Dodaj do ulubionych

angielski dla dzieci

IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 15.09.09, 20:31
Moja córka ma 7 lat, chciałam zapisać ją na dodatkowe lekcje języka
angielskiego. Czy może ktoś polecić mi dobrą szkołę językową, gdzie
jest miła atmosfera i widoczne efekty nauki?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: angielski dla dzieci IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 17.09.09, 18:46
      wlasnie to jest problem,ja nie mam 7 lat :)troszke duzo wiecej a tez chce sie
      zapisac a nie wiem gdzie i co wybrac,tyle tego ze naprawde jest problem,moze
      ktos cos zna i poleci
      • Gość: aga Re: angielski dla dzieci IP: *.adsl.inetia.pl 20.09.09, 10:19
        W szkole LIBRIS na ul. Górnej w Jeleniej Górze 075 269 55 są zajęcia dla dzieci
        metodą Helen Dorn (nauka przez zabawę). A w szkole KIDS na Placu Piastowskim są
        zajęcia dla młodszych dzieci (od 3 lat) - nauka przez zabawę. A dla starszych
        od 7 nauka konwencjonalna. Niestety nie ma ich w internecie
    • Gość: karolina Re: angielski dla dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.09, 11:14
      Ja proponuje korepetycje. W zadnej szkole dziecko nie nauczy sie tak dobrze, jak
      na indywidualnej lekcji, gdzie nauczyciel nie musi swojego czasu dzielic miedzy
      kilkoro dzieci. Jedynym mankamentem sa koszty. Bo szkola na pewno wyjdzie
      taniej. Od 4 lat udzielam dzieciom korepetycji. W szkole szybko przeskoczyli z
      trojek na piatki. Cena jest do uzgodnienia, serdecznie zapraszam do kontaktu
      668794575. Mam na imie Karolina, nie ukonczylam filologii angielskiej, ale
      dobrze znam ten jezyk, a z pewnoscia wystarczajaco zeby uczuc maluszki. Nie
      wierze w nauke przez zabawe, dlatego stosuje konwencjonalne metody nauczania.
      Dzieci mnie lubia i naprawde widac postepy. Zalozylam dzialalnosc gospodarcza i
      za korepetycje wystawiam rachunek. Moge Pania skontaktowac z rodzicami dzieci,
      ktore uczylam, w celu udzielenia referencji. pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka