16.01.13, 17:31
Witaj Wyka_ptasiu smile
bardzo prosze o odpowiedz w waznej dla mnie kwestii- czy zdam pozytywnie egzamin ktory czeka mnie w marcu? mam takie przeczucie ze od niego zalezy moja przyszlosc w kazdej sferze,
pozdrawiam smile
Obserwuj wątek
    • wyka_ptasia Re: egzamin 18.01.13, 08:07
      smile
      Podczas tasowania wyskoczyła karta XIV Umiarkowanie - ochronna z aniołem, sprzyja wierze w cuda wink i dążeniom ku wyższym celom, pokazuje, że cierpliwe zaangażowanie zaowocuje nową jakością. W rozkładzie - IX Pustelnik - karta nauki.
      Ciekawa korelacja kart z pytaniem. Nie ma rady, musisz zdać.
      >mam takie przeczucie ze od niego zalezy moja przysz
      > losc w kazdej sferze,
      Z tym poglądem można by polemizować. Wiesz, 'człowiek strzela, Pan Bóg kule nosi'. Robić swoje i się nie zadręczać. To wszystko, co można uczynić, a to już jest połowa sukcesu.
      Życzę powodzenia.
      • po_li Re: egzamin 18.01.13, 18:16
        Bardzo dziękuje za poświęcony mi czas, ta wróżba dodał mi skrzydeł smile mam jeszcze jedno bardzo ważne dla mnie pytanie: czy wyjde za mąż za mężczyzne z którym obecnie jestem?
        pozdrawiam serdecznie smile
        • wyka_ptasia Re: egzamin 20.01.13, 08:49
          Ciekawe pytanie i jakże konkretne.
          Nie wiem czemu, ale karty jeszcze tak się nie ułożyły. Na niego Kapłanka, to, co was łączy to Pustelnik. Te postacie ślubu nie zawierają.
          • po_li Re: egzamin 21.01.13, 11:13
            dziekuje za poswiecony mi czas smile
            mialam nadzieje ze "coś" z tego bedzie smile, dzieli nas duza odlegosc i zyjemy osobno, moze stad ta karta pustelnik,
            jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam serdecznie smile
            • wyka_ptasia Re: egzamin 23.01.13, 13:17
              O, to ciekawa korelacja...smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka