Dodaj do ulubionych

Hotel św.wlaz

IP: 212.2.101.* 15.07.07, 09:20
kto sie wybiera 13.08.07 z wroclawia samolotem do św.wlazu?" z alfa star
Obserwuj wątek
    • Gość: matinka Re: Hotel św.wlaz IP: *.mmj.pl 16.07.07, 19:39
      witam , dzisiaj wrocilismy ze Św.Włazu, byliśmy z Alfa Starem , ale w hotelu
      Janina , jestesmy zadowoleni(nie tylko my).Hotel , o którym piszesz ładnie
      wygląda na zewnątrz ale jest nieciekawie polożony -daleko do centrum ,
      praktycznie na skrzyżowaniu no i ten widok na oddaloną o kilka metrów stację
      benzynową ...
      • janga74 Re: Hotel św.wlaz 16.07.07, 21:28
        A widziałaś może hotel Berlin? Czy daleko od niego do plaży? Jak okolica? Jak
        jest wieczorem we Włazie? Jakiejś kafejki, dyskoteki?
        • Gość: karola Re: Hotel św.wlaz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 10:54
          Hotel Berlin jest blisko plaży,wiekszosć hoteli nie jest daleko, dyskotek
          raczej niema, jest knajpa Brasilia można tam zjeść, wypić, potańczyć. osobiście
          nie byłam bo byłam z małym dzieckiem. Miejscowość jest mała ale jest 4 km do
          Słonecznego Brzegu a tam knajpa na knajpie, masa atrakcji.
      • agnes_2004 Re: Hotel św.wlaz 17.07.07, 17:01
        opisz jakie warunki sa w hotelu janina jak daleko do plazy czy jest parking dla
        aut co z klimom czy jest i inne ciekawostki
        • Gość: matinka Re: Hotel św.wlaz IP: *.mmj.pl 26.07.07, 09:12
          hotel Janina jest położony przy głównej ulicy ze sklepami i knajpkami , obok
          jest pub rubin - tam chodzilismy na bilard .Hotel jest prowadzony przez
          rodzinę , my mieszkaliśmy w części***, na każdym piętrze po dwa apartamenty
          dwupokojowe - wygodne przestronne , codziennie sprzątali . Ogólnie hotel czysty
          i przyjemny.Z jedzeniem nie było problemu , rano jakieś kanapki w domu , potem
          knajpki.Za każdym razem jedliśmy w innej , ale chyba najbardziej nam przypadła
          do gustu KRIS - od rynku ( przy postoju taxi)uliczką w górę- mała sympatyczna
          knajpka. Na basen chodziliśmy do hotelu Laguna, warto jechać do Neseberu , po
          południu do Słonecznego Brzegu
        • Gość: matinka Re: Hotel św.wlaz IP: *.mmj.pl 26.07.07, 09:18
          jeśli chodzi o plażę, wychodząc z hotelu kierujemy się w lewo i przy
          rozwidleniu schodzimy w dół do samej plaży - w sumie ok.400m.Ponieważ cała
          miejscowość położona jest na wzgórzu , powrót z plaży w pierwszych dniach może
          być męczący - my zawsze odpoczywaliśmy w takim barze i jedliśmy banicę
          popijając zimnym piwkiem .Wystrój jak z epoki PRL ,ale klimę mają .
    • Gość: kermit Re: Hotel św.wlaz IP: 80.51.194.* 23.07.07, 13:20
      ja sie wybieram ale 03.09.07 tez do tego hotelu i z alfa starem, mam prośbę,
      niech ktoś napisze jak wygląda ten hotel i czego sie można spodziewać. dzieki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka