Dodaj do ulubionych

słonecznu brzeg coloseum

IP: 212.122.214.* 23.05.08, 00:45
Mam pytanko czy ktoś zna hotel Coloseum w Słonecznym Brzegu. Jedziemy
samochodem w połowie lipca. Jedzie nas czworo czyli 2 dorosłych oraz 2
chłopaków (13 i 15)
Obserwuj wątek
    • anulka210 Re: słonecznu brzeg coloseum 29.05.08, 14:28
      Witam. Którego jedziecie dokładniej? Bo my wyruszamy 19 lipca ze
      ŚląSKA do Słonecznego Brzegu... A od 21 mamy noclegi. Moze dałoby
      sie przyłączyć :) Bo jedziemy sami( ja mąż i syn 5 lat) i szukamy
      kogoś na wspólną trase... Pozdrowionka
      • Gość: bydgoszczanka Re: słonecznu brzeg coloseum IP: 212.122.214.* 30.05.08, 23:39
        Niestety nie uda nam się połączyć podróży, ponieważ my pierwszy nocleg mamy
        14.07.Życzę bezpiecznej drogi. Pozdrawiam
    • Gość: Robert37 Re: słonecznu brzeg coloseum IP: 80.51.233.* 03.06.08, 10:07
      Witam jadę do coloseum 21-07 z rodzinką 2+2 dzieci 13 i 7 pobyt mam
      od 23-07 wyjeżdzam ze Śląska dokładnie okolice Rybnika .Opinia
      ogólna hotelu jest pozytywna ,wszędzie jest blisko ładna
      plaża.Negatyw to hotelowe posiłki , ale każdy ma inne
      podniebienie.Do pani Anula210 szkoda że mamy dwa dni różnicy
      wybralibyśmy się razem w podróż tym bardziej że jedzimy ze Śląska.
      Myślę że zapoznamy się na miejscu. Pozdrawiam życzę spokojnego
      dotarcia do celu.
      • Gość: bydgoszczanka Re: słonecznu brzeg coloseum IP: 212.122.214.* 23.06.08, 23:48
        Nadal zadaję pytanie czy ktoś zna hotel Coloseum.Zastanawiam sie czy jest u nich
        parking dla samochodów, czy trzeba będzie szukać parkingu na ulicy(podobno jest
        to niebezpieczne bo kradną auta)Może ktoś się wybiera w połowie lipca. Pozdrawiam
        • allusia1 Re: słonecznu brzeg coloseum 04.08.08, 16:59
          Wróciliście z wakacji w Coloseum, jak było? jak oceniacie hotel?
          • Gość: bydgoszczanka Re: słonecznu brzeg coloseum IP: 212.122.214.* 09.08.08, 00:33
            hotel rewelacyjny, leżaki przy hotelu za darmo, Jeżeli jedziesz samochodem to
            licz się z opłatą za parking ok. 10L za dobę. My byliśmy w lipcu miałam dolary
            które zamieniałam na lewy 1dolar= 1,18 - 1,20L Kantor jest w recepcji lepszy
            kurs mieli w hotelu Europa.Hotel coloseum jest czysty, ręczniki zmieniają
            codziennie. Jedzenie jest raczej dobre, chociaż brakuje owoców. W naszym pokoju
            klimatyzacja działała bez zarzutu, chociaż słyszeliśmy różne skargi. Hotel jest
            bardzo blisko plaży i morza, radzę rezerwować sobie leżaki przy hotelu i chodzić
            kapać się w morzu (leżaki na plaży są płatne (1 leżak = 7 lewa + 1 parasol = 7
            lewa) woda w basenie hotelowym jest czysta i ciepła mieliśmy sytuację że woda w
            morzu była cieplejsza niż w basenie. Z wakacji wróciliśmy bardzo zadowoleni

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka