Dodaj do ulubionych

gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice Award

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 22:24
kto z Czytających otrzymał newsa o informacji z nagrodą brylantowe gwiazdy? www.clientschoiceawards.pl/

polecam opinie na
kosmetologia.com.pl/forum/showthread.php/3556-Konkurs-Client-s-Choice-Awards-2011/page11http://kosmetologia.com.pl/forum/showthread.php/3556-Konkurs-Client-s-Choice-Awards-2011/page11
ściema okrutna!
Obserwuj wątek
    • Gość: :-) Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice IP: *.petrus.pl 06.02.12, 16:38
      Gala odbedzie sie 09.02.2012. Po gali bedzie mozna stwierdzic czy sciema czy nie! pozdrawiam!
      • namyslowianka Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice 10.02.12, 14:12
        Nie ściema ,byłam osobiście i wróciłam ze statuetką :))) też myślałam,że ściema ,jednak okazało się prawdą ,nasz salon został w iły dla nas sposób nominowany!!!
      • namyslowianka Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice 10.02.12, 14:29
        Nie ściema ,byłam osobiście i wróciłam ze statuetką :))) też myślałam,że ściema ,jednak okazało się prawdą ,nasz salon został też nominowany!!! :D
        • Gość: tako Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.12, 01:59
          tak, kto głosował na nominację? he he he!
          • namyslowianka Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice 13.02.12, 13:27
            Z tego co wiem to głosowali klienci a potem usługi weryfikował "secret client ".Dla nas też było to zaskoczeniem .
            • Gość: tako Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.12, 18:37
              zaskoczenie takze dla klientek, ktore nie głosowaly, hehe... no coz - namyslowianko, jesli chcesz to wierzysz! masz tyle klientek, ze obcej nie zauwazyłaś?
              • namyslowianka Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice 26.02.12, 14:48
                Salon ieści się w takim miejscu ,że zjawia się tu wiele obcych klientek ,więc odpowiedź brzmi : tak.
              • namyslowianka Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice 26.02.12, 14:57
                Mógł do mnie ktoś obcy ,kogo nie znam jak najbardziej trafić ,w ubiegłym roku przewinęło się trochę klientek,spoza listy ,,stałych zresztą " ,mniejsza o to ,znam 2 salony urody na opolszczyźnie ,a nie mówię o moim ,które napewno zasługują na Brylantową Statuetkę i dostały ją.Pozdrawiam
                • Gość: tako Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.12, 00:08
                  o naiwności :)
                  • Gość: ja Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.03.12, 14:15
                    a Ty zostałas zaproszona na galę?
    • Gość: ja Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.03.12, 14:18
      To wg Ciebie mamy nie chodzić do takiego gabinetu bo jest beznadziejny ?
    • olcia90laz Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice 06.03.12, 15:18
      Wiesz co tako ? Napewno nie dostałaś tej nagrody dlatego tak piszesz ,gdybyś dostała to napewno byś się chwaliła tym ;P a nie podważała tego konkursu,wstydź się
      • Gość: tako Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.12, 23:42
        mam nadzieję, że żartujesz, hihi
        • olcia90laz Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice 13.03.12, 16:56
          a czemu miała bym zartować?
          napewno jestes kiepsciacha w tym co robisz "tako" hihi
          nie bierz do siebie ale jak ktoś mówi coś takiego ,zwłaszcza jak dotyczy to z konkurencji od razu nasuwa sie taka myśl ;P
    • drdina Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice 13.03.12, 17:06
      Gość portalu: tako napisał(a):

dlaczego tak piszesz ? ja znam swietny salon z Walbrzycha babeczka jest super ma na imie Malwina jezdze do niej specjalnie z Wiednia ,jak bylam ostatnio u niej to dowiedzialam sie ,ze dostala statuetke,to jest salon fryzjerski ja sama bym jej dala wiec ty nie sciemniaj > kto z Czytających otrzymał newsa o informacji z nagrodą brylantowe gwiazdy? www.clientschoiceawards.pl/
      >
      > polecam opinie na
      > kosmetologia.com.pl/forum/showthread.php/3556-Konkurs-Client-s-Choice-Awards-2011/page11http://kosmetologia.com.pl/forum/showthread.php/3556-Konkurs-Client-s-Choice-Awards-2011/page11
      > ściema okrutna!
    • drdina Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice 13.03.12, 17:51
      A tu masz link o pani Malwinie walbrzych.naszemiasto.pl/artykul/galeria/1315275,superfirma-poznajcie-najlepszy-salon-fryzjerski-w-kraju,2263495,id,t,zid.html#galeria
      • Gość: tako Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.12, 23:01
        noooooo! albo jesteś "podstawiona" albo nie dziwi nic, że takie pseudo "konkursy" są organizowane... teraz wiem, że należy omijać zdobywczynie TAKICH "nagród"... amen
        • drdina Re: gabinety kosmetyczne Konkurs Client's Choice 15.03.12, 07:50
          cooo ??????????
          hehehhe :DDDDDDDDDDD
          biedactwo
          jasne hehehehehhe
          amen
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka