Gość: Steko IP: *.zabrze.net.pl 14.08.07, 13:39 Hej wrocilem wlasnie z Bułgarii hotel sv vlas w Wlasie jak ktos ma pytania to piszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaśka z wrocławia Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.07, 15:26 hej, ja mam pytanie,bo właśnie też będę w tym hotelu.Czy rzeczywiście jest taki hałas od tej ruchliwej ulicy?Właściwie to napisz coś o tej miejscowości,jaka plaża,sklepy,knajpki,czy drogi bus do słonecznego brzegu,gdzie wymieniać pieniądze i takie tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steko Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: *.zabrze.net.pl 16.08.07, 00:32 Zaden halas nie wystepuje. Wiec troche informacji. Wymiana kasy mozna w hotelu. Ale ja wymienialem w centrum wlasu po lepszym kursie kantor jest na samym rynku, bedzie tam maszyna do maskotek i zaraz za nia jest kantor plus budki telefoniczne z ktorych mozna dzwonic do polski co nie wychodzi drogo polecam ten kantor nikt mnie tam nie oszukał !! co do knajpek polece dwie w ktorych czesto jadlem z naciskiem na kotwe sa to 2 knajpki z polskim menu kotwa i pod orzechem nie chodzcie do restauracji zaraz na przeciwko hotelu st stefan czy antoni nie kojarze juz nazwy jedzenie masakra !! od hotelu sa dwie uliczki jedna prowadzi do plazy druga do centrum wlasu i tu czy tu blisko 5 min moze mniej na nogach. Za rynkiem uliczka z sklepami i pelno straganow z pierdołami :) z zakupami tez nie ma problemow jest pelno marketow z koszykami. jesli minie sie juz rynek i idzie ta ulica z sklepami jak ktos chce niech idzie do konca pod koniec jest najtanszy market np 1L wodki kosztuje okolo 18 zl :). Co super do hotelu mozna wnosic napoje :) i nie robia zadnego problemu. Sniadanie szwedki stol po kilku dniach juz sie nie chce tego jesc bo zawsze to samo ale idzie sie najesc :) Dojazd od sloneczego brzegu autobusme 0.90 stocinek zeby wysiasc w centrum slonecznego brzegu szukajcie hotelu diamond albo klubu go go zaraz obok jest bazar jak miniecie ten bazar jest tam knajpka chyba najtansza w okolicy bo nawet taniej w niej bylo niz w wlasie nawet widzialem kolei ludzi ktorzy czekali az sie stolik zwolnii. Plaza w wlasie ok lezak 5 lv parasol rowniez 5 lv ja ogolnie non stop na basenie siedzialem nie korzystalem z plazy. Polecam rowniez wycieczke do neseberu. Jak oczyms zapomnialem to piszcie to jeszcze jak bede wiedzial to wam odpowiem na pytania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renata Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: *.btc-net.bg 16.08.07, 20:47 Wlasnie przebywamy w miejscowosci Sl. Wlas, chcemy wybrac sie na wycieczke 2 (dni) do Stambulu. Czy byles tam??? Co sadzisz ne ten temat??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steko Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: *.zabrze.net.pl 17.08.07, 07:55 Ja na tej wycieczce nie bylem, ale osoby ktore byly mowily ze bylo fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sebade Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: 213.25.48.* 21.08.07, 09:10 ja też wczoraj wróciłem z własu i co do jedzenia polecam wszystkim knajpeczkę RUSINA ,menu w języku polskim ,porcje ogromne ,większe niż w orzechu, ceny bardzo przystępne ,władny wystrój miła obsługa polecam, kanjpka znajduje się na ul rusalki za tym wielkim marketem ok 100m po lewej stronie niedzy blokami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: steko Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: *.zabrze.net.pl 16.08.07, 00:14 Ja tam hałasu od ulicy nie słyszalem i mi to nie przeszkadzało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka z wrocławia Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.07, 13:58 dzięki za informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: *.chello.pl 18.08.07, 00:36 ja tez wróciłam w poniedziałek z sv vlas napewno sie znamy my tez wiecznie na basenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.07, 19:38 ja jeszcze mam pytanie odnośnie tego basenu :) czy morze jest takie brudne,że cały czas na tym basenie?? ;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 17:01 morze jest jak najbardziej ok nic sie nie martw tylko ze poprostu basenik przy tym hotelu jest taki wspanialy ze sie nie chcialo nigdzie chodzic :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Steko Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 21:05 No mozliwe basen fajny to nie chciało sie nigdzie chodzic. A czy sie widzielismy to nie wiem ja bylem z dziewczyna a moj znak rozpoznawalny tatuaz na łydce:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 12:48 aaa zapomniałam o najważniejsze się zapytać! ;d Czy pokoje wygladaja tak jak na zdjęciu czy dużo gorzej? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 17:03 wyglądają tak jak na zdjęciach...są spoko, czyściutkie, ładniutki balkonik, telewizor, lodówka, szafa na ubrania... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.07, 21:24 super,dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pam Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: 87.121.48.* 21.08.07, 06:36 Drobne uzupelnienie z pierwszej reki: Z hotelu rozposciera sie wspanialy widok na stacje benzynowa oraz plastikowe palmy przy basenie. Dla pocieszenia dodam, ze benzyna kosztuje 1€ za litr. PS. Morze tez widac :-) zza kolejnych budow. Ulica jest cicha miedzy 2. a 5. rano. Ale pogoda super! Basen tez ok. No i morze czyste i spokojne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.07, 15:14 nie przeszkadza mi ta stacja;d nie mam zamiaru siedzieć w pokoju i oglądać widoki tylko podziwiać poza hotelem ;d tylko się tak zastanawiam jak będzie z tą pogodą na początku września,bo wtedy jadę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamila Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: *.chello.pl 22.08.07, 23:08 ja dlatego na basenie bo mój syn miał radoche ma 2 latka a basen bezpieczniejszy niżt to morze bo nad mrzem leciał na oślep do wody a ja miałam stresa a takto mogłam sie chociaż poopalac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pam Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: 87.121.48.* 23.08.07, 07:37 Teraz są rzeczywiście wyjątkowe, nawet jak na sierpień w Bułgarii, upały. We wrześniu było tu poprzednimi laty przyjemniej - w dzień ok. 25st, noce chłodniejsze - czasem trzeba było założyć coś z długimi rękawami. Woda ciepła - do września nie wystygnie. Wrzesień ma jedną niezaprzeczalną zaletę - jest mniej ludzi i ceny są już niższe. Ten rok jest wyjątkowy jeśli idzie o ceny owoców i warzyw - z powodu suszy są znacznie wyższe. We Własie tłok troszkę większy - ale na plaży się to rozkłada :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Wrocilem z Bulgarii Sw wlas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.07, 15:51 kamila i pam dzięki za informacje.uspokoiłyście mnie trochę:) Odpowiedz Link Zgłoś