Gość: baca IP: *.piekary.net 23.06.08, 18:06 kto był w hotelu nancy w Słonecznym Brzegu ,jaki to hotel .Prosze o info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: D_DIESEL Re: hotel Nancy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.08, 09:37 W hotelu nie byłem, ale z tego co pamiętam to jest usytuowany w bardzo dobrym, cichym miejscu. Praktycznie na pierwszej przecznicy za centrum, czyli po wyjściu z hotelu masz minutkę do wszystkiego co najlepsze :D W zeszłym roku go budowali. Nie mam pojęcia jak jest w środku, ale zazwyczaj takie hotele są najlepsze, bo wszystko pachnie jeszcze nowością :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coco Re: hotel Nancy IP: *.sileman.net.pl 21.07.08, 19:42 ja bylam. wrocilam niedawno... bida z nedza ten hotel. ale przez 10 dni idzie przezyc. lazienka(cala) to jednoczesnie kabina prysznicowa. pokoje takie sobie niby wszystko jest ale jakies ubogie. sniadania beznadziejne- parowka dzielona chyba na 5 osob 1 plaster szynki, dzemik i cwiartka pomidora... czyli glodomorom odradzam. wieczorami komary tna az milo...:(((( do centrum daleko jakies 15-20 min spokojnym krokiem. tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wafel Re: hotel Nancy IP: *.chello.pl 21.08.08, 17:44 Hehe arystokratka sie znalazla, sniadania lepsze niz bulgarskie jedzenie, a jak nie umiesz obslugiwac klimatyzacji i zostawiasz otwarte okno z zapalonym swiatlem to sie nie dziw ze komary gryza. Moze Cie po prostu robili w ch... bo ja tam normalne parowki dostawalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadmajew Re: hotel Nancy IP: 83.1.124.* 01.06.09, 20:53 Cześć, wybieram się do SB do Nancy. Czy ktoś mi może odpowiedzieć co znajduje się na wyposażeniu pokoju? Bardzo proszę o odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: hotel Nancy IP: *.netblok.pl 04.06.09, 00:02 w jakim terminie wybierasz sie do nancy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juras Re: hotel Nancy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 08:13 my jedziemy końcówka lipca Odpowiedz Link Zgłoś
dooominika.6 Re: hotel Nancy 11.06.09, 10:01 my tez wybieramy się do tego hotelu 16 lipca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienkam1987 Re: hotel Nancy IP: *.chello.pl 10.07.09, 13:11 czesc kiedy dokladnie i skad jedziecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siasiek Re: hotel Nancy IP: *.adsl.inetia.pl 10.07.09, 13:40 Ja tam też nie narzekałam na komary:-) a tak szczerze mówiąc to co by się chciało za takie małe pieniądze. Jak dla mnie hotelik był w sam raz skromny fakt, ale czysty schludny, basenik przy hotelu grill. I nikt nie marudzi ze jest cisza nocna i można siedzieć i siedzieć. Jak dla mnie było super. Ale ludziom to nie można dogodzić;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozalia Re: hotel Nancy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.09, 17:54 Wybiera się ktoś do tego hoteliku 20 lipca?:) ojjj różne się opinie słyszy ale ja wierzę że to jednak brednie i będzie ok. Prosiła bym o wypowiedz kogoś kto w nim był jakie jest wyposarzenie pokoju i czy są ręczniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dan Re: hotel Nancy IP: *.c198.msk.pl 12.07.09, 15:18 pokój każdy z łazienką,balkonem,tv,klimatyzacja,lodówka,dwie szklanki krzesełka,szafa i łóżko oczywiście bardzo czysto i ręczniki kąpielowe Odpowiedz Link Zgłoś
basiasmyczek Re: hotel Nancy 09.03.10, 07:56 Witam wszystkich który byli w tym hotelu. Ja się do niego wybieram w połowie lipca. Czy można prosić o więcej informacji na temat tego hotelu. Gdzie on się znajduje w SB? Czy blisko do morza? Jak z cenami w SB? Odpowiedz Link Zgłoś