Dodaj do ulubionych

Oddam puszki na skup studentom

IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 16.04.11, 16:56
Jeśli jacyś studenci reflektują na puszki to oddam za darmo, na razie mam 4 worki 80l spłaszczonych, będzie więcej ale się zgrzałem gniotąc to wszystko. Nie wiem ile może być w worku, około 200-400 puszek. Docelowo myślę będzie koło 7-10 worków. Najlepiej komuś z lubczyka lub depozytu bo puszki do odebrania na ul. Hoffmana. Bankowo warte min 50 pln czyli min 33 browary www.wykop.pl/artykul/702873/zakupy-w-biedronce-za-50-zlotych/. tomaszujerzy@wp.pl
Obserwuj wątek
    • rymcycymcy Re: Oddam puszki na skup studentom 17.04.11, 01:41
      Nie oddawaj ! ...przecież możesz sprzedać :)
      • Gość: xxx Re: Oddam puszki na skup studentom IP: *.torservers.net 17.04.11, 10:16
        Pewnie wstydzi się zawieść je na skup bo powiedzą, że jest złomiarzem. Studentowi to chyba obojętne?
      • Gość: Magda Re: Oddam puszki na skup studentom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 11:04
        Ty rymcycymcy tu nie ściemniaj. Daję głowę, że za chwilę sam polecisz po te puszki, z nadzieją, że coś zostało jeszcze na dnie. Poza tym za te 50 PLN kupisz 33 browary - dla ciebie to nie lada gratka, co nie?
        • rymcycymcy Re: Oddam puszki na skup studentom 17.04.11, 11:10
          Masz rację Magda ...na dnie są najlepsze przysmaki ;) Dlatego każde naczynko staram się spenetrować do samego dna ! ;)
          • Gość: Magda Re: Oddam puszki na skup studentom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 15:51
            A jak tam twój obchód po śmietnikach? Mało znalazłeś czy inne żule cię pogoniły? Tak pytam, bo musisz być strasznie "spragnionym" człowiekiem, skoro nawet zabierasz studentom.
    • Gość: Clitoris Re: Oddam puszki na skup studentom IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 17.04.11, 22:55
      Magdo! Najwyraźniej nie zrozumiałaś intencji rymcycymcy'ego - on po prostu rozpoczyna ( na razie na płaszczyźnie werbalnej) delikatną grę wstępną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka