Dodaj do ulubionych

Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria

IP: *.elpos.net 20.04.09, 18:26
Hej wybieram się w tym roku na kolonie do złotych piasków do hotelu Royal z albicji. Cy ktoś już tam był, jak z dyskotekami w pobliżu :>, blisko miasto ? z góry dzięki ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: kuba Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.adsl.inetia.pl 01.05.09, 14:58
      Siema siema . byłem w tym hotelu rok temu na obozie(jaworzyna tour) . Dyskoteki
      są bardzo blisko, miasto 2-3 minuty drogi. Kebaby pyszne;) :D jak bedziesz tam
      to wybierz się to aquapolis ;) Park wodny SUuuuper sprawa. jeszcze weż sobie tam
      lewy nie euro bo bardzo nieopłacalna jest tam wymiana pieniędzy ;D Pozdrawiam ;)
      • Gość: bgzw Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.06.09, 22:13
        Bzdura z tymi nie opłacającymi się lewami. W Bułgarii kurs lewy przywiązany jest
        do euro i jakbyś nie liczył , bardziej się opłaca wymienić kasę tam niż w Polsce.
      • Gość: hej Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.chello.pl 19.04.10, 16:28
        Wie ktoś może od ilu lat wpuszczają na dyskoteki???
    • Gość: czesc Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.chello.pl 30.05.09, 22:06
      ja tez jade - w jakim terminie bedziesz
      • Gość: agatas92 Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.master.pl 02.06.09, 13:47
        O! Ja również się wybieram;)
        Lecę 27.07 z travelfan.pl
        • Gość: Katarzyna Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.aster.pl 05.06.09, 21:06
          A jak imprezy i kadra? luuzy? Bo w trawie szumi, ze tak z tym
          kiepsko.
          • Gość: gggg Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.csk.pl 13.06.09, 11:54
            hejja jade 6.07 ;) Byłam w bułgari rok temu tyle że w kranevie w osrodku
            albatros. Było zawaliscie, mieliśmy pełen luz bo młodych wychowawców, jedzenie
            było takie sobie misto 2, 3 min, plaża tak samo, W tym roku jade do royala ;)
            • Gość: Haneczka40tka Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.09, 18:05
              Hej, ja lecę do tego hotelu 24.07 do 04.08 z biura podróży Gama ze
              Skierniewic na obóz młodziezowy ( z Katowic) Ktoś z Was może też
              leci??
              Jestem ciekawa opinii o hotelu.
              Pozdrawiam.

Hanna
              • dagmarq93 Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria 09.07.09, 01:47
                Ja tam jade w tym samym czasie takze wylot z Katowic lecz z biura my travel ale to chyba nie ma róznicy ;) wiec bedziemey razem;)
        • Gość: mat Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: 94.254.228.* 13.06.09, 20:57
          tez jade na obóz 27.07 jak cos to pisz 7125943
          • Gość: agatas Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.master.pl 16.06.09, 21:58

Jeśli ktoś jedzie do rotelu royal od 27.07 i ma ochote poznac towarzystwo to
            podaję gg ;) 5888301
            • Gość: hdf Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.csk.pl 18.06.09, 00:04
              hej a któs jedzie może z ALBICJI 06.07-16.07 samolotem ? ;) właśnie ktoś był tam fajnie jest ?
              • Gość: jul Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 12:50
                ja sie wybieram do royala 3.07 z katowic samolotem. jak cos to pisac
                1307627 xd i tez biur podrózy Albicja
    • Gość: OpolAnka Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 16:57
      na pewno plaża w miarę blisko, ogólnie hotel w przystępnej
      lokalizacji, a dyskotek pełno wszędzie. ;)
      • Gość: agatas Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.master.pl 21.07.09, 18:22
        Był już ktoś w hotelu royal? jak wrażenia?
        • Gość: gośc111 Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: 212.160.99.* 22.07.09, 11:18
          Witam
          Ja dwa tygodnie temu wrócialam z wakacji z Bułgarii gdzie mieszkalam
          w hotelu Royal.
          Hotel bardzo ok, w sumie nie ma się do czego przyczepić czysto,
          ładnie, schludnie, bez żadnej przesady, myslę, że jak na pobyt
          wakacyjny to calkie ok, klima działająca, ciepła woda w kranie,
          lodóweczka w pokoju (dla schlodzenia napojów), chociaz jak ktos ma
          all inclusive to i tak wszystkie napoje w tym alkoholowe między 10 a
          23.00 ma w cenie.
          Hotel polozony tak jak piszą ok. 300-400 m. od plaży, ale my
          znalexliśm,y skrót koło dwóch hoteli i bylismy na plazy w ciągu 4-5
          minut.
          Jedzenie tez dobre, ale ppo pewnym czasie się nudzi i jest
          niedoprawione bez soli i pieprzu, ale wszystkie przyprawy stoja na
          stole więc każdy może wedle uznania sobie doprawić.
          • Gość: agatas Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.master.pl 22.07.09, 22:12
            łoł kamień z serca;D
            super, cieszę się bardzo
            a mogłabyś podac jeszcze jakieś cenne informacje;D
            hehe sama nie wiem co aczkolwiek może coś jest warte uwagi?
            A do tego jak jest z kupnem kasy, lepiej zaopatrzyc się w polsce czy jechac z euro?
            • Gość: bolne00 Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.nplay.net.pl 28.07.09, 16:53
              fuuu Byłem w tym hotelu w tym roku . Oszukanstwo zamiast pokoj w
              hotelu mieszkalismy w dobudowanym budynku . klima nie działala
              wszedzie i lodowki tez wszytkie pokoje 4 osobowe a nie jak bylo
              napisane 2,3,4. Jedzenie tragiczne .Wiekoszosc mojeego obozu przez
              wiekszosc jadła frytki . Jedyne co było dobre to pizzetki miedzi 14-
              16. Plusami hotelu jest basen i all inclusive oraz bosiko do kosza.
              Sprzataczki mowily tylko w jednym jezyku wiec nie mozan bylo sie
              dogadac .aaa z jedzieniem bylo tak ze my obozy mieslimsy własna
              stolowke a inni gosci inna wieksza 3 razy. składam reklamacje bo jak
              na 1700 zł spodziewalem sie czegos wiecej. xD
              • Gość: dagmarq93 Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: 78.8.78.* 09.08.09, 13:17
                Popieram ta wypowiedz bolne00
                Jest tak jak napisałeś/as Nie ma nic do jedzenia tylko frytki robione na starym
                oleju klima albo działąa albo nie woda zbey była ciepła musiała sie nagrzewac
                syf i nic wiecej.
                • Gość: Ania Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.10, 20:53
                  Straszne rzeczy wypisuje młodzież na temat jedzenia. Zupełnie
                  odwrotnie jedzenia mnóstwo i bardzo urozmaicone
          • Gość: dagmarq93 Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: 78.8.78.* 09.08.09, 13:14
            Nie poleca tego hotelu u nas był straszny bałagan nikt nie sprzatał pokoji wymieniali tylko smieci i to wszystko posciel brudna a jedzenie ochydne!
            • Gość: KaŚkuU Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: 80.48.235.* 29.08.09, 13:35
              Eee tam...ja byłam w tym hotelu tego roku i nie narzekam.
              Jedzenie takie sobie ale w sumie nie najgorsze ;)
              Z pokojówkami było różnie bo na przykład całemu obozowi sprzątały i wciągu
              pobytu 2 razy zmieniały pościel a w naszym pokoju nie...
              Na frytki to się wszyscy rzucali jakby pierwszy raz w życiu widzieli ;D
              Super baseny z tym że kryty bardzo zimny więc ciężko jest wejść.
              W siłowni...no cóż, widać że sprzęt stary b skrzypi strasznie więc nie polecam.W
              lobby barze napoje były dość smaczne ale czuć było że Pepsi czy Mirinda zostały
              rozcieńczone wodą.Najgłupszą rzeczą w Royal są bezsensowne kaucje.Na przykład za
              wybrudzenie poszewki od pościeli 15 euro! Ej bez przesady! To chyba jest
              naturalne że pościel się brudzi kiedy się w niej śpi.Jeśli chodzi o zabawę to
              dyskotek wszędzie pełno dookoła ale prawie żadnych fajnych wycieczek.
              Polecam za to wycieczkę do Delfinarium bo naprawdę warto.

Dodam jeszcze tylko że jechałam z Biura Podróży Gamma, samolotem z Warszawy w
              terminie 25.06-06.07.
              • Gość: aa Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.csk.pl 07.11.09, 15:35
                siema, byłem w tym hotelu na koloniah w tym roku. cuż też mieszałem
                w dobudowanej częsci aczykolwiek była identyczna jak pozostała czesc
                hotelu... jedzenie? 7/10! jak komuś nie smakowało to prosze do
                innych hotelów np. do zory, britza gdzie karaluchy w jedzeniu!
                itp :DD dyskotek? pełno! macdonald na plarzy mnustwo knajp, rozrywek
                wszytskiego! najlepsze wakacje w życiu w sumie, - hotelu : lodowata
                woda w basenie krytym!, troche zanieczyszczony ten zewnętrzny, nikt
                nie sprzątał!, i niedostaliśmy żadnych ręcnzików, a pościel? cuż
                raczej przescieradła i koce ;))... plusy? zdecydowana większośc:
                świetna lokalizacja, wieczorki nawet nie było potrzeby wychodzenia
                na miasto żeby się zabawić xdd! a wychowawcy? jeden był odemnie rok
                starszy xdd
                • Gość: dominika Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.adsl.inetia.pl 02.08.11, 22:39
                  z jakiego byłeś biura ?
          • Gość: aicha252 Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.10, 17:47
            CZY KTOŚ SIĘ MOŻE ORIENTUJE ILE KOSZTUJĄ WEJŚCIÓWKI DO DYSKOTEK?
            • eva875 Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria 29.04.10, 13:02
              Podobno ok 5 lwów. Jeśli jedziesz okolo 27 lipca to napisz do mnie eva875@interia.eu
              • Gość: olaniuton78 Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.10, 22:34
                Ja jadę dokładnie 27 lipca do Bułgarii.
                Do Royala
    • Gość: allen Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.chello.pl 01.03.10, 19:01
      bylem w tym hotelu 2 razy , hotel fajny wszędzie blisko , tv , lodówki , klima w
      pokoju także git, all inclusive;p
    • Gość: sergi Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.10, 16:27
      jade do hotelu royal 27.07 z biura podróży but czy kotś się tam wybiera?/ i
      jeśli ktoś tam był jaki wrażenia?? z góry dzięki.
      • Gość: Ania Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.10, 22:46
        heej
        jade z Poznania 10-21 lipiec i właśnie chciałam się czegoś dowiedzieć. :) w
        sumie to duzxo cyztalam i ogolnie jak dla nas-mlodych to hotel wydaje sie byc
        fajny. a czy oni tam przyjmuja euro czy trzeba miec te ich lewy?
      • asi.a12 Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria 07.07.10, 13:23
        Masz od 18-30 roku życia ?
        Wyjedź na wakacje marzeń!
        Bułgaria 12 dni 566 PLN
        Rimini 10 dni 788 PLN

wejdź na www.but18plus.pl
        i sprawdź jakie promocje przygotowaliśmy dla ciebie!
        promocja ważna do 12.07.2010r.
        Nie przegap okazji!
      • Gość: gość Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.internet.malbork.pl 10.07.10, 16:33
        ja sie wybieram 27.07 z BUT'a : )
        napisz na gadu: 9899133
        • Gość: Majkaa Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.10, 22:23
          Wie ktoś może jak wyglądają pokoje 4-os ?!
          Na większości zdjęć jakie są w internecie to w pokoju jest tylko 1
          łózko małżeńskie. Z tego biura co jadę na obóz w katalogu jest napisane
          że pokoje będą 4 os . Jadę z koleżankami i wolałybyśmy żeby nas nie
          rozdzielono.
          • Gość: Majka Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.10, 14:52
            Noo;p już poczułam na własnej skórze ;DD
            Wiec mogę pomoc następnym ;D
            Byłam w Royalu jako obóz w sierpniu 2010r
            Pokoje dla 4 kolonistów były takie jak dla 2 osób (wczasowicze, jako nie kolonia)
            Było łóżko małżeńskie i dwie dostawki.
            W niektórych pokojach były jeszcze rozkładanie małe sofy.
    • Gość: dorota75 Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.11, 13:15
      Witam czy ktoś się wybiera w tym roku do tego hotelu? Ja jadę tam samochodem z mężem i dziećmi w połowie czerwca.
      • Gość: monika Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.jkns.pl 02.07.11, 16:49
        hej mam pytanie bo jadę w tym roku na kolonie do HOTELU ROYAL**** czy ktoś może był i wie jak tam jest bo z tego co czytałam to nie za ciekawie warunki i jedzenie
        • dirtycigarettes Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria 06.07.11, 22:44
          a w jakim terminie jedziesz?
        • dirtycigarettes Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria 06.07.11, 22:45
          Gość portalu: monika napisał(a):

> hej mam pytanie bo jadę w tym roku na kolonie do HOTELU ROYAL**** czy ktoś moż
          > e był i wie jak tam jest bo z tego co czytałam to nie za ciekawie warunki i jed
          > zenie

a w jaim termne jedziiesz?
          • Gość: monika Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.jkns.pl 07.07.11, 14:58
            14.07-25.07
      • Gość: anula Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.adsl.inetia.pl 10.05.12, 11:00
        ja sie wybieram - 10 czerwca lecimy z dwojka dzieci do royal :)
    • Gość: zoska Re: Hotel Royal Złote Piaski Bułgaria IP: *.multi-telekom.pl 18.05.12, 13:14
      ja ci powiem tak tam jest zajebiscie ja zamiast przyjechac opalony wrocilem blady przepity i kacowany ;D
      POLECAM !!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka