Gość: Anna IP: 95.178.77.* 09.11.10, 19:14 Był ktoś? Jak wrażenia? Jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maya Re: Basen w pałacu Wojanów IP: *.ssp.dialog.net.pl 09.11.10, 23:55 nie polecam, tłoczno, dużo dzieciaków i chyba najdroższy basen hotelowy w okolicy, już lepiej jechać do Sandry albo Lasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Basen w pałacu Wojanów IP: 95.178.77.* 10.11.10, 10:10 Z Sandry mam niemiłe wspomnienia, a o Lesie też słyszałam, że zatłoczony... A może coś innego w Karpaczu możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Basen w pałacu Wojanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 18:59 A ja polecam. Często jeżdże z dzieckiem i nigdy tłoku nie było. Czasami to jesteśmy sami :) 20 zł dorosły, 10 dziecko. Ale nie rozliczając co do minuty. Godzinę jesteście na basenie, nie wliczają szatni, jak to jest np w Lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed Re: Basen w pałacu Wojanów IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.11.10, 19:26 no to masz szczęście, ja nigdy nie trafiłem żeby było pusto, a zazwyczaj jest kilkanaście osób, można się co najwyżej wymoczyć a o pływaniu mowy nie ma. i ta cena, jak na zwykły mały basen hotelowy to zdecydowanie za drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: мoр Re: Basen w pałacu Wojanów IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.03.11, 22:52 Sandry nie polecam, chyba że z dzieckiem. Jedyna atrakcja to zjeżdżalnie ale ile można zjeżdżać. Po weekendzie pojadę do Gołębiewskiego to napiszę jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alien Re: Basen w pałacu Wojanów IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.02.11, 12:35 polecam. byłem w czwartek pod wieczór, na basenie parę osób. 20zł za godzinę. Wrażenia fajne, wszystko nowiutkie czyste, woda ciepła, przejrzysta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: venom Re: Basen w pałacu Wojanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 15:56 Mercury,co prawda 20zł za ok.45min to miło wspominam,byłem w ub.roku,kameralnie,mało osób Odpowiedz Link Zgłoś