Gość: jaś IP: *.legnica.vectranet.pl 21.08.08, 18:34 Wróciłem wczoraj - pytajcie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uli Re: SW VLAZ - wróciłem wczoraj IP: *.mysmart.ie 21.08.08, 21:21 jak bylo??jaka plaza??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: SW VLAZ - wróciłem wczoraj IP: *.legnica.vectranet.pl 22.08.08, 07:53 Było fajnie, plaża super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiku_san Re: SW VLAZ - wróciłem wczoraj IP: 156.17.58.* 22.08.08, 09:28 Czy miejscowość to w dalszym ciągu plac budowy, jak kiedyś pisali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: SW VLAZ - wróciłem wczoraj IP: *.chello.pl 22.08.08, 22:08 Problem tzw. placów budowy na wybrzeżu Bułgarii nie dotyczy tylko Sv. Wlasu. W Bułgarii uchwalono przepis, że nie wolno budować w pasie przybrzeżnym, ale ustawa miała wejść w życie dopiero po roku od uchwalenia. Dlatego mafia i ludzie z kasą, którzy mieli dojścia, pobudowali hotele w stanie surowym i teraz próbują je sprzedać z ogromnym przebiciem (byłam właśnie w Sv. Wladie i wzięłam przez przypadek "Politykę", w której to opisano..) Takich "budów, których nikt nie buduje jest tysiące na całym wybrzeżu.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hajer Re: SW VLAZ - wróciłem wczoraj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 12:18 jakie ceny? w jakim hotelu byleś? co jest do obejrzenia w okolicy? (poza Neseberem oczywiście), jaką trasą jechałeś, kolejki na granicach? czy sa już nowe Roviniety na Rumunię? jedziemy 5.09 Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: SW VLAZ - wróciłem wczoraj IP: *.legnica.vectranet.pl 22.08.08, 13:54 Leciałem samolotem, jest kilka budów, ale w okresie wakacyjnym żadnych prac na nich nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś