Dodaj do ulubionych

Delfinarium Varna

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 23:32
Czy ktoś był w tym roku w delfinarium w Varnie. Czy wogóle warto jechać.
Jakie ceny wstępu?
Obserwuj wątek
    • Gość: bulgi Re: Delfinarium Varna IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.07, 23:57
      Dla mnie było baardzo warto jechać, nawet za większe pieniądze- no ale ja jestem
      miłośniczką delfinów więc nie wyobrażałam sobie tego aby tam nie pojechać :)
      To jest pokaz ok 40 minutowy.
      Ceny dokładnej nie pamiętam (może ktoś inny poda dokładne info) ale w granicach
      30zł.
    • Gość: damoon Re: Delfinarium Varna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 23:58
      z delfinarium warnenskim jest tak: jak bylem gdzies indziej (floryda) to nie idz
      natomiast jak nie byles nigdy w delfinarium to na pewno warto. 3 delfiny plus
      pare dzieczyn plywajacych w wodzie w przerwie gdy delfinki odpoczywaja w czasie
      45 minut. fajna zabawa jak jestes z dziecmi i dla zabicia czasu cos jescze
      zaliczyc w przerwie na plazowanie ale nie porownuj do innych pokazow w europie
      czy na swiecie. pzdr
      • Gość: damoon Re: Delfinarium Varna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 00:06
        a i jeszcze jedna rada. jak zdecydujesz sie jechac ze zlotych piakow autobusem
        (przystanek nazywa sie delfinarium) to uwazaj na portfel w autobusie. duzo
        dziewczyn romskiego pochodzenia dorabia sobie na turystach w autobusach 9, 109,
        209, 309 i 409.pzdr
      • askazbielan Re: Delfinarium Varna 17.07.07, 08:33
        U nas pokaz trwal 15 minut (ze względu na urodzenie małego delfiniatka), bilety
        chyba 24 lewy. Znajomi zażądali zwrotu kasy za bilety. Nędza. Ale dla dzieci
        frajda, tylko najlepiej usiąść z boku, to chociaż widać jak opiekun karmi
        delfiny.
        • Gość: Małopolska Re: Delfinarium Varna IP: *.btc-net.bg 23.08.14, 16:13
          Od razu widać że z Bielan. I jak oddali kasę znajomym ?! Typowi Polaczkowie. Wstyd i szkoda czasu na komentarz.
    • Gość: xxx Re: Delfinarium Varna IP: *.centertel.pl 14.07.07, 11:07
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=789&w=62691845&a=62691845
      • Gość: bg Re: Delfinarium Varna IP: *.broker.com.pl 15.07.07, 22:22
        bylam 2 tyg temu - bilet wstepu ok. 20leva, pokaz byl krotki,bo 20min, ale
        dlatego, ze w przeddzien urodzill sie maly delfinek

bylam wzruszona, ogladajac ten pokaz, pomimo postkomunistycznego okropnego
        budynku delfinarium

ja polecam
    • Gość: konrad Re: Delfinarium Varna IP: 83.238.103.* 17.07.07, 09:29
      Niestety w tym roku nie można już oglądać pokazu z kawiarenki obok delfinarium.
      • askazbielan mozna... 17.07.07, 12:06
        zjesc lody w tej kafejce, obejrzec delfiny przez szklane szyby tez. Wstep do
        kafejki jest płatny i kosztuje 1 lewa, ale ceny są wewnątrz tak śmiesznie
        niskie, że warto zapłacić ;-)
        • Gość: konrad Re: mozna... IP: 83.238.103.* 17.07.07, 15:22
          Byłaś tam może w przeciągu ostatnich dwóch tygodni?
          • Gość: aska Re: mozna... IP: *.devs.futuro.pl 17.07.07, 20:08
            tak ;-), dokladnie dwa tygodnie temu, a co, zamknęli?
            • jagus2 Re: mozna... 18.07.07, 18:04
              Ja pocalowalem klamke niestety..
              Z tego co bylo napisane wlasnie urodził sie tam maly delfinek!!!!

Ponoc super atrakcja! :)
              Pokaz niby trwa 2 godziny ... odbywa sie o godzinie 11 lub 12, o 15 i chyba o 18
              lub 19. W kazdym razie 3 razy dziennie.
              Ceny 20 leva a dla dzieci zniazka..
              Polecam, mimo ze sam nie bylem.
            • Gość: konrad Re: mozna... IP: 83.238.103.* 19.07.07, 10:50
              bodajże 05.07.2007r. nie można było oglądać przez kawiarnię, ale jak jest teraz
              to trudno mi powiedzieć
    • Gość: Paweł Kraków Re: Delfinarium Varna IP: *.btc-net.bg 23.08.14, 16:34
      Rewelacja !!! Pokaz jest 40 minutowy, aktywne są 4 delfiny. Wstęp 25 lewa dorosły i 18 lewa dziecko do 12 lat. 100 lewa pływanie z delfinami (osobiście nie korzystaliśmy ze względu na wiek dzieci - od 12 lat). Pokaz niesamowity w tym mecz "piłki nożnej" delfinów mega zabawa z widzami. Prowadząca mówi w trzech językach: angielski, niemiecki i bułgarski. Polecamy zająć lewą trybunę patrząc na scenę. To tam skierowane jest głównie przedstawienie, ale doskonale widać z każdego miejsca. Spokojnie można zająć dolne miejsca, lepiej widać i jest lepszy kontakt z prowadzącym. Osobiście oceniam pokaz na 6. Będąc w Warnie szkoda opuścić tą atrakcję, szczególnie jeżeli jesteście z dziećmi. POLECAM .
      • cotti Re: Delfinarium Varna 02.09.14, 13:20
        Polecam - delfinarium jest nieduże, a to oznacza - że wszystko widać - jest się po prostu blisko tych wspaniałych zwierząt :-)
        Dzieciaki były zachwycone.
      • Gość: Aaa Re: Delfinarium Varna IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.16, 22:33
        Czy Wy wiecie, ze delfin robi sztuczki bo jest głodny? Zrobi źle sztuczke nie dostanie jedzenia... Delfinarium to rozrywka dla prostakow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka