Gość: bydgoszczanka IP: 212.122.214.* 23.05.08, 00:45 Mam pytanko czy ktoś zna hotel Coloseum w Słonecznym Brzegu. Jedziemy samochodem w połowie lipca. Jedzie nas czworo czyli 2 dorosłych oraz 2 chłopaków (13 i 15) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anulka210 Re: słonecznu brzeg coloseum 29.05.08, 14:28 Witam. Którego jedziecie dokładniej? Bo my wyruszamy 19 lipca ze ŚląSKA do Słonecznego Brzegu... A od 21 mamy noclegi. Moze dałoby sie przyłączyć :) Bo jedziemy sami( ja mąż i syn 5 lat) i szukamy kogoś na wspólną trase... Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanka Re: słonecznu brzeg coloseum IP: 212.122.214.* 30.05.08, 23:39 Niestety nie uda nam się połączyć podróży, ponieważ my pierwszy nocleg mamy 14.07.Życzę bezpiecznej drogi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert37 Re: słonecznu brzeg coloseum IP: 80.51.233.* 03.06.08, 10:07 Witam jadę do coloseum 21-07 z rodzinką 2+2 dzieci 13 i 7 pobyt mam od 23-07 wyjeżdzam ze Śląska dokładnie okolice Rybnika .Opinia ogólna hotelu jest pozytywna ,wszędzie jest blisko ładna plaża.Negatyw to hotelowe posiłki , ale każdy ma inne podniebienie.Do pani Anula210 szkoda że mamy dwa dni różnicy wybralibyśmy się razem w podróż tym bardziej że jedzimy ze Śląska. Myślę że zapoznamy się na miejscu. Pozdrawiam życzę spokojnego dotarcia do celu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanka Re: słonecznu brzeg coloseum IP: 212.122.214.* 23.06.08, 23:48 Nadal zadaję pytanie czy ktoś zna hotel Coloseum.Zastanawiam sie czy jest u nich parking dla samochodów, czy trzeba będzie szukać parkingu na ulicy(podobno jest to niebezpieczne bo kradną auta)Może ktoś się wybiera w połowie lipca. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
allusia1 Re: słonecznu brzeg coloseum 04.08.08, 16:59 Wróciliście z wakacji w Coloseum, jak było? jak oceniacie hotel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bydgoszczanka Re: słonecznu brzeg coloseum IP: 212.122.214.* 09.08.08, 00:33 hotel rewelacyjny, leżaki przy hotelu za darmo, Jeżeli jedziesz samochodem to licz się z opłatą za parking ok. 10L za dobę. My byliśmy w lipcu miałam dolary które zamieniałam na lewy 1dolar= 1,18 - 1,20L Kantor jest w recepcji lepszy kurs mieli w hotelu Europa.Hotel coloseum jest czysty, ręczniki zmieniają codziennie. Jedzenie jest raczej dobre, chociaż brakuje owoców. W naszym pokoju klimatyzacja działała bez zarzutu, chociaż słyszeliśmy różne skargi. Hotel jest bardzo blisko plaży i morza, radzę rezerwować sobie leżaki przy hotelu i chodzić kapać się w morzu (leżaki na plaży są płatne (1 leżak = 7 lewa + 1 parasol = 7 lewa) woda w basenie hotelowym jest czysta i ciepła mieliśmy sytuację że woda w morzu była cieplejsza niż w basenie. Z wakacji wróciliśmy bardzo zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś