Dodaj do ulubionych

Perfumy!!! - zrób prezent na Gwiazdkę!!

IP: *.chello.pl 23.11.04, 14:41
WSZYSTKIE MODELE PERFUM!!!
kontakt: perfumteam@o2.pl
(e-mail zwrotny z katalogiem)
OKAZJA: cena od 80 do 90 zł
* * *
ZRÓB PREZENT NA GWIAZDKĘ
Obserwuj wątek
    • Gość: prawdziwy jeleń Re: Perfumy!!! - zrób prezent na Gwiazdkę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 19:58
      aha..:)
      • chrumchrum3 wonny akord 24.11.04, 15:43
        Ja chcę delikatne spojrzenie wyrafinowanej czarnej porzeczki i zalotny trzepot
        rzęs bergamoty.
        Zapowiedź najgłębszych doznań piżma i passiflory, zgranych w harmonijny wonny
        akord.
        Kompozycję kończącą się oddechem z drzewa sandałowego i rozkoszą nasion
        paragwajskiego tonkowca, który przywodzi na myśl orzechy, migdały, arszenik...
        Da się zrobić???
        • Gość: prawdziwy jeleń Re: wonny akord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 17:57
          Czy jest lekarz na sali....?;)
        • Gość: :-(( Re: Czym jest paragwajski tonkowiec? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.04, 20:49
          ?????
          • chrumchrum3 Re: Czym jest paragwajski tonkowiec? 25.11.04, 19:28
            Paragwajski tonkowiec to może być coś podobnego do amerykańskiego tankowca.
            -Oba dają specyficzny zapach.
            Natomiast lekarz na sali się nie pojawi, bo został przeszyty oddechem drzewa
            sandałowego.
            • Gość: :-((((( Re: paragwajski tonkowiec :-(((((( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.04, 22:34
              Oj Chrumchrum,
              a ja juz prawie myslalam, ze jestes romantykiem i masz pojecie o perfumach.
              • chrumchrum3 Paragwajski tankowiec ? 26.11.04, 18:01
                Jestem romantyczny jak czarna porzeczka. :)
    • Gość: sandra Re: Perfumy!!! - zrób prezent na Gwiazdkę!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.11.04, 17:35
      Szukam delikatnych zapachów, które przeznaczyłabyś na nagrody w zawodach
      Judoków "Gwardii" = odpis darowizny zapewnia Ustawa do 1% a ty miałabyś reklamę
      wsród dzieci. Zawody odbeda się 11.12.04.Kontakt z Kazimierzem Piecuchem Klub
      Sportowy "Gwardia" ul. Nowowiejska Jelenia Góra na terenie Komendy Policji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka