Dodaj do ulubionych

Złote Piaski, hotel Fiesta **

21.02.09, 16:55
Witam ;)
Jadę do Bułgarii 5.07.2009 do tego właśnie wyżej wymienionego hotelu Fiesta.
Jadę tam pierwszy raz, i czy moglibyście pokazać jakieś zdjęcia hotelu, bo
szukałem na internecie i nic nie znalazłem :/
Jeszcze tam możecie opisać drobne pomoce gdzie warto iść, a gdzie nie;)
Piszcie kiedy jedziecie :P
Czekam z niecierpliwością na odpowiedzi ;)
Obserwuj wątek
    • pachnie_orientem Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 27.02.09, 10:42
      witam, tutaj są przykładowe foty:
      www.cititravel.pl/Wycieczki/Bulgaria/Fiesta-Beach___.html?fromList=1&sort=up_price

sprawdzam jeszcze na stronie organizatora, albo w googlach wpisuję
      nazwę i "grafikę" wyszukuję, zawsze znajdę czego potrzebuję.
      • czarnaporzeczka2602 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 17.04.09, 14:29
        pachnie_orientem napisała:

> witam, tutaj są przykładowe foty:
        > www.cititravel.pl/Wycieczki/Bulgaria/Fiesta-Beach___.html?fromList=1&sort=up_price
        >
        > sprawdzam jeszcze na stronie organizatora, albo w googlach wpisuję
        > nazwę i "grafikę" wyszukuję, zawsze znajdę czego potrzebuję.

tylko to hotel w słonecznym brzegu a on szuka w złotych piaskach
        swoją drogą do tego który ty wskazałes ja jade 19.08 :)
      • Gość: z y z i u Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 24.04.09, 19:08
        no tak, zależy jak kto patrzy.
        w sumie nie są źli ; *

tak właśnie ! jade z Wiolą !
      • Gość: z y z i u Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 24.04.09, 19:09
        no taaa, zalezy jak kto patrzy !
        nie są źli ;*

no właśnie ! ja jade z Wiolą !
      • Gość: tracer Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.238.64.26.ip.abpl.pl 02.11.09, 21:24
        43stopnie15'54.66'' PÓłnoc
        28stopnie01'52.30'' wschód
        w google earth
    • seazone9 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 07.03.09, 15:41
      lepiej wybierz Turcje Egejską, cena podobna a widoki najlepsze na
      świecie
      • Gość: misiaa03 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.09, 13:30
        hah ......ja jade 29.06 d0 10.07 2009 może ktoś jescze jedzie
    • fifi099 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 12.03.09, 12:00
      Dzięki za link ale to nie ten hotel ;P
    • Gość: eden Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.aster.pl 12.03.09, 15:28
      /www.free.top.bg/alafiesta
    • Gość: Anus:) Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 16:33
      hihi..a ja jade do tego hotelu 8.07 :D:):P
      • fifi099 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 22.03.09, 14:34
        A to się spotkamy ;)
        Jak można wiedzieć skąd jesteś ?
        • Gość: Wiola Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 23.03.09, 21:09
          hej ja tez jade do tego hotelu 8.07 :PP
          • Gość: xx1992xx Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.09, 22:09
            ja tez jade do tego hotelu i bede tam 5 lipca bo 4 mam wyjazd

pozdrawaim:)
        • Gość: anka1151 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.09, 21:57
          haha a ja jade 03.07.2009
    • fifi099 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 24.03.09, 16:18
      A byliście tam może wcześniej ? ;D
      • Gość: Wiola Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 24.03.09, 20:07
        Nio własnie nie ale niby na zdjeciach ładnie wyglada ale zawsze jest
        tak ze na fotkach super a potem lipa :P
    • fifi099 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 25.03.09, 19:23
      Nie no ja jestem dobrej myśli ;d
      Ważne żeby było gdzie się bawić ;dd
      • Gość: Wiola Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 26.03.09, 13:08
        Nio to jest najważniejsze :)) "fifi009" skad jestes i ile masz lat??
        • fifi099 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 26.03.09, 16:00
          Ja jestem z Tychów, koło Katowic, a lat mam 16 :P
          A Ty Wiola ;)?
          • Gość: Wiola Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 26.03.09, 16:36
            Rocznikowo tez mam 16 bo urodziny koncze niestety we wrzesniu :PP A
            mieszkam we Wrocławiu:PP

A jezli chodzi o hotel "Fiesta" to szukałam juz na wielu forach
            jakichs informacji i nikt nie pisał o że tam był wszytkie inne tylko
            nie ten :(

:PP
            • fifi099 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 27.03.09, 12:40
              Ja jestem dobrej myśli ;))
              Ważne że będzie ciepło i jakieś dyskoteki ;PP
              • fifi099 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 27.03.09, 17:07
                Dodam jeszcze że słyszałem że trochę daleko jest ten hotel od centrum :// Ale
                tak czy tak nie mogę sie doczekać ;))
        • Gość: KlauduśŚś Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: 82.160.130.* 13.04.09, 12:51
          Hej wszystkim..:] też jade do tego hotelu 08.07.2009.. Jestem
          Klaudia, mam 13 lat.. Jestem z Kamieńca Ząbkowickiego, 60 km od
          Wrocławia..:] czytałam troche na temat hotelu.. wiele osób pisze, że
          jest fajny.:] już nie mogę się doczekać.. jezeli jedziecie w Tym
          samym czasie co ja to piszcie..: 6083636 - mój numer gg..:]]
          • Gość: KlauDusS Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 13:13
            Hejj WszystKim;].. Ja też jade do tego hotelu 08.07..
            Na imie mam Klaudia, mam 13 lat jadee z Wrocławia, a mieszkam w Kamieńcu Ząbkowickim. Widzialam kilka zdjec tego hotelu, ale wiadomo inaczej to wyglada na zdjeciach a inaczej w Realiach..:)Ponoc fajny , no ale to jeszcze sie okaże..;];]]
            Jakk ktos jedzie w tym samymm terminie to pisacc;] >> Moje gg:]] 11045180 ;P
            • Gość: Anus :) Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 19:53
              ja tez jad 8.07 .. laski a z jakiego biura jedziecie?! METRO,
              INTUR?? :)

:p
              • Gość: KlauduSs Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 14:23
                Jaaa jade z INTURa a ty? ;))
                Ile masz lat i z kad jestess ?:)
                • Gość: Wiola Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 17.04.09, 20:56
                  A wiecie moze ile kosztuja wycieczki fakultatywne bo prez to nie
                  wiem ile kasy mam wziasc ze soba :PP
                • Gość: Anus:) Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.09, 22:01
                  ja tez z intura:D :P a mam 17:P

PS a jesli chodzi o te wycieczki to nie mam pojecia ile one moga
                  kosztowac.. :)
                  • Gość: Wiola Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 17.04.09, 23:46
                    Ja mam 16 lat :PP A sama jedziesz czy z jakąs ekipa??;PP

Właśnie nie wiem ile moga kosztowac i przez to tez nie wiem czy
                    kupic lewy czy euro :)
                    • fifi099 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 18.04.09, 12:44
                      Raczej euro bo lewy sie wymienia na miejscu tak słyszałem przynajmniej ;pp No to
                      wszyscy przynajmniej mają koło 16 lat ;))
                      • Gość: Wiola Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 18.04.09, 14:02
                        Właśnie nie wiem po co jezli mozna w Polsce wymienic złotówki na
                        lewy :PP
                        • fifi099 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 18.04.09, 14:54
                          Tak mi się wydaje że jest problem ze znalezieniem lewa w kantorach ;pp Ja
                          osobiście nie widziałem narazie nigdzie ;)
                          • Gość: Wiola Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 18.04.09, 15:10
                            Akurat ja z tym problemu nie mam bo kołomnie jest kantor gdzie sa
                            lewy :PP
                    • Gość: Anus :) Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.chello.pl 19.04.09, 10:49
                      Wiola ja jade z ekipa ale jesli chodzi o wymiane kasy to najlepiej
                      wziąć euro i tam wymienic na lewy.. :)a Ty jedziesz sama czy z
                      kims? :P ???;>
                      • Gość: Wiola Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 19.04.09, 11:53
                        Nio ja tez jade z ekipa i to nawet spora bo jedzie nas 9 osób :P A
                        jezli chodzi o walute to wezme chyab troche lewów i troche euro :PP
                        • Gość: Anus :) Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 15:01
                          podaj mi swoj nr gg:P :)
                          • fifi099 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 19.04.09, 16:05
                            Wszyscy jadą z ekipą a ja sam ;dd Ale myśle że tak i tak będzie fajnie pozna się
                            nowych ludzi. ;))
                            • Gość: Wiola Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 19.04.09, 19:31
                              Moje gg 7295787 :PP

Ja czesto jeździłam sama i zawsze było fajnie :)
                              • Gość: Anu Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 20:21

Fifi nie marwt sie:D jakk cos to my tam do Ciebie 9.07
                                dojedziemy..xD :P hihi

:P
                                • Gość: Wiola Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 19.04.09, 20:42
                                  Nio pewnie bedziesz musiał przetrwac te 3 dni :PP
                                  • fifi099 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 20.04.09, 17:47
                                    No dobra jakoś te 3 dni przetrwam sam ;pp Ale przywitam was butelką szampana ;pp
                                    I przynajmniej będe już wiedział co i gdzie ;d
                                    • Gość: Wiola Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 20.04.09, 19:22
                                      Ta przez te 3 dni bedzisz juz znał wszytkich a my dopiero bedziemy
                                      wkraczac w pole zapoznawcze :P Wiec bedziesz miał stosunkowo
                                      lepiej :PPP A tak wogóle jak chcesz nas przywitac szampanem jezli
                                      nie wiesz jak wygladamy :PP Moze masz nk alo cuś?? :))
                                      • fifi099 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 20.04.09, 20:21
                                        Co racja to racja będzie z tym problem ;)Ale ja sobie jakoś poradze ;pp<br />
                                        napisz do mnie na gg to pogadamy ;)<br />
                                        2251416
    • Gość: z y z i u Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 20.04.09, 21:43
      witam,
      no to jak ;> widze, jedziemy do Bułgarii ! - faaajnie ! ;D
      • klauudusska Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 21.04.09, 20:41
        hejj xD
        Nommm na to wychodzi, ty tezz zapewnie masz okolo 16 lat ;P <lol2>
        No ale nic..;D
        Jakk sie nazyywaszz i z kadd jestes ;)
        • Gość: z y z i u Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 22.04.09, 16:00
          tak własnie, mam 16 lat. ;)
          a co ? ty ile masz ?
          hmnn, jestem z Wrooo i mam na imie Asia ; D
          • klauudusska Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 22.04.09, 16:18
            A nomm tak teshh myslalamm ..
            WSzystcy majaa ok. 16 a ja z kolezankaa tylko 13.. xD
            No ale pech ;D
            Ymm .. A ty z jakiegoo biura jedziesz ;*:))
            • Gość: Wiola Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 22.04.09, 18:17
              Zyzu to akurat jedzie ze mna :PP Jedna z 9 o których pisałam :PP

• Gość: Anus :) Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.09, 19:43
                hehe.. nei kazdy ma 16:D moja ekipa ma 17 a jada z wami
                jakies "CIACHA" hihih :P:*))
                • klauudusska Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 22.04.09, 21:17
                  AA Too jednaa z tejjj dzieewiaatkii xD jEEdnakk óseeemkaa nadalll zostajeee tajemnicza <lol2> ;) hehe xD

..

Nommm, nie kazdy ma 16 aleee okolooo 16.. ;/pfff xD <lol2> 17 ?! jeszczee lepiejjj ;| Hehh ;*
                  No ale nicc, jakoss to będzie xD
                  • Gość: Wiola Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 22.04.09, 21:34
                    Wiesz Aniu zalezy od gustu :P Jedzie 2 chłopaków którzy maja po 16
                    lat i 2 którzy maja po 15 :P Ale 15 zajęte :PP Wiesz to sa moi
                    przyjaciele wiec ja inaczej na nich patrze :P Zreszta sama
                    zobaczysz :PP :)
                    • fifi099 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 22.04.09, 21:38
                      No to ja dodam że jade sam ;dd I jak widze to będzie dużo dziewczyn, i to mi się
                      podoba ;D
                      • klauudusska Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 22.04.09, 21:47
                        A ty "fifi" maszz jakiess nk czy coss w tymm styluu xD :)
                        • klauduss_080709 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 23.04.09, 20:36
                          ja jade też właśnie 08.07 z Intura i wyjeżdżam z Wrocławia..;)
                          jedzie tez ktoś w tym samym czasie..?? :):*
                          • klauudusska Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 23.04.09, 20:51
                            Tiaa, npp ja xD :**
                            • klauduss_080709 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 23.04.09, 21:04
                              że Ty Klauduśka to ja wiem..:D
                              • klauudusska Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 23.04.09, 21:07
                                Ymm ..;D
                                Nomm ;D:P
                                Too dobrze xD>.
                                :*
                                • Gość: Anus :) Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.09, 12:24
                                  :))

:*:!
                                  • klauduss_080709 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 26.04.09, 16:28
                                    ..:*
                                    • Gość: Anus :) Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 15:50
                                      a wiecie moze jaką trasą jedziemy?! czy przez Rumunie???

?!
                                      • klauduss_080709 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 27.04.09, 18:50
                                        właśnie.. jaką trasą..;)
                                        • klauudusska Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 27.04.09, 20:06
                                          A ile kasy bierzeciee ;*?:P
    • Gość: Marta Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.05.09, 22:55
      globetrotters.com.pl/hotel/bulgaria/a-la-fiesta.html
      Nie podoba mi sie ogolnie...
      • fifi099 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 05.05.09, 14:10
        Nie no nie jest nawet tak źle ;d Jak jeździłem na obozy piłkarskie to bywało
        gorzej ;pp
        • Gość: An Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 17:21

to nie jest ten hotel..! ja mam inne foty tego hotelu :P
          • fifi099 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 07.05.09, 14:02
            No to je wrzuć na neta i pokaż ;dd
            • Gość: Anus:) Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.09, 17:10
              www.bpmetro.pl/offer_25_152.html
              intur.wroc.pl/offer_52_5608.html
              byle jakie ale sa:D :P
              • fifi099 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 07.05.09, 21:30
                Fajny jest ten hotel ;D
                • Gość: Wiola Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 07.05.09, 22:17
                  A wiecie moze o której wyjeżdżamy z Wrocławia bo cos słyszłam ze o
                  3 w nocy :PP
                  • Gość: Anus :) Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.09, 19:03
                    ja słyszałam ze kolo 7:30 zbiórka (jak co roku) na wzgórzu
                    Andersa :D moze jutro sie dowiem bo moze pojade do metra:P

59!! :*

• Gość: Wiola Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 10.05.09, 19:29
                      Wsumie ja w tamtym roku wyjezdzałam o 13 :P Wiec mogłabym sie nie
                      ździwic gdyby jednak o 3 w nocy była zbiórka;))
                      • Gość: Anus :) Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.09, 16:26
                        najlepiej wyjechac w nocy:D np. tak kolo 22 wtedy jedziemy cala noc, caly dzien
                        , calą noc i na ranek jestesmy juz na miejscu a takto to jakbysmny wyjechli rano
                        to bedziemy tam na wieczor.. :P
                        • Gość: Bułek;* Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 17:03
                          Hej ja też jadę do Bułgari w tym terminie od8.07 :)
                          JEdziemy o 3w nnocy o 2.30zbiórka na wzgórzu Andersa:)
                          • Gość: Anus :) Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.09, 18:09
                            no wlasnie zborka 2:30:D hihi :PTYLKO NIE ZASPIJCIE.. :*

36!:*

ZAPISZCIE SIE!!

nasza-klasa.pl/school/175697/33
    • Gość: \\\ Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.09, 20:12
      hej ja jade 3.07 :D byłam juz rok temu w Złotych piaskach i było cuudownie :)
      najlepsze dyskoteki oczywiscie w centrum , bo czajki to wieś.... moze sie
      spotkamy w tym hotelu bo jade z biura podrózy trapertour ;) pozdrawiam !!
      • Gość: Anus :) Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 17:57
        to ddaj jakies namiary na siebie zebysmy mogly sie poznacc:D:)!! np.
        nr gg albo n-k :P
        • Gość: /// Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 21:10
          okej :) dobra myśl :D GG 9208481, Czekam.
          • Gość: 04.07.09 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.09, 20:24
            ja tez jadę do Bułgarii 4 lipca z biura podróży NATO :)A te foty tego hotelu to
            napewno są dobre?
            • Gość: Wiola Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.magma-net.pl 07.06.09, 15:42
              Jezli chodzi o zdjecia to napewno ten hotel tylko tak naprawde nie
              wiemy jakim on jest stanie bo to tylko zdjecia :P A jednak jedziemy
              o 3 ;))

JAk cos to piszecie na moje gg 7295787 :))
              • Gość: aiklo Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.09, 21:43
                No to sie moi drodzy tez z wami spotkam :) ale ja jade jako pilot wychowawca :)
                nie jade z biura intur - tak powiem zeby was uspokoic ;p zadnego picia!!! ani
                palenia! ani dragow! :> jasne? tam sa super dyskoteki, super ludzie :) a wszyscy
                choruja bo jedza kebaby, wiec tez ostrzegam, zeby pozniej nie bylo marudzenia.
                • Gość: Anus :) Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.09, 21:51
                  moze pan nam powie cos niecos o sobie wiecej?! w tamtym roku byl pan
                  we Włoszech:D? hehe xD:P
                • Gość: Paula Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 13:00
                  Hmmm....Picia,Palenia ani dragów...﷯﷯
                  To nie nasza grupa:)﷯﷯
                  Mam nadzieje ze to się nawet nie zdaży bo nie pijemy ani nie
                  palimy..:))
                  • Gość: aiklo Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.09, 21:46
                    jestem PANIĄ :) pilot. blagam tez, nie mowcie na panie pilot - "pilotka"
                    przypadkiem ;p bo "pilotka" to taka czapka.

cos o sobie? hmm brazowo rude wlosy, niska, fajna ;p
                    latwo mnie poznac po tym ze laze na boso i w tunikach :) to chyba tyle.
                    • Gość: jojo Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: 212.59.250.* 09.06.09, 23:29
                      A z jakiego biura podróży Pani jedzie ?
                      • Gość: aiklo Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.06.09, 21:13
                        a nie powiem ;p bedzie niespodzianka :) łatwo mnie rozpoznacie.. ;p
                        • Gość: :A Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.09, 21:51
                          rozpoznac to napewno rozpoznamyD: :P a wie pani ile osob (chłopców)
                          w wieku 17 i powyzej jedzie <hahaha>?
                          • klauduss_080709 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 11.06.09, 21:08
                            oo.. :D dużo nowych ciekawych informacji.. :) a wie pani może.. czy
                            jadą także osoby poniżej 16.. bo jak narazie to wszyscy
                            powyżej.. :D :]
                            • Gość: :A Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 22:51
                              im starszy tym lepszy..xD

tak jak wino..:D im dłuzej polezy tym lepiej smakuje:D
                              • Gość: aiklo Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.09, 09:56
                                niestety nie mam takich informacji, kto i w jakim wieku jedzie. moge wam tylko
                                powiedziec ze jesli liczycie na jakies super imprezowanie to radze nabrac
                                troszke pokory, bo do kazdego klubu wchodzicie tylko z wychowawca, takie warunki
                                w zeszlym roku wprowadzili w zlotych piaskach.
                                generalnie powiem wam ze to jest miejsce tanie i macie zagwarantowana pogode,
                                ale nie liczylabym na jakies super wypasione warunki w hotelu czy jesli chodzi o
                                jedzenie. i bede powtarzac w nieskonczonosc: lepiej jesc hotelowe zarlo niz
                                kebaby. do kebabow wrzucaja resztki itp. i dlatego ludzie sie trują.
                                • Gość: jojo Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: 212.59.250.* 12.06.09, 21:54
                                  Ja tam jade się zabawić ;)
                                  I jak mam się bawić z wychowawcą w klubie to troche tak średnio...
                                  • Gość: Anus :) Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 15:16
                                    nieraz z wychowawcą da sie świetnie bawić:D ja tak miałam w tamtym
                                    roku..:D takze nazekac na zapas nie wolno! :))zobaczymy jak bedzie :P
                                    • Gość: 04,07,09 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 22:10
                                      jedzie ktos 4 lipca z Bierunia z kopalni piast?
                                      • Gość: aiklo Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.06.09, 20:56
                                        oho ;p kopalnia piast powiadasz? :>>>>>>>
                                        • Gość: 04.07.09 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 23:14
                                          tak kopalnia piast:) ty moze też z pista jedziesz?;>
                                          • Gość: Sabina Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 22:27
                                            Witam wszystkich forumowiczów :) ja jestem z miejscowości nie daleko Tychów i
                                            jade 3.07 też do tego Hotelu. Pewnie się zobaczymy ;) pozdrawiam wszystkich
                                            serdecznie!!!!!!!!
                                            • Gość: jojo Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: 212.59.250.* 20.06.09, 23:16
                                              A z jakiego biura ?
                                              • Gość: 04.07.09 Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 09:20
                                                ja jade z biura podróży NATO
                                                • Gość: jojo Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: 212.59.250.* 21.06.09, 10:38
                                                  To chyba jednak 4.07 ;P
                                                  • aiklo Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** 21.06.09, 17:55
                                                    i nie biuro NATO tylko NAT ;p nadwislanska agencja turystyczna. czyzby ledziny? :>
                                                  • Gość: jojo Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: 212.59.250.* 21.06.09, 23:32
                                                    tak
                                                  • Gość: paaalka Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: 91.90.73.* 10.07.09, 09:55
                                                    Elooo ;)) Jedzie ktos 22.07 ? ; d
                                      • Gość: judii Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 18:59
                                        ja jade , tzn. miałam jechać z Piasta , ale wycofali i jade z Ziemowitu . ; )
                                        ale 4 lipca . ;D
    • Gość: xxx Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 17:57
      ja też jade wtedy . ;P i teeż szukałam zdjęć , ale nic nie znalazłam . No cóż ,
      trzeba poczekać , aż zobaczymy go na własne oczy . ;D
      • Gość: xxxona Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 18:56
        jedzie ktoś 4 lipca ? jak tak , to pisaać . ;D ;)
        • Gość: jpo Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: 212.59.250.* 24.06.09, 23:51
          Zdjęcia są we wcześniejszych postach :)
          • Gość: judii Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 13:07
            noo widziałam , widziałam , ale są jakieś takie hmm .. nie wiem . ;D ale
            poczekamy to zobaczymy . ;D ; )) a Ty 'jpo' skąd jedziesz ? ; ))
            • Gość: jpo Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: 212.59.250.* 26.06.09, 13:22
              Ja jade z Ziemowitu
              • Gość: marian Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 15:37
                no ja tez niby miałem jechac z piasta ale ostanio sie dowiedziałem ze wyjazd z
                Ziemowitu i tez jadE 4 lipca wiec pewno jedziemy razem;] bo biuro podróży NAT :d
                • Gość: judii Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 18:06
                  o no to fajnie . ;D dużo ludzi z jedzie wtedy z tego , co widać . ;P ale to
                  fajniee . ;) ;]
            • Gość: judii Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 18:07
              a 'jpo' skąd jesteś jak można wiedzieć? ;D i chłopak czy dziewczyna? xd | ; ))
              • Gość: marian Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 15:07
                to czyli ekipa bedzie:) bo ja jade sam;] a nie wiecie czasem jakiego rocznika
                najwiecej pojedzie?;> ja mam 17,a pewno duzo ludzi bedzie cos koło tego:P
                • Gość: judii Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 17:20
                  a to ja 16 mam . ; )) no mniej więcej to tak 16-18 mi się wydaje będzie . ;]
                  • Gość: marian Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 23:03
                    a to spoko:) a nie wiecie czasem jacy beda opiekunowie?bo to pewno najbardziej
                    bedzie zalezec od opeikunow czy bedzie lajtowo czy nie...ale mam nadzieje ze
                    opeikunowie trafia nam sie spoko:)
                    • Gość: Saba Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.09, 23:50
                      Hej :)macie naszą klase?:P jak coś to ja nazywam się Saba Małek z Gostyni , nie
                      moge sie juz doczekac 3 lipca :) jade z Biura Podróży Trapertour. Serdecznie
                      pozdrawiam!! :)
                      • Gość: judii Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 16:18
                        'saba' ja nk nie mam ale mam fotkee . ;P ja jestem z Osieka , koło Oświęcimia ,
                        może kojarzysz heh . ;]
                    • Gość: judii Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.09, 16:17
                      miejmy nadzieje , że będą jacyś młodzi i spoko . ;) no racje , bo od tego zależy
                      jak bd . ;P jak będą jacyś tacy yy no wiesz to kolonia bd do dupy . ;]
                      • Gość: Saba Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 09:02
                        Judi to podaj mi link albo napisz do mnie na GG jesli masz :) 9208481
                        • Gość: judii Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 12:15
                          napisalam na gg . ;) link podam Ci tez na gg . ;P
                          • Gość: marian Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 13:10
                            judi ja tez jestem z osieka to zapewne sie znamy:D na imie masz judyta?;>
                            • Gość: judii Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 16:23
                              no tak tak . ; D a Ty 18 masz no nie? ;P
                              • Gość: marian Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 19:32
                                ja mam 17 skonczone dopiero:P a a jak masz na nazwisko bo ja tylko jedna judyte
                                znam z osieka:P
                                • Gość: judii Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 10:42
                                  ale jesteś z górnego czy dolnego Osieka? ; D ja Jarosz . ;P ; ))
                                  • Gość: marian Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 12:15
                                    ja jestem z górnego.to chyba za bardzo cie nie kojarze jak cie zobacze to pewno bede wiedział:P
                                    • Gość: judii Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 13:28
                                      Ty pewnie Judyte Bobe znasz, no nie? ;P no właśnie ja Ciebie też nie . ;P
                                      • Gość: marian Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 15:42
                                        no judyte bobe znam:P
                                        • Gość: judii Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 19:03
                                          tak myślałam . ;P ja Ciebie niestety też nie kojarze . ; ))
    • Gość: gabi Re: Złote Piaski, hotel Fiesta ** IP: *.177.124.123.algrim.pl 03.07.09, 19:56
      wiesz ja też jadę i się trochę stresuje bo nigdy nie byłam ja jadę z
      Rybnika na śląsku na obóz 12 więc morze się spotkamy liczę ze tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka