Dodaj do ulubionych

Gdzie sie zabawic???

IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.01, 13:40
Mam zamiar na wekend wpasc do jelonki, gdzie mozna sie najlepeij zabawic????

Zapraszam na www.samiswoi.net
Obserwuj wątek
    • Gość: koras Re: Gdzie sie zabawic??? IP: *.focal-chi.corecomm.net 30.06.01, 03:21
      Gość portalu: Darek napisał(a):

> Mam zamiar na wekend wpasc do jelonki, gdzie mozna sie najlepeij zabawic????
      >
      > Zapraszam na www.samiswoi.net

Zapytaj o "Grote" to jest gdzies na wzgorzu Kosciuszki,z tego co mi mowili to
      jest niezle.
      • Gość: maurycy Re: Gdzie sie zabawic??? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 01.07.01, 01:07
        Ten lokal prowadzi największy ...... w Jelonce, ksywa Janosik. Lokal jest
        opanowany przez łysa mafie w dresach. Jeżeli to lubisz - to OK.
        • Gość: koras Re: Gdzie sie zabawic??? IP: 208.40.47.* 01.07.01, 04:47
          Gość portalu: maurycy napisał(a):

> Ten lokal prowadzi największy ...... w Jelonce, ksywa Janosik. Lokal jest
          > opanowany przez łysa mafie w dresach. Jeżeli to lubisz - to OK.

Janosik w d... kopany mial kiedys restauracyjke w "blaszaku"na Zabobrzu.
          A ta oblesna restauracje o nazwie "Joland" ma jeszcze?
          • Gość: maurycy Re: Gdzie sie zabawic??? IP: 213.25.229.* 01.07.01, 13:06
            To ten sam. "Jolanda" dalej prowadzi.
    • Gość: maurycy Re: Gdzie sie zabawic??? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 01.07.01, 13:09
      Gość portalu: Darek napisał(a):

> Mam zamiar na wekend wpasc do jelonki, gdzie mozna sie najlepeij zabawic????
      >
      > Zapraszam na www.samiswoi.net

Najlepiej w "Absolucie", nie ma malolatów i ewentualnie w starym "Kwadracie" -
      dyskoteka.
      Dla młodzych polecam "Atrapę", zwłaszcza w czwartki - żywy koncert.

• Gość: maurycy Re: Gdzie sie zabawic??? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 06.07.01, 11:14
      Proponuje gremialne spotkania forumowiczów raz na miesiąc. Co wy na to?
      • Gość: bondido Re: Gdzie sie zabawic??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.07.01, 21:55
        Pomijając liczbę postujących (ciężko używać tu słowa 'gremialny' :) ), ich
        rozkład geograficzny stawia Twoją propozycję pod DUŻYM znakiem zapytania :)
        • Gość: maurycy Re: Gdzie sie zabawic??? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 07.07.01, 10:15
          Mam nadzieję, że po wakacjach liczba uczestników się zmieni i będzie to realne.
          • Gość: SoSoS Re: Gdzie sie zabawic??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.07.01, 17:24
            Proletariusze wszystkich zakatkow Polski laczcie sie! ;-)
            • Gość: koras Re: Gdzie sie zabawic??? IP: *.focal-chi.corecomm.net 07.07.01, 21:51
              Gość portalu: SoSoS napisał(a):

> Proletariusze wszystkich zakatkow Polski laczcie sie! ;))

I swiata:(
              • Gość: SoSoS Re: Gdzie sie zabawic??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 22.07.01, 22:09
                "Atrapa" w dniach 22.07-06.08 bedzie zamknieta.
      • Gość: kama Re: Gdzie sie zabawic??? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 13.08.01, 02:47
        Dopóki spotykamy się tylko w sieci, proponuję ustalić jeden dzień w miesiącu, w
        którym każdy z nas wchodziłby z jakimś nowym tematem.
        • Gość: bondido Re: Gdzie sie zabawic??? IP: 62.87.134.* 14.08.01, 01:12
          A ja jednak uważam, że ''nic na siłę''
          Każda przyjemność, gdy staje się obowiązkiem przestaje być momentalnie
          przyjemnością (dla mnie przynajmniej).
          Przecież nic nie stoi na przeszkodzie, aby każdy codziennie rozpoczynał jakiś
          wątek ;-)
          • Gość: SoSoS Re: Gdzie sie zabawic??? IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.08.01, 10:21
            Gość portalu: bondido napisał(a):

> A ja jednak uważam, że ''''nic na siłę''''
            > Każda przyjemność, gdy staje się obowiązkiem przestaje być momentalnie
            > przyjemnością (dla mnie przynajmniej).
            > Przecież nic nie stoi na przeszkodzie, aby każdy codziennie rozpoczynał jakiś
            > wątek ;-)

Moze po wakacjach nastapi wysyp pomyslow na nasze forum?

• Gość: maurycy Re: Gdzie sie zabawic??? IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 01.09.01, 01:26
              Jest nowa knajpa na Górnej, w dół od Pizzy Hut - nazywa się Macedonia i było
              tam dzisiaj 80 decybeli na metr kwadratowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka