Gość: kierowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.04, 21:30 czarne bmw kabriolet czesto szarzuje po jelonce.wczoraj malo co nie wyladowalem przez tego steryda na slupie...czy ktos zna tego oszoloma?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hexl Re: czarne bmw IP: 217.11.136.* 14.07.04, 09:08 nie wiem czy myslimy o tym samym ale czyms takim jezdzi facet ktory na W. Pola ma myjnie lub komsis samochodowy. Nie wiem dokladnie. Drugi oszolom w Jeleniej to Chydzik, ktory jezdzi srebrnym Passatem. Ten wygrywa chyba wszelkie konkurencje kretynskiej jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: czarne bmw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.07.04, 15:29 wiem ktory to oszolom....ten od bmw to pseudonim waz.a ten chydzik ma chyba stacje gazu?gdzie jest drogowka gdy szaleja oszolomy? pozdrawiam zmotoryzowanych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hexl Re: czarne bmw IP: 217.11.136.* 14.07.04, 17:35 drogowka lapie tych biedniejszych, oni placa mandaty "bezgotowkowe" Ostatnio drogowka lapala wprawdzie pirata ale wyladowal na murze domu w Cieplicach. Towarzystwo z BMW i z VW jezdzi tak od dawna. Ten z VW juz od zawsze! Potrafi jechac Wolnosci w strone Cieplic i przy Malej Poczcie z piskiem opon zawracac na skrzyzowaniu, powodujac chaos a zaraz potem hamuje bo...... idzie jakas nastolatka! Jest w Jaleniej paru takich którym juz zabierano na dzien lub dwa Prawo Jazdy ale szybko mieli je z powrotem. Czasem komus rzeczywiscie sie spieszy i przekroczy o pare km dozwolona predkosc to wtedy Policja na pewno bedzie surowa ale na paru kretynow nie mam mocnych. Wniosek: Musimy miec oczy dookola glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hexl Re: czarne bmw IP: 217.11.136.* 14.07.04, 17:36 Nie wiem jaki ma pseudonim ten od bmw ale ogolnie jest znany jako "Maniek" chyba od imienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: czarne bmw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.04, 17:45 maniek jezdzi seatem lub mercem..ten od bmw to taki steryd spod lwowka.dowartosciowal sie na silowni pora na wyzycie sie na ulicy.typowe wiesniackie prymitywne zachowanie ... Odpowiedz Link Zgłoś