Dodaj do ulubionych

Studia on-line

29.03.17, 15:34
Czy wybieracie się w najbliższym czasie na studia podyplomowe i rozważacie opcje on-line? Bo ja mam w planach zrobić podyplomówkę z pedagogiki i chcę wybrać właśnie ten tryb nauczania. Wybrałam już nawet uczelnię zarządzania z wałbrzycha, która co prawda położona jest w dużej odległości od mojego miejsca zamieszkania, ale skoro nie trzeba przyjeżdżać na zajęcia to odległość jest bez znaczenia:) Uważam, że dla tych co są z małych miejscowości lub chcą zaoszczędzić czas i pieniądze to studia w Internecie są świetnym rozwiązaniem.
A moje pytanie wynika stąd, że jestem ciekawa czy takie studiowanie jest już u nas popularne i czy dużo osób korzysta z e-studiów?
Obserwuj wątek
    • miramarjg Re: Studia on-line 30.03.17, 10:49
      Czyżby to była jakaś podwalina do spamu? :D Bo tak brzmi.
      • adrianna-2017 Re: Studia on-line 30.03.17, 11:20
        Nieee, nawet nie pomyślałam o tym, że mogę przez przypadek robić jakąś reklamę ;) Ale nie ma możliwości edycji postu więc tak już musi zostać :)) Po prostu wybieram się na studia online i staram się zorientować w temacie, bo sama jeszcze niedawno nie miałam pojęcia, że coś takiego już u nas istnieje. A że mam malutkie dziecko, nie mam samochodu to dojazdy u mnie odpadają i studia w internecie są dla mnie jedyną możliwośćią :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka