po_li 16.01.13, 17:31 Witaj Wyka_ptasiu bardzo prosze o odpowiedz w waznej dla mnie kwestii- czy zdam pozytywnie egzamin ktory czeka mnie w marcu? mam takie przeczucie ze od niego zalezy moja przyszlosc w kazdej sferze, pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wyka_ptasia Re: egzamin 18.01.13, 08:07 Podczas tasowania wyskoczyła karta XIV Umiarkowanie - ochronna z aniołem, sprzyja wierze w cuda i dążeniom ku wyższym celom, pokazuje, że cierpliwe zaangażowanie zaowocuje nową jakością. W rozkładzie - IX Pustelnik - karta nauki. Ciekawa korelacja kart z pytaniem. Nie ma rady, musisz zdać. >mam takie przeczucie ze od niego zalezy moja przysz > losc w kazdej sferze, Z tym poglądem można by polemizować. Wiesz, 'człowiek strzela, Pan Bóg kule nosi'. Robić swoje i się nie zadręczać. To wszystko, co można uczynić, a to już jest połowa sukcesu. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link
po_li Re: egzamin 18.01.13, 18:16 Bardzo dziękuje za poświęcony mi czas, ta wróżba dodał mi skrzydeł mam jeszcze jedno bardzo ważne dla mnie pytanie: czy wyjde za mąż za mężczyzne z którym obecnie jestem? pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
wyka_ptasia Re: egzamin 20.01.13, 08:49 Ciekawe pytanie i jakże konkretne. Nie wiem czemu, ale karty jeszcze tak się nie ułożyły. Na niego Kapłanka, to, co was łączy to Pustelnik. Te postacie ślubu nie zawierają. Odpowiedz Link
po_li Re: egzamin 21.01.13, 11:13 dziekuje za poswiecony mi czas mialam nadzieje ze "coś" z tego bedzie , dzieli nas duza odlegosc i zyjemy osobno, moze stad ta karta pustelnik, jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link