Gość: Krzysiek IP: *.dami.pl / *.dami.pl 23.11.05, 20:06 Nie wiecie po ile jest wstęp do Heinekena w sobote albo w piatek w weekend adnrzejkowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zenon5 Re: heineken IP: *.ppp.tiscali.fr 23.11.05, 20:48 Wpadnij lepiej do Kronenburga,tam jest za darmo Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Re: heineken 23.11.05, 22:51 Zeniu! podobno w Heinekenie jest fantastyczna atmosfera (tak mówią młodzi, bo oferta muzyczna jest skierowana głownie dla nich, a nie takich "starych" jak my). Zresztą gdzie widziałeś bufet mający prawie 30 metrów długości z wieloma dystrybutorami (pipami) do piwa. W dodatku wentylacja jest tak skuteczna że po całym wieczorze nie cuchnie się papierosami! To słyszałem od tych co tam byli. Szkoda, że na zakonczenie zabawy wylewajacy się z tego lokalu tłum (do 600 uczestników) zachowuje się strasznie na okolicznych uliczkach. Nie dziwię się, że sąsiedzi tego lokalu mają jego dość! Jakie jest wnętrze lokalu to tu: wroclaw.hydral.com.pl/53649,foto.html Jak się dobrze rozejrzeć to i mozna na tej stronie zobaczyć inne wnętrza oraz widok dawnej winiarni od zewnątrz (ten lokal ma bez mała 200 lat). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: heineken IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.11.05, 09:34 No, ktoś używa mojego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Re: heineken 24.11.05, 20:56 Przy Sobieskiego tuż przed PZU po lewej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wredny Re: heineken IP: *.dami.pl / *.dami.pl 25.11.05, 00:17 wstęp= 3.20 zł. w Jubilacie:))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awaq Re: heineken IP: *.jgora.dialog.net.pl 25.11.05, 16:28 Dajcie sobie spokoj z tym lokalem ochroniarze to dupki nie potrafia pilnowac naspidowanych frajerow.Mojemu kumplowi ktos tam zlamal szczenke. Nie polecam!!! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: heineken IP: *.ppp.tiscali.fr 25.11.05, 22:09 mysle ze to jest to co mozesz stracic zadajac glupie pytania.Przyjmuje ze starasz sie byc dowcipnym,ale po co sie wychylac?Jedni mowia--szczenka--inni jeszcze sorry.Ja mowie poprostu,NAJLEPIEJ BYC SOBA I NIE ODBIEGAC OD NORMY;pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex77 Re: heineken wjazd 20zl IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.11.05, 01:22 Dzis w ostatni weekend przed andrzejkami wjazd 20zl :(( to jest jakas paranoja aby w takeij jeleniej dziurze gdzie są 3 lokale na krzyż jeszcze 20zl za wjazd brali;-) niedlugo to jeszcze będą chyba bilety wstępu na plac ratuszowy;-) Odpowiedz Link Zgłoś