karolinka835 17.06.07, 11:22 Witam czy ktos z was byl w Bulgarii z biurem podrozy Małgosia.Prosze o opinie an temat tego biura Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: Biuro Podróży Małgosia IP: *.centertel.pl 17.06.07, 21:45 Slyszalem od znajomych, ktorzy byli z tym biurem ze niska cena niestety idzie w parze z niska jakoscia obslugi i zakwaterowania na miejscu... Ale coz, miejmy nadzieje, ze rynek zweryfikuje szybko takie biura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Biuro Podróży Małgosia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:58 Poczytaj tutaj - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=789&w=46285874&a=46285874 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: Biuro Podróży Małgosia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.06.07, 22:59 Jeszcze raz ten link forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=789&w=46285874&a=46285874 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tri Re: Biuro Podróży Małgosia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.07, 08:28 BYłam z tym biurem w zeszłym roku w Sozopolu. Osobiscie nie miałam z nimi kłopotów. Nie byliśmy problemowymi:)klientami i BP posłuzylo nam głównie do transportu i zakwaterowania. Pensjonat był ok, autokar tez więć jesteśmy z wczasów z tym biurem zadowoleni:) Wiem natomiast ze były skargi na drugi autokar, w którym nie działała klimatyzacja. Nie zanam szczegułów ale wystarczy poczytać forum. Nie przejmuj sie opiniami bo ile osób tyle bedzie zdań. Udanego wypoczynku. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Biuro Podróży Małgosia IP: *.centertel.pl 20.06.07, 22:46 Podobało mi się stwierdzenie: "niska cena niestety idzie w parze z niska jakoscia obslugi i zakwaterowania na miejscu..." Oczywiście najlepiej by było, gdyby niska cena szła w parze z bardzo wysokim standardem zakwaterowania, obsługi i czego jeszcze turysta zapragnąć może... :-) Tak w prezencie od biura, a co tam :-) Odpowiedz Link Zgłoś