Dodaj do ulubionych

Dobry ortodonta

IP: *.kwbturow.com.pl 17.02.11, 08:33
Witam.
Poszukuję dobrego ortodonty. Chodzi o założenie aparatu stałego fragmentarycznego.
Obserwuj wątek
    • lupa_87 Re: Dobry ortodonta 17.02.11, 12:06
      Swego czasu robiłam rozpoznanie i wybrałam dr Łoś (przyjmuje na pocztowej). Duszą towarzystwa to ona nie jest, ale robi dobrze.
      • Gość: ja Re: Dobry ortodonta IP: *.centertel.pl 17.02.11, 13:27
        Nie wybieraj tylko Zawiły z ul. Krótkiej, bo to masakra!! Nie będę się wypowiadała na jej temat...ale na leczeniu to ona się nie zna - ewentualnie na prostych przypadkach. Pani Łoś nie znam, ale zawszd polecam jednak Wrocław - kawałek drogi jest, ale już na Bielanach są super specjaliści.
        • lupa_87 Re: Dobry ortodonta 17.02.11, 15:36
          Wierzę, że we wrocku są dobrzy specjaliści, ale minimum co 3 tygodnie będziesz specjalnie na pół godziny czy 15 minut jechać do wrocławia. Nie wspomnę już o podgięciu na szybko drucika czy założeniu pękniętej gumki.
          Co do dr Zawiły to fakt - słyszałam sssssaaaaaaaaaaammmmmmmmmeeeee złe opinie.
          Jeszcze słyszałam dobre opinie o jakimś facecie przyjeżdżającym raz w tygodniu z wrocławia w przychodni stomatologicznej na zabobrzu, tam jakoś niedaleko zusu.
          Ranking
        • tentypbieg Re: Dobry ortodonta 17.03.11, 15:45
          Zawiła jest najlepsza. Nie znasz się, to się nie wyświetlaj bracie. :-|
          • Gość: ja Re: Dobry ortodonta IP: *.centertel.pl 19.03.11, 13:55
            Odezwał się znawca. Pilnuj, żeby ci zęby nie powypadały. To partacz a nie lekarz.
    • Gość: pacjenta Re: Dobry ortodonta IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.02.11, 10:56
      Godnym polecenia jest dr Chodyra Dominik. Uczciwy, profesjonalny i bardzo sympatyczny. Tel do rejestracji 075/76 78976.
      • Gość: ja Re: Dobry ortodonta IP: *.centertel.pl 18.02.11, 13:47
        Zgadza się, Chodyra jest dobry. Zapomniałam o nim, bo znam go z Lubania. W Jeleniej Górze przyjmuje na Wyczółkowskiego. Jest młody, ale faktycznie zna się na rzeczy.

Lupa: czasami wada jest tak skomplikowana, że naprawdę warto do Wrocławia jeździć - nawet na 15 min. co 4-6 tyg.

Pzdr.
    • Gość: Aga Re: Dobry ortodonta IP: 178.219.122.* 19.02.11, 20:57
      Dzięki wielkie. Do Jeleniej mam już kawał drogi (Bogatynia). Jednak zanim zacznę leczenie pojadę na konsultacje do Wrocławia. Pozdrawiam
      • Gość: ja Re: Dobry ortodonta IP: *.centertel.pl 20.02.11, 13:07
        W Wrocławiu na Bielanach ul. Goleszan przyjmuje dr Warych i Chojnowski - są godni polecenia:)
        • Gość: lenka Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 00:21
          Dr Warych- jedna z najbardziej doświadczonych ortodontów, ale przede wszystkim zajmuje się wadami chirurgicznymi przez co jeżdżą do niej pacjenci nawet po 200 km i długo czeka się na wizytę.
          Jeśli chodzi o Jelenią to zgodzę się z poprzednikami- dr Dominik Chodyra zdecydowanie :)
          • Gość: ja Re: Dobry ortodonta IP: *.centertel.pl 23.02.11, 15:34
            Zgadza się Lenka, to świetna babka i zajmuje się rzeczami, których nikt nie chce się podjąć. Na konsultacje nie czeka się długo, później w sumie jak wpadnie się w rytm co miesiąc czy półtora, to też idzie. Najgorzej jest się nagle gdzieś tak wepchać... Ja i Warych i Chojnowskiego mogę polecić - obydwoje mnie leczyli.
            • Gość: lenka Re: Dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.11, 16:31
              Ja też leczę się we Wrocławiu, co prawda nie u dr Warych, ale miałam okazję konsultować się także u niej i to dzięki jej wskazówkom moje leczenie nareszcie ruszyło w dobrym kierunku. Na wizyty jeżdżę właściwie co 4-5 tygodni, ceny nie odbiegają znacznie od tych w Jeleniej, pozostaje tylko kwestia dojazdów, ale czego się nie robi dla prostych zębów :)
              W oparciu o swoje doświadczenia stwierdzam, że więcej kosztowało mnie leczenie u nieodpowiedniego ortodonty, niż leczenie we Wrocławiu, zarówno w wymiarze materialnym jak i czasowym. Dlatego czasem naprawdę warto spędzić łącznie blisko 5h w autobusie, by odbyc 15-minutową wizytę.
    • Gość: female Re: Dobry ortodonta IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 23.02.11, 22:01
      Polecam Justynę Zabiegło. Była niezłym stomatologiem, a ortodontą jest rewelacyjnym. Skończyła studia specjalistyczne we Francji, gdzie w trakcie i po pracowała w zawodzie. Przyjmuje na W. Polskiego 30 a, tel. 75 642 4558.
      • ev_ol Re: Dobry ortodonta 12.04.13, 09:11
        Jako pacjentka Dr Justyny Zabiegło mogę ją szczerze polecić. Jestem już po leczeniu zakończonym sukcesem. Dr Justyna to profesionalny i bardzo dobry specjalista. Jest bardzo delikatna i co bardzo ważne miła i serdzeczna. Polecam tego lekarza każdemu zarówno dzieciom jak i dorosłym. Aktualnie przyjmuje w przychodni Uśmiech na Zabobrzu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka