Dodaj do ulubionych

cisza wyborcza

08.10.05, 21:16
Przed chwilą zajrzałem do wątku "zobacz zanim podejmiesz decyzję" i szlag mnie trafił. Nie dość, że te łobuzy traktują mnie jak skończonego matoła to jeszcze mają czelność łamać prawo (tu: o ciszy wyborczej), to prawo które mają wybpisane na sztandarze. Mamy tu doskonały przykład, jak u Kaczorów wyglądają hasła a jak - praktyka.
Ja zgłosiłem ten wątek do wykasowania.
Obserwuj wątek
    • wk53jan Re: cisza wyborcza 08.10.05, 21:20
      Przed chwilką przeleciałem wątki wałbrzyskie, legnickie i wrocławskie. Tego postu tam nie ma. Czyzby to była inicjatywa naszych lokalnych 'działaczy'?
      • Gość: wyborca Re: cisza wyborcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.05, 22:12
        Nikt nie łamie ciszy wyborczej Janie. I nikt nie namawia do głosowania na
        konkretnego kandydata. Co do ciszy wyborzej to kilka dużych ośrodków medialnych
        w Polsce ją łamie notorycznie. Wystarczy przeczytać dzisiejszą prasę czy
        przejrzeć portale internetowe. I nie jestem zwolennikiem PIS-u!!! Opanuj się
        człowieku.
        • wk53jan Re: cisza wyborcza 09.10.05, 00:07
          A bądź sobie zwolennikiem, kogo tylko chcesz. Twój problem. Mnie natomiast opanowanie nie jest niezbędne. A filmik jest zwyczajnie prymitywny. Ale w końcu czego można oczekiwac od Jacka Kurskiego?
          Admin widać przyjął mój punkt widzenia, bo wątku nie widzę.
          A swoja drogą, to czyżby przysłowiowe nożyce się odezwały?
          A powoływanie się na negatywne przykłady, zawsze było be. Przynajmniej mnie tak oczono. No ale mnie nie uczyli dzisiejsi spece od "prawa i sprawiedliwości".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka