Dodaj do ulubionych

SW VLAZ - wróciłem wczoraj

IP: *.legnica.vectranet.pl 21.08.08, 18:34
Wróciłem wczoraj - pytajcie.
Obserwuj wątek
    • Gość: uli Re: SW VLAZ - wróciłem wczoraj IP: *.mysmart.ie 21.08.08, 21:21
      jak bylo??jaka plaza??:)
      • Gość: jaś Re: SW VLAZ - wróciłem wczoraj IP: *.legnica.vectranet.pl 22.08.08, 07:53
        Było fajnie, plaża super.
        • Gość: Kiku_san Re: SW VLAZ - wróciłem wczoraj IP: 156.17.58.* 22.08.08, 09:28
          Czy miejscowość to w dalszym ciągu plac budowy, jak kiedyś pisali ?
          • Gość: marika Re: SW VLAZ - wróciłem wczoraj IP: *.chello.pl 22.08.08, 22:08
            Problem tzw. placów budowy na wybrzeżu Bułgarii nie dotyczy tylko Sv. Wlasu. W
            Bułgarii uchwalono przepis, że nie wolno budować w pasie przybrzeżnym, ale
            ustawa miała wejść w życie dopiero po roku od uchwalenia. Dlatego mafia i ludzie
            z kasą, którzy mieli dojścia, pobudowali hotele w stanie surowym i teraz próbują
            je sprzedać z ogromnym przebiciem (byłam właśnie w Sv. Wladie i wzięłam przez
            przypadek "Politykę", w której to opisano..) Takich "budów, których nikt nie
            buduje jest tysiące na całym wybrzeżu..
    • Gość: hajer Re: SW VLAZ - wróciłem wczoraj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.08, 12:18
      jakie ceny? w jakim hotelu byleś? co jest do obejrzenia w okolicy? (poza
      Neseberem oczywiście), jaką trasą jechałeś, kolejki na granicach?
      czy sa już nowe Roviniety na Rumunię? jedziemy 5.09 Dzięki
      • Gość: jaś Re: SW VLAZ - wróciłem wczoraj IP: *.legnica.vectranet.pl 22.08.08, 13:54
        Leciałem samolotem, jest kilka budów, ale w okresie wakacyjnym żadnych prac na
        nich nie widać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka