Gość: Robin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 12:11 Pytania? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
simon-1988 Re: Wróciłam ze Słonecznego Brzegu - hotel Meridi 03.08.09, 23:28 Witam za 2 tyg. wybieram się do tego hotelu, będę wdzięczny za odpowiedzi na kilka pytań. Jaki jest standard pokoi w hotelu? Jak z wyżywieniem czy kolacje też w formie bufetu jak śniadania? Jak daleko jest do plaży? Jaka cena parasoli i leżaków na plaży?Jaki jest stan plaży kamienista czy piaszczysta? Jakieś sprawdzone i godne polecenia adresy gastronomiczne i rozrywkowe w pobliżu hotelu. Tani i sprawdzony sklep ogólnospożywczy niedaleko hotelu. Odpowiedz Link Zgłoś
simon-1988 Re: Wróciłam ze Słonecznego Brzegu - hotel Meridi 03.08.09, 23:33 zapomniałem jeszcze o wycieczkach fakultatywnych, gdzie się warto wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robin Re: Wróciłam ze Słonecznego Brzegu - hotel Meridi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.09, 10:07 Witam za 2 tyg. wybieram się do tego hotelu, będę wdzięczny za odpowiedzi na kilka pytań. Jaki jest standard pokoi w hotelu? Jak z wyżywieniem czy kolacje też w formie bufetu jak śniadania? Jak daleko jest do plaży? Jaka cena parasoli i leżaków na plaży?Jaki jest stan plaży kamienista czy piaszczysta? Jakieś sprawdzone i godne polecenia adresy gastronomiczne i rozrywkowe w pobliżu hotelu. Tani i sprawdzony sklep ogólnospożywczy niedaleko hotelu. Mnie się hotel bardzo podobał, standard pokoi jest na dobrym poziomie, tv, łazienka, ręczniki codziennie wymieniane, pościel w razie potrzeby też. Do plaży jest jakieś 200 metrów, plaża piękna, szeroka, piaszczysta. Ceny: 6 lv parasol i 6 lv leżak. My nie korzystaliśmy, na bazarku kupiliśmy parasol za 10 lv, dodatkowo z domu wzieliśmy namiot plażowy i leżeliśmy na ręcznikach. Adresy rozrywkowe i gastronomiczne - he, he. Cały Słoneczny Brzeg jest rozwrywkowy i gastronomiczny. My nie jedliśmy na mieście bo w hotelu było super wyżywienie, śniadania rewelka, a obiadokolacje w formie bufetu, duży wybór, do tego desery i naprawdę smaczne. Wycieczki fakultatywne - najlepiej pojechać na bułgarski wieczór oraz Jeep Safari po bułgarskiej wsi. Do Nessebaru jest autobus za 1 lv, więc najlepiej samemu się wybrać. My jeszcze pojechaliśmy do Sozopolu i Św. Vlasa. Odpowiedz Link Zgłoś
turx01 Re: Wróciłam ze Słonecznego Brzegu - hotel Meridi 08.08.09, 08:30 Gość portalu: Robin napisał(a): > Ceny: 6 lv parasol i 6 lv leżak. W czerwcu były po 7! Dobry znak, bo to znaczy że pękają i w przyszłym roku spuszczą z tonu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Wróciłam ze Słonecznego Brzegu - hotel Meridi IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.09, 19:23 A jedzie ktoś z młodych do tego hotelu w drugiej połowie sierpnia? Ja (22 lata) i siostra (19 lat) będziemy w nim w terminie 14-28 sierpień :) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś