Gość: miro IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.07, 23:32 Czy ktoś był w tym roku w delfinarium w Varnie. Czy wogóle warto jechać. Jakie ceny wstępu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bulgi Re: Delfinarium Varna IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.07, 23:57 Dla mnie było baardzo warto jechać, nawet za większe pieniądze- no ale ja jestem miłośniczką delfinów więc nie wyobrażałam sobie tego aby tam nie pojechać :) To jest pokaz ok 40 minutowy. Ceny dokładnej nie pamiętam (może ktoś inny poda dokładne info) ale w granicach 30zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damoon Re: Delfinarium Varna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 23:58 z delfinarium warnenskim jest tak: jak bylem gdzies indziej (floryda) to nie idz natomiast jak nie byles nigdy w delfinarium to na pewno warto. 3 delfiny plus pare dzieczyn plywajacych w wodzie w przerwie gdy delfinki odpoczywaja w czasie 45 minut. fajna zabawa jak jestes z dziecmi i dla zabicia czasu cos jescze zaliczyc w przerwie na plazowanie ale nie porownuj do innych pokazow w europie czy na swiecie. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damoon Re: Delfinarium Varna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.07, 00:06 a i jeszcze jedna rada. jak zdecydujesz sie jechac ze zlotych piakow autobusem (przystanek nazywa sie delfinarium) to uwazaj na portfel w autobusie. duzo dziewczyn romskiego pochodzenia dorabia sobie na turystach w autobusach 9, 109, 209, 309 i 409.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
askazbielan Re: Delfinarium Varna 17.07.07, 08:33 U nas pokaz trwal 15 minut (ze względu na urodzenie małego delfiniatka), bilety chyba 24 lewy. Znajomi zażądali zwrotu kasy za bilety. Nędza. Ale dla dzieci frajda, tylko najlepiej usiąść z boku, to chociaż widać jak opiekun karmi delfiny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małopolska Re: Delfinarium Varna IP: *.btc-net.bg 23.08.14, 16:13 Od razu widać że z Bielan. I jak oddali kasę znajomym ?! Typowi Polaczkowie. Wstyd i szkoda czasu na komentarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Delfinarium Varna IP: *.centertel.pl 14.07.07, 11:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=789&w=62691845&a=62691845 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bg Re: Delfinarium Varna IP: *.broker.com.pl 15.07.07, 22:22 bylam 2 tyg temu - bilet wstepu ok. 20leva, pokaz byl krotki,bo 20min, ale dlatego, ze w przeddzien urodzill sie maly delfinek bylam wzruszona, ogladajac ten pokaz, pomimo postkomunistycznego okropnego budynku delfinarium ja polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: Delfinarium Varna IP: 83.238.103.* 17.07.07, 09:29 Niestety w tym roku nie można już oglądać pokazu z kawiarenki obok delfinarium. Odpowiedz Link Zgłoś
askazbielan mozna... 17.07.07, 12:06 zjesc lody w tej kafejce, obejrzec delfiny przez szklane szyby tez. Wstep do kafejki jest płatny i kosztuje 1 lewa, ale ceny są wewnątrz tak śmiesznie niskie, że warto zapłacić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: mozna... IP: 83.238.103.* 17.07.07, 15:22 Byłaś tam może w przeciągu ostatnich dwóch tygodni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aska Re: mozna... IP: *.devs.futuro.pl 17.07.07, 20:08 tak ;-), dokladnie dwa tygodnie temu, a co, zamknęli? Odpowiedz Link Zgłoś
jagus2 Re: mozna... 18.07.07, 18:04 Ja pocalowalem klamke niestety.. Z tego co bylo napisane wlasnie urodził sie tam maly delfinek!!!! Ponoc super atrakcja! :) Pokaz niby trwa 2 godziny ... odbywa sie o godzinie 11 lub 12, o 15 i chyba o 18 lub 19. W kazdym razie 3 razy dziennie. Ceny 20 leva a dla dzieci zniazka.. Polecam, mimo ze sam nie bylem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: mozna... IP: 83.238.103.* 19.07.07, 10:50 bodajże 05.07.2007r. nie można było oglądać przez kawiarnię, ale jak jest teraz to trudno mi powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Kraków Re: Delfinarium Varna IP: *.btc-net.bg 23.08.14, 16:34 Rewelacja !!! Pokaz jest 40 minutowy, aktywne są 4 delfiny. Wstęp 25 lewa dorosły i 18 lewa dziecko do 12 lat. 100 lewa pływanie z delfinami (osobiście nie korzystaliśmy ze względu na wiek dzieci - od 12 lat). Pokaz niesamowity w tym mecz "piłki nożnej" delfinów mega zabawa z widzami. Prowadząca mówi w trzech językach: angielski, niemiecki i bułgarski. Polecamy zająć lewą trybunę patrząc na scenę. To tam skierowane jest głównie przedstawienie, ale doskonale widać z każdego miejsca. Spokojnie można zająć dolne miejsca, lepiej widać i jest lepszy kontakt z prowadzącym. Osobiście oceniam pokaz na 6. Będąc w Warnie szkoda opuścić tą atrakcję, szczególnie jeżeli jesteście z dziećmi. POLECAM . Odpowiedz Link Zgłoś
cotti Re: Delfinarium Varna 02.09.14, 13:20 Polecam - delfinarium jest nieduże, a to oznacza - że wszystko widać - jest się po prostu blisko tych wspaniałych zwierząt :-) Dzieciaki były zachwycone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaa Re: Delfinarium Varna IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.16, 22:33 Czy Wy wiecie, ze delfin robi sztuczki bo jest głodny? Zrobi źle sztuczke nie dostanie jedzenia... Delfinarium to rozrywka dla prostakow. Odpowiedz Link Zgłoś