IP: *.centertel.pl 03.09.11, 23:41
Dwa portale (jg24 to de faco nowiny) trzymają 100 tysięczne miasto za mordę. Mogą pisać dowolne brednie bez żadnych konsekwencji, usuwać i cenzurować co chcą. Co cztery lata mowią na kogo głosować i bydło potulnie idzie na rzeź.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mijagi Re: horror IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.11, 11:39
      Nie 100 a 80 tysieczne. Poza tym co za morde? Czemu beczysz? Po co czytasz? Poza tym twoja znajomosc mediow jest na 0 poziomie, jesli uwazasz, ze jg24 to nj24...
      • Gość: qqq Re: horror IP: *.centertel.pl 04.09.11, 17:34
        > a tym twoja znajomosc mediow jest na 0 poziomie, jesli uwazasz, ze jg24 to nj24

Własnie udowodniłeś, że twoja.
    • rymcycymcy Re: horror 05.09.11, 00:44
      To bardzo straszne :) ...też się zląkłem gdy mi to uświadomiłeś ...po prostu zgroza ! :) Nie wiem jak się po tym pozbieram ...chyba będę musiał się udać do jakiejś specjalistki od takich lęków :)
      • Gość: hail Behemoth Re: horror IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.09.11, 13:03
        idź idź, może w końcu pierwszy raz zaru.chasz i będziemy mieli spokój od twoich idiotycznych postów
      • Gość: qqq Re: horror IP: *.opera-mini.net 05.09.11, 20:21
        No i dobrze. Spoleczenstwo trzeba uswiadamiac.
        • Gość: upss Re: horror IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 08.09.11, 11:04
          jg24 to jg24. Nowiny to nj24. Wystarczy wejść na obie strony i sprawdzić, że to nie to samo. Zgadzam się z przedmówcą- nie masz pojęcia jakie media są czyje. A poza tym żadne media nie trzęsą Jelenią Górą. Nikt nikogo nie zmusza do kupowania lokalnych gazet i czytania lokalnych portali. To za małe miasto, żeby media miały tu tzw. władzę :) Ja też mieszkam w JG i jakoś nie czuję, żeby mnie ktoś "medialnie" za mordę trzymał :)
          • Gość: Hejkum Kejkum Re: horror IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.09.11, 11:13
            Ale do typa to niedociera. NJ24 to typowa obyczajówka, wszystkiego po trochę. JG24 to typowa strona nastawiona na sport. Kulturę i newsy około jeleniogórskie mają dobrze redagowane, ale wydarzenia bieżące, wypadki, relacje z imprez już na poziomie mizernym (żeby nie powiedzieć żadnym). Jelonka to prasa brukowa. Wiele newsów o podłożu politycznym czy obyczajowym to są bzdury wyssane z palca tego czy tamtego redaktora, natomiast region opanowali znakomicie. Szybkie reakcje na wydarzenia bieżące, wypadki, imprezy - niekoniecznie dobrze redagowane, ale udokumentowane i dla wielu podstawowe wieści z Jeleniej. Generalnie czytanie portali internetowych nie jest obowiązkowe. Cieszę się, że w Jeleniej Górze mamy 3 niezależne od siebie strony. Czytanie ich nie jest też związane z wstąpieniem do klubu czy podpisaniem cyrografu. Codziennie przeglądam te 3 strony (bo mogę i są za darmo!) po kilka razy. Jak potrzebuję poczytać o wydarzeniach w UM, idę na NJ24, jak chcę dowiedzieć się czegoś o moich ukochanych Sudetach (mój Wujek grał w Spartakusie) idę na JG24, jak chcę popatrzyć kto zginął dzisiaj na drodze, idę na Jelonkę. Ktoś mi zabroni? :)
    • braciakrwi Re: horror 08.09.11, 22:58
      Bydło idzie na rzeź a ludzie na to patrzą i się cieszą. Jako osoba zajmująca się ratowaniem ludzi proszę o uwagę - potrzeba krwi grupy A + oraz wszystkich Rh -. Człowiek umiera, bydłem się teraz nie zajmujmy!
      • Gość: jiupiter Re: horror IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.11, 18:33
        Bracie, o co Ci chodzi z tym bydłem rzeźnym? Czy to tzw. "młodzież rzeźna"? Jakieś cielaki? Czy z tego będzie jakaś kaszanka?
      • Gość: vaya condios Re: horror IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.11, 17:31
        kogo nazywasz bydłem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka