morpheus1982 27.08.08, 12:08 Witam Interesują mnie wszelkie informacje na temat Hotelu Belleville & wioski wypoczynkowej Holiday Village Duni. Jeżeli ktoś był na wakacjach w tym hotelu prosiłbym o opinie. Hotelu Belleville 2008.09.07 - 17 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morpheus1982 Re: Hotel Belleville - Duni 28.08.08, 14:43 myślisz, że nie sprawdziłem - sprawdziłem i to nie tylko na holidaycheck, ale skoro to jest rozwiązanie to po co to forum przecież każdy może sprawdzić jaki hotel, pogoda, ile zabrać pieniędzy - wszystko jest w internecie ale chyba nie o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarek Re: Hotel Belleville - Duni IP: *.lsh.com.pl 17.09.08, 09:15 Byłem w tym kompleksie Duni w tym roku w lipcu. Niestety w samym hotelu Belleville nie mieszkałem tylko mieszkałem w Marina Royal Palace. W hotelu Belleville byłe jedynia dwa razy na kolacji a la carte we włoskiej restauracji. Sam hotel Belleville jest oddalony ok 300 m od plaży i wchodzi w skład całego kompleksu Duni, więc jak masz opcję all inclusive to możesz śmiało jeść i pić na całym terenie. Bardzo polecam ten kompleks (na marginesie jest on na liście 100 najlepszych resortów świata). Szefem animatorów jest Polak mieszkający od kilkunastu lat w Austrii, a poziom animacji bardzo wysoki, niektóre wieczorne pokazy są niesamowite.Jeśli miałbym Ci doradzić to bierz hotel Marina Royal Palace albo Marina Beach bo są zdecydowanie w centrum kompleksu. Masz więcej pytań to pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
morpheus1982 Re: Hotel Belleville - Duni 18.09.08, 15:31 dzieki za info ale wlasnie wrocilem z 10 dniowego pobytu w Hotelu Belleville (AI) musze przyznac (tak jak napisales) ze jestem pod ogromnym wrazeniem kompleksu (no i oczywiscie calego pobytu). Tak na marginesie bylem w okolicach SB i powiem wam jedno dajcie sobie looz z SB i ZP szkoda pieniedzy i nerwow lepiej troche dolozyc i cieszyc sie z urlopu przez kolejny rok niz odpoczywac na wielkim placu budowy. Jakby ktos chcial uzyskac dodatkowe informacje niech pisze - do konca tygodnia powinienem zalozyc stronke o naszym pobycie w Bułgarii. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hotel Belleville - Duni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 12:46 Możesz coś więcej napisać o samym hotelu? jak jedzenie? jakie atrakcje dla dzieci? jeśli założyłeś stronkę to daj linka? chętnie obejrzę zdjęcia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 111 Re: Hotel Belleville - Duni IP: *.aster.pl 15.06.09, 15:18 ja byłam w sierpniu mozna tez korzystac z roznego rokdzju atrakcji wodnych itp. serwowane jest dobre jedzenie a animatorzy bardzo sie starają :) polecam Odpowiedz Link Zgłoś
ewapio1 Re: Hotel Belleville - Duni 20.11.14, 11:28 ponawiam wątek, proszę o nowe info na temat Hotelu i pobytu w komleksie Duni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Hotel Belleville - Duni IP: 91.229.22.* 27.11.14, 08:33 Nikt tam nie był? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Hotel Belleville - Duni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.18, 10:41 Miejsce godne polecenia. Byłem tu pierwszy raz i jestem zachwycony, a było nas 16 osób z dziećmi. Bardzo miła obsługa hotelowa i super animacje codziennie, które wieczorami umilają pobyt wczasowiczów, dyskoteki, nauka tańca, wycieczki rowerowe - rzeka Ropotamo i wiele innych atrakcji. Animatorów było dużo, przebierali się i przedstawiali bardzo dużo fajnych inscenizacji tanecznych, scenicznych, jak również z udziałem widzów. Pokazy fajerwerków i zabawa z ogniem - niezwykłym było obserwować jednocześnie zabawę i zmagania z potężnym żywiołem, jakim jest ogień. Ten spektakl był hipnotyczny, a przy tym muzyka, wszystko to stworzyło coś wyjątkowego. Jedzenie smaczne i zdrowe, do wyboru mieliśmy 2 restauracje. Szczególnie polecam kolację włoską - jeszcze nigdy takiej nie jadłem. Na terenie Aquapark ze zjeżdżalniami, dzieci i dorośli mieli ogromną frajdę. Był też basen z dala od zgiełku z leżakami, gdzie można było spokojnie poleniuchować. Pokoje czyste, codziennie sprzątane. A do morza blisko spacerkiem parę minut. Miasteczko Sozopol niedaleko, warto odwiedzić i poznać historię i zabytki. Można było do niego podjechać taksówką w kilka osób za niewielką opłatą. Pobyt był 10-dniowy w czerwcu 2017. Podsumowując oceniam pobyt w Holiday Village Duni Royal Resort bardzo pozytywnie i polecam zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś