Gość: wia IP: *.cpu-zeto.com.pl 04.10.04, 14:11 Czy ktoś może coś wie na ten temat ? Obiło mi się o uszy, że jest taniej, ale o ile ? Czy w ogóle warto drążyć ten temat dalej ? Liczę na was fotumowicze, zima tuż tuż a u nas straaasznie drogo ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inferno_m Re: koks z Czech.... 04.10.04, 20:16 Zalezy o jaki koks Ci chodzi:) Ten zz Czech jest podobno mało kaloryczny dlatego kiepski. No nie wiem bo już koksem nie pale ciekawe co na to inni forumowicze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wia Re: koks z Czech.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 21:58 Chodzi mi o zwykły koks do palenia w piecu - raczej drobny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hexl Re: koks z Czech.... IP: 217.11.136.* 05.10.04, 18:46 www.tchas.cz/uhli/databaze/cenik_pha2.htm Na tej stronie masz ceny z Pragi, mysle ze nawet jesli nie znasz czeskiego to zrozumiesz o co chodzi. Ceny z DPH to ceny z VAT. Mysle ze najlepiej wyskoczyc na rozeznanie pare km za Jakuszyce. www.tchas.cz/uhli/databaze/cenik_pha2.htm Odpowiedz Link Zgłoś