gibiza 08.12.08, 09:24 hotel BIJOU, KOTVA?? Może jakieś inne? Mam dylemat... :( Tanio, ze śniadaniem lub bez wyżywienia... Słoneczny Brzeg... nie na odludziu... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: to ja Re: co polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.08, 09:52 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=789&w=74121142&a=76546542 wpisz żadane słowo do wyszukiwarki niniejszego forum, znajdziesz wszelkie info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbapapa Re: co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.09, 22:49 Polecam Słoneczny Brzeg i hotel Czajka Bicz,(po polsku),wypas niezły, a jedzenie jeszcze lepsze. Hotel nad samą plażą,z łóżka możesz patrzeć na morze, a w oddali Nesseber. Na pieszo można tam dojść.Miejscowość typowo turystyczna, nie widziałam wcześniej miasta w którym są tylko hotele.Całe życie zaczyna się tu dopiero wieczorem, a barów nie brakuje.Nie polecam nic innego , bo inne miejscowości to prawie wioski, np.Obzor , parę hoteli i nic więcej- pustkowie, a w koło góry, nie do spacerów.Wiem coś na ten temat , ponieważ jechaliśmy autem i po drodze mijaliśmy te "miasteczka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Navona Re: co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 00:07 Rawda? Autorka wyraźnie określiła, ze nie chodzi o odludzie. O ile np. Obzoru, wspomnianego we wczesniejszym poście bym tym mianem nie nazwała, to Rawda nie jest raczej tętniąca życiem miejscowością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julia245 Re: co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 00:39 Hotel Berlin SV.VLAS kotva zadupie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 11:17 neseber Odpowiedz Link Zgłoś
anetka1971 Re: co polecacie? 04.02.09, 13:13 kazdy wie ze musicie sprzedac wczasy ale bez przesady gdzie centru z orange to domek przy innych hotelach centrum to nigdy nie zobaczycie to zadupie oplaty administracyjne jakie???? chyba nigdy nie widzieliscie Odpowiedz Link Zgłoś