
konkretnego...Bede wdzieczny za wszystkie informacje :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Hotel Czernomore IP: *.lubin.dialog.net.pl 25.05.07, 13:56
      My lecimy w czerwcu do tego hotelu...kolezanka byla w tamtym roku i mówiła,ze
      bylo super-bardzo czysto i bardzo przyjemna obsługa.Oglądałam zdjecia i
      wszystko wyglada tak jak w katalogu.Tez lecimy z Alfa Star-w tamtym roku byismy
      z nimi w Turcji-wszystko bylo super.
      • Gość: bywalec Re: Hotel Czernomore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 21:14
        Hotel jak hotel, są lepsze do wyboru. O ile nie wcisną cię do jednego z dwóch
        pokojów na parterze (przy basenie) to powinno być znośnie, inaczej nadwychasz
        się przez noc tyle chloru, że rano obudzisz się ledwo żywy i pokrzywiony. Do
        tego przez cały czas hałas i brak prywatności. Także bądź gotowy na taką
        możliwość, że wcisną cię na parterze bez możliwości zmienienia pokoju na inny.

alfastar.com.pl/hotele/651_145114_czernomore%202_d.jpg
        W Św. Włazie pod wieczór nie ma co robić - można sobie jedynie pochodzić po
        krzywej ulicy z nie zawsze zapalonymi latarniami. Ale jak przed wyjściem
        napijesz się Rakiji to i to może być dobrą rozrywką :) Ostatecznie zawsze możesz
        włączyć telewizor :)))
    • Gość: gypsy Re: Hotel Czernomore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 09:39
      www.travelzone.pl/?show=hotele;hotelID=2825;name=Czernomore
    • Gość: Samosia Re: Hotel Czernomore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.07, 19:43
      Niemoge sie zgodzic z opinia bywalca......Spedzilam w tym holtemu z
      rodzinka i grupa znajomych super dwa tygodnie,jedzonko bylo
      urozmaicane,codziennie inna wiedlina,owoce,zawsze wszystko fajnie
      podane.Pokoje mielismy sprzatane codziennie,co trzy dni panie
      wymienialy nam reczniki--zreszta niewiem jak inni ale jak 3-4 razy
      polozylam 2-5 leva dla pani sprzataczki bo widac,ze sie starala dbac
      o nas.... Co do miejscowosci to fajna,spokojna,kilka sklepow,knajpek
      no i restauracja RUSINA--super jedzonko i obsluga po
      polsku........Ja ze swej strony niemam zadnych zastrzezen i polecam
      wszystkim Św. Włas - Hotel Czernomore

• Gość: olo Re: Hotel Czernomore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 20:17
      ktos tam byl?
      • Gość: frytka Re: Hotel Czernomore IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 22:41
        byłam i musze z przykrościa stwierdzic ze nie byłam za bardzo
        zadowolona. Śniadania-ciągle to samo,mało miejsca na stołówce,jak
        wszyscy zaeszli nie było jak siedzieć,Pokoje małe,choć przyjeme,ale
        tragedia jest bez klimatyzacji,jeżeli chodzi o sprzątanie to panie
        sie nie wysilały za bardzo,do łazienki wogóle nie zaglądały,nawet o
        papier trzeba było sie upomnieć,piasek na panelach cały
        czas,reczniki i pościel wymieniona raz.Basen-maly ale fajny,z
        malutkim brodzikiem dla dzieci,leżaków przy basenie 10 szt,choć
        jakiś strasznych tłumów tam nie było.Z doświadczenia polecam hotel
        NICOLA.
        • martusia175 Re: Hotel Czernomore ( NOwy post!:) 31.05.09, 21:44
          czy ktoś wie cz w pokojach 2 osobowych są czajniki elektryczne? i czy jest
          możliwość pożyczenia żelazka?

proszę o odpowiedz:)
          • Gość: agarsm Re: Hotel Czernomore ( NOwy post!:) IP: 87.204.37.* 22.07.09, 16:45
            witam. czy w hotelu czernomore jest aneks kuchenny w pokojach typu
            studio???????????????
            • asala-monik Re: Hotel Czernomore ( NOwy post!:) 22.07.09, 20:56
              nie ma
            • jower Re: Hotel Czernomore ( NOwy post!:) 31.07.09, 10:37
              Wróciłam tydzień temu - niestety nie mam wesołych wieści. Jedzenie gorzej niż
              fatalne - także czystość na stołówce. Zdarzyło się nawet zepsute mleko. Radzę
              zabrać chociaż grzałkę i kawę rozpuszczalną , bo to leciało z termosu to raczej
              trudno nazwać kawą. Pokoje w porządku - zgłaszane usterki były dość szybko
              naprawiane.Wszędzie klimatyzacja. Lodówka mała ale można było trzymać kupione w
              sklepie jedzenie. O zabieraniu ze stołówki do pokoju - nie było mowy - od razu
              awantury.W sumie najgorsza ta nieszczęsna jadalnia z bardzo niesympatyczną
              panią z obsługi. No i sakramencko daleko do plaży - pies drapał do - bo z górki-
              ale powrót pod górę z tobołami w tym upale - niezły trening kondycyjny.
              Basen czysty, morze tak sobie, ale cieplutkie i płytkie. Uwaga - przy
              falochronach buszowały szczury! Oni pod tymi kamorami chowają rury kanalizacyjne.
              No to tyle - mogę odpowiedzieć na pytania, jeśli ktoś ma.
          • jower Re: Hotel Czernomore ( NOwy post!:) 31.07.09, 10:39
            żelazko z deską do prasowania jest dostępne w recepcji
            • Gość: kolega Re: Hotel Czernomore ( NOwy post!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 01:10
              mam pytanie co do klimatyzacji. wiem na pewno ze jest w pokojach typu studio a
              jak jest z pokojami 2 osobowymi?? proszę o odp
              • jower Re: Hotel Czernomore ( NOwy post!:) 03.08.09, 08:20
                Klimatyzacja jest we wszystkich pokojach. Nowa, jeszcze na gwarancji - działa
                super. Na wyposażeniu pokoju nie ma nic prócz szklanek. Jest na osobę jeden
                ręcznik kąpielowy i jeden mały. Zmieniane ze dwa razy na turnus. I raz zmieniana
                pościel. Na balkonach są składane suszarki - można rozwiesić mokre rzeczy, jest
                okrągły plastikowy stolik i krzesełka. Telewizor w pokoju odbiera kilka polskich
                stacji.Ogólnie ok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka