Dodaj do ulubionych

Jak dojechac ? Choroba lokomocyjna

11.07.09, 16:18
Witam

Marzy mi sie na drugi rok Bugaria. Niestety moje dziecko ma chorobę
lokomocyjna (3,5 roku). Czy jest szansa jakos tam dojechac tzn, wyjazd w nocy,
jazda noca, postoj w jakims fajnym miejscu, jazda noca itd. Czy jest to mało
realne?

pzdr i dzieki za rady

hellusia
Obserwuj wątek
    • hellusia Re: Jak dojechac ? Choroba lokomocyjna 11.07.09, 17:13
      Samolot odpada, a w 1 noc nie zajade

pzdr
      • Gość: ewcians Re: Jak dojechac ? Choroba lokomocyjna IP: *.i24.pl 11.07.09, 23:14
        Myśmy w tym roku jechali z Bliźniakami 2,5 roku, przy czym Snek ma chorobę lokomocjną.
        Jechaliśmy w dzień, nocleg w Rumunii, i cały drugi dzień w trasie.
        Małemu podawałam lokomotiv w syropku co 3 h, 3,5 h.
        Rzygnął mi tylko raz w drodze do Bułgarii (ale to przez to, że Mąż Mu dał przed wyjazdem trochę ogórka kiszonego na pusty żołądek).
        W drodze powrotnej zero rzygania, wybraliśmy się też na wycieczkę do Turcji całodniową i też Mu się nie przytrafiło.

• hellusia Re: Jak dojechac ? Choroba lokomocyjna 12.07.09, 08:15
          Witam

W takim razie twój syn nie ma choroby lokomocyjnej, bo u nas nic nie pomaga.
          Próbowaliśmy wszystkiego Lokomotiv zwymiotował od razu, plasterki na raczki,
          zaklejanie pepka, czy nawet Aviomarin świetnie spi ale to jest tylko na chwile.
          Pozatym aviomarin jest od 5 roku.

Czyli nie ma szans dojechać?
          • pawel.slonecznybrzeg Re: Jak dojechac ? Choroba lokomocyjna 12.07.09, 09:20
            dojechać to dojedziesz tylko żę wymęczysz dziecko.Moim zdaniem - nawet bez
            choroby lokomocyjnej,taka podroż jest męczarnią dla dziecka - 20 kilka godzin w
            aucie(nawet jeżeli rozłozone na raty) , dziecko które roznosi energia to
            przesada, a jeszcze z mdlącym brzuszkiem, najlepiej samolot i juz,
            • Gość: ewcians Re: Jak dojechac ? Choroba lokomocyjna IP: *.i24.pl 12.07.09, 22:46
              Hm..........no to chyba faktycznie pozostaje Ci samolot......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka