Dodaj do ulubionych

dr SYLWESTER URBAŃSKI na PREZYDENTA

IP: *.zabobrze.clk.net / *.jgora.dialog.net.pl 04.12.05, 20:44
dr SYLWESTER URBAŃSKI na PREZYDENTA JELENIEJ GÓRY.
Co Państwo o tym myślicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Stary Re: dr SYLWESTER URBAŃSKI na PREZYDENTA IP: *.uk.access.vodafone.net 04.12.05, 21:08
      Prezydenta Wroclawia, Jeleniej Góry czy Polski ?
      • Gość: Stary Re: dr SYLWESTER URBAŃSKI na PREZYDENTA IP: *.uk.access.vodafone.net 04.12.05, 21:13
        O przepraszam. Już wiem, że na prezydenta Jeleniej Góry. Czemu nie ? Wreszcie
        kandydat ze zdrowym poczuciem humoru.
        • Gość: czlowiek sylwester urbanski na prezydenta IP: *.231.udn.pl 06.04.06, 22:11
          Hmm...jak najbardziej popieram Pana dr. Sylwestra Urbańskiego jako
          prezydenta..Może wreszcie bysmy mieli rzetelnego i 'normalnego' prezydenta ktory
          umial by rzadzić naszym miastem... Osobiscie nie znam Pana dr.Sylwestra ale
          wiele slyszalem o nim.. pochodzi z mądrej i wyształconej rodziny ..takiego
          chlowieka brakuje nam na stanowisku prezydentA..!ludziE obudzCie się..! uwazam
          że jest wspanialym i wyksztalconym czlowiekiem.. JESTEm 'ZA' :)
      • Gość: zonia Re: dr SYLWESTER URBAŃSKI na PREZYDENTA IP: *.zabobrze.clk.net / *.jgora.dialog.net.pl 04.12.05, 21:41
        A na jakim forum jesteś?
        • inferno_m Re: dr SYLWESTER URBAŃSKI na PREZYDENTA 04.12.05, 21:50
          Muszę ostudzić trochę Towarzystwo:)
          Możliwe że wybory odbędą się na wiosnę 2007:)
    • dannyk_ ... 04.12.05, 21:26
      o zaczyna się...
      lecz cóż zrobić, wybory się zbliżają wielkimi krokami...
      zaraz tu bedą promować róznego rodzaju chirurgów, dentystów, uriologów etc.
      Ludzie managerów trzeba a nie lekarzy.!!!! Jak się uczyli jak leczyć człowieka
      to miasta niestety ale nie uleczą!!! Są tylko znani, ale nic poza tym o
      zarządzaniu miastem nie wiedzą. Niech sobie najpierw pograją w SimCity jak chcą
      się sprawdzić na tym stanowisku!!! Kiedy Wy to zrozumiecie?
      • Gość: Jelgor Re: ... IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.12.05, 21:31
        Urbański to były urzędnik kuratorium, obecnie niespełniony zawodowo, dr nauk,
        ale nie lekarz. Tylko dlaczego Kusiak miałby odpuścić sobie start z listy
        postkomunistów?
    • florek10 Re: dr SYLWESTER URBAŃSKI na PREZYDENTA 04.12.05, 21:32

Myślę o tej kandaturze niezwykle pozytywnie i mam nadzieję ze wielu mieszkańców
      jest podobnego zdania co ja. Być może robimy niechcący temu Panu kampanię
      wyborczą ale uważam że Gość zasługuje na to aby sięgnął po urząd Prezydenta
      naszego Miasta.
      • jaremax Re: dr SYLWESTER URBAŃSKI na PREZYDENTA 05.12.05, 00:00
        Nooo!! danyk_strzelił prawidłowo,tylko jeden problem-nie znam w naszym mieście menadżera z prawdziwego zdarzenia,znaczy się takiego z jajami i głową na karku.Po studiach zaocznych jest ich ohoho a może i więcej,po kursach ''bałtyckich'' jeszcze więcej,a może odwrotnie nie wnikam.A może konia na prezydenta,lud w dzisiejszych czasach ponoć może wszystko.Starożytny Rzym niech się schowa!!!
        • jaremax Re: dr SYLWESTER URBAŃSKI na PREZYDENTA 05.12.05, 01:06
          Menadżerstwo zanika gdy w grę zaczyna wchodzić polityka amen.
          • Gość: piotr70 Re: Jak dr to tylko JÓZEF KUSIAK IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.12.05, 17:01
            Nie wybierajmy aparatczyków z trzeciego rzędu. Niech rzadzą politycy z
            pierwszego szeregu!!!!
            • Gość: Jaś wędrowniczek Re:tylko JÓZEF KUSIAK IP: *.146.udn.pl 03.04.06, 21:44
              Tylko kandydat nauk ZSRR Józef Kusiak, żadna polska uczelnia nie zdobyła się na
              nostryfikację tego dyplomu.
      • ola_225 Re: dr SYLWESTER URBAŃSKI na PREZYDENTA 05.12.05, 17:05
        JA TEŻ JESTEM JAK NAJBARDZIEJ ZA!!!!!!
        ZNAM GO JAKO DOBREGO NAUCZYCIELA I ORGANIZATORA.
        BARDZO CHĘTNIE POPRĘ JEGO KANDYDATURĘ!
        • Gość: Karol Re: dr SYLWESTER URBAŃSKI na PREZYDENTA IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.12.05, 01:22
          Hehehe dajcie spokoj już jeden dr jest w Jeleniej to już wystarczy !!
          Jego kandydatura na prezydenta Jeleniej była by tak smieszna jak kusiaka do
          Senatu :D Więc jeśli miał bym wybor pomiedzy 2 doktorami po jednej Doswiadczony
          dr Kusiak a po drugiej Urbański wole kusiaka przynajmniej wrog na naszej krwi
          wychodowany :d.
          • inferno_m Re: dr SYLWESTER URBAŃSKI na PREZYDENTA 11.12.05, 13:28
            Jaremax już jeden forumowicz miał kompleks studiów zaocznych, czyż byś był jego
            następnym wcieleniem?:)
    • Gość: piterus Re: dr SYLWESTER URBAŃSKI na PREZYDENTA IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.12.05, 18:56
      Pytanie : czy to ten sam dr Sylwester Urbański co uczył ZPT w podstawówce?
      Jeżeli tak, to ja też uważam, że to dobry, rzetelny i kompetentny kandydat na
      urząd prezydenta w Naszym Mieście ;)

• Gość: Miś puszatek Re: dr SYLWESTER URBAŃSKI na PREZYDENTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:02
        Pewnie, w razie potrzeby będzie umiał wydziergać chusty lub zrobić sałatkę
        ziemniaczaną dla ratowania budżetu miasta.

Co to za bzdury...

• Gość: niuniek Re: dr SYLWESTER URBAŃSKI na PREZYDENTA IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.12.05, 10:33
      POPIERAM!!!! Gosciu ma łeb na karku. Jako, że jestem w jakimś sensie jego
      podwładnym nie mogę zdradzić więcej szczegułów, ale Pan Urbański w wielu
      sytuacjach dał się poznać jako urzędnik potrafiący zadziałać niekonwencjonalnie,
      nie bojacy sie wyzwań. Pomimo, że uznawany jest za surowego człowieka, wiem, ze
      bardzo wielu osobom ze środowiska nauczycielskiego pomógł w trudnych dla nich
      sytuacjach życiowych. Ponadto, jako dyrektor Szkoły Podstawowej w Mysłakowicach
      dał się poznać jako bardzo dobry i gospodarny menadżer.
      Chociaz osobiście nie lubię polityków, ten człowiek na pewno mógłby duzo zrobić
      dla Jeleniej Góry. Osobiście jednak wątpię aby chciał się tego podjąc. A szkoda.
      • Gość: lolo ta sami dr ..... a potrzeba normalnych IP: *.clk.net / 80.53.53.* 04.04.06, 13:46
        Tych z dr przed nazwiskiem to może wystarczy w ratuszu.Nam potrzeba normalnego
        człowieka , nie musi mieć żadnego tytułu tylko chęć do naprawienia tego co
        czerwoni zaniedbali i popsuli.Co po tytule jak nie ma serca dla naszego miasta.
    • Gość: amonek Re: dr sylwester urbański na prezydenta IP: *.231.udn.pl 06.04.06, 23:34
      Hmm tak wiec uwazam że Pan Dr. sylwester urbański jest swietnym kandydatem na
      Prezydenta Jeleniej Góry. Pożadny czlowiek.. Swietnie radzil sobie jako Dyrektor
      gimnazjum i pods.w MYSLAKOWICACH . Jak i jako DOLNOŚLASKI KURATOR OSWIATY jak i
      NACZELNIK WYDZIALU OSWIATY w JG.popieram go pod kazdym wzgledem.narszecie ktoś
      kto ma doswiadczenie w tych sprawach byl by prezydentem Jeleniej Góry.Zapewniam
      że na wyborach bebede glosowal jak i moja rodzina na pana r.Sylwestra
      Urbańskiego. pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka