toxicnoiz 19.09.12, 13:33 Orientujecie się może, gdzie w Jeleniej lub okolicach mogę kupić chomika Roborowskiego? W którym mini zoo czy coś w ten deseń... A może jakaś prywatna osoba ma do sprzedania lub oddania? Z góry dzięki ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magikwasilewski Re: Chomik Roborowskiego - gdzie kupić 20.09.12, 13:29 Czemu chcesz więzić chomika?? Uważaj, bo jak się Roborowski dowie, co chcesz z jego chomasem robić, to możesz mieć kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwkap Re: Chomik Roborowskiego - gdzie kupić 25.09.12, 09:14 Mam trzy malutkie chomiczki, jeszcze sa za małe do oddania, ale wkrótce będe szukała dla nich domu. Oddam tylko w DOBRE ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
magikwasilewski Re: Chomik Roborowskiego - gdzie kupić 25.09.12, 10:25 MAM KOTKA. KOTEK MA KOLEGĘ... CZASEM ZAPRASZA GO NA OBIAD... CHĘTNIE PRZYJMĘ CHOMICZKI - MICIU Z KOLEGĄ NA PEWNO BĘDĄ ZADOWOLENI, A MAJĄ NIESAMOWICIE DOBRE ŁAPKI DO MAŁYCH GRYZONI!! Odpowiedz Link Zgłoś
rymcycymcy Re: Chomik Roborowskiego - gdzie kupić 28.09.12, 15:18 Koty to bardzo pożyteczne zwierzątka ! :) Na Wincentego Pola kiedyś nawet skupowali po 5 dych za sztukę ! :) ...twój futrzaczek wraz z kolegą ...stówka jak znalazł ;) Odpowiedz Link Zgłoś