pomaranczka007 07.08.09, 13:01 Czy może zna ktos ten hotel, tą okolicę. Wybieram się tam w drugiej połowie sierpnia i czekam na jakies opinie, o które na temat tego hotelu trudno- nigdzie nie moge niczego znaleźć!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwooszka Re: Hotel Sea Regal przy Cacao Beach IP: *.acn.waw.pl 08.08.09, 22:23 Własnie wóciłam z SB, co prawda byłam w innym hotelu,ale widziałam z zewnątrz Sea Regal, więc najistotniejsza informacja-na pewno stoi:) i z zewnątrz wygląda bardzo ładnie, nowy, zadbany budynek, na początku SB od strony Nessebaru, do centrum pieszo ok.25 min., autobusem za 1 lewa w 5 minut,jesli jesczze masz jakieś pytania odpowiem,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pomaranczka007 Re: Hotel Sea Regal przy Cacao Beach 09.08.09, 11:25 :) dzięki za informacje! Czy to prawda, że w tej okolicy tj. Cacao Beach trudno o cichą i spokojną noc- podobno jest to jedna wielka imprezownia! Jakie lokale polecasz? Odpowiedz Link Zgłoś
pawel.slonecznybrzeg Re: Hotel Sea Regal przy Cacao Beach 09.08.09, 11:45 w lipcu na 7 dni w tygodniu 4-5 dni bylo cicho, teraz 7 dni w tygodniu jest głośno, czasem bardzo głośno - tak jakby impreza byla pod hotelem, np wczoraj:) imprezy konczą sie ok 7-8 godzinie rano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwooszka Re: Hotel Sea Regal przy Cacao Beach IP: *.acn.waw.pl 09.08.09, 18:49 ogólnie ten rejon ciężko zaliczyć do imprezowych, bo oprócz 3 czy 4 lokali na plaży więcej imprezowni nie ma, ale te co są na plazy wystarczą za wszystkie inne:), rzeczywiście muzyka jest bardzo głośna, najgorzej jest w weekendy, imprezy trwają do samego rana, ale przy zamkniętym balkonie i włączonej klimie da sie wytrzymać:) jednak ja lokali plażowych nie polecam, widziałam towarzystwo które schodzi się tam na imprezy i to nie moja bajka, auta którymi podjeżdżają to same wypasione i bardzo wypasione pojazdy, a ludzie którzy z nich wysiadają to bułgarskie karki ze swoimi laseczkami na 10 cm szpilkach - uwierz cięzko iśc po drewnianym podeście na takich obcasach:) my byliśmy w dyskotece Lazur, mniej więcej 2 przystanki od hotelu nobel i było naprawde spoko, lokal duży, kilka oddzielnych sal do tańczenia z różną muzyką, każdy znajdzie coś dla siebie. dobrej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
pomaranczka007 Re: Hotel Sea Regal przy Cacao Beach 10.08.09, 08:59 a znacie może jakieś fajne puby, bary gdzie można wieczorkiem posiedzieć, pogadać przy piwku niekoniczecznie posród głośnej muzyki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwooszka Re: Hotel Sea Regal przy Cacao Beach IP: *.acn.waw.pl 10.08.09, 22:15 myślę, ze przy każdym hotelu znajduje się jakiś barek przy basenie gdzie można posiedzieć, u nas np w pool barze było piwko za 1 lewa!, więc cieszyło się dużym powodzeniem:) poza tym na pewno za Pawłem mogę polecić grill bar przy hotelu Amfibia, własnie to jest dobre miejsce do posiedzenia przy muzyce w dobrym towearzystwie, obsługa przemiła, kelner mówi b.dobrze po polsku, zdarza się że puszczają polska muzykę, piwo kosztuje 2 lewy, pół litra wina w karafce polewane z beczki-polecam czerwone-pyszne, koszt za 0.5 litra 5 lewów, poza tym na wszytskie drinki jest happy hour - czyli 2 w cenie jednego - koszt między 4,80 a 8 lewów za dwa drinki, i zaświadczam że to są prawdziwe drinki,a nie sam sok:) Odpowiedz Link Zgłoś