Gość: Perfumteam IP: *.chello.pl 23.11.04, 14:41 WSZYSTKIE MODELE PERFUM!!! kontakt: perfumteam@o2.pl (e-mail zwrotny z katalogiem) OKAZJA: cena od 80 do 90 zł * * * ZRÓB PREZENT NA GWIAZDKĘ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prawdziwy jeleń Re: Perfumy!!! - zrób prezent na Gwiazdkę!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.04, 19:58 aha..:) Odpowiedz Link Zgłoś
chrumchrum3 wonny akord 24.11.04, 15:43 Ja chcę delikatne spojrzenie wyrafinowanej czarnej porzeczki i zalotny trzepot rzęs bergamoty. Zapowiedź najgłębszych doznań piżma i passiflory, zgranych w harmonijny wonny akord. Kompozycję kończącą się oddechem z drzewa sandałowego i rozkoszą nasion paragwajskiego tonkowca, który przywodzi na myśl orzechy, migdały, arszenik... Da się zrobić??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy jeleń Re: wonny akord IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.04, 17:57 Czy jest lekarz na sali....?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-(( Re: Czym jest paragwajski tonkowiec? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.11.04, 20:49 ????? Odpowiedz Link Zgłoś
chrumchrum3 Re: Czym jest paragwajski tonkowiec? 25.11.04, 19:28 Paragwajski tonkowiec to może być coś podobnego do amerykańskiego tankowca. -Oba dają specyficzny zapach. Natomiast lekarz na sali się nie pojawi, bo został przeszyty oddechem drzewa sandałowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-((((( Re: paragwajski tonkowiec :-(((((( IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.04, 22:34 Oj Chrumchrum, a ja juz prawie myslalam, ze jestes romantykiem i masz pojecie o perfumach. Odpowiedz Link Zgłoś
chrumchrum3 Paragwajski tankowiec ? 26.11.04, 18:01 Jestem romantyczny jak czarna porzeczka. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Perfumy!!! - zrób prezent na Gwiazdkę!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.11.04, 17:35 Szukam delikatnych zapachów, które przeznaczyłabyś na nagrody w zawodach Judoków "Gwardii" = odpis darowizny zapewnia Ustawa do 1% a ty miałabyś reklamę wsród dzieci. Zawody odbeda się 11.12.04.Kontakt z Kazimierzem Piecuchem Klub Sportowy "Gwardia" ul. Nowowiejska Jelenia Góra na terenie Komendy Policji. Odpowiedz Link Zgłoś