Gość: Gościu IP: *.dami.pl 29.12.05, 23:18 jak sa pootwierane klubyw sylwestra heineken atrapa underground itd.? i ile wjazd stoji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zabobrzanin Re: kluby w sylwestra IP: *.dami.pl 30.12.05, 09:00 do underground wjazd 20 zl i tylko od 18 roku życia za okazaniem dowodu osobistego, co do pozostałych to nie wiem ale myślę że wjazd powinien byc w zblizonych cenach co w underground Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liberator Re: kluby w sylwestra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 13:39 Zeby tam zaraz w morde wylapac? Ja wolę sylwka w domciu z żonką, heh, to będzie szampańska noc heh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kami Re: kluby w sylwestra IP: *.jgora.dialog.net.pl 31.12.05, 17:43 a od ktorej zaczyna sie impreza sa jeszcze wolne miejsca?? Odpowiedz Link Zgłoś
ppatrik Re: kluby w sylwestra 01.01.06, 10:34 a znacie jeszcze inne klubu ??? mozecie coś zaproponować tam gdzie przyjemnie spędzaliście czas ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: kluby w sylwestra IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.01.06, 14:48 W teatrze spedzałem czas i powiem ze było nedznie. Muza nedzna jedzenie nedzne ze az sie chciało wyśc z teatru. Odpowiedz Link Zgłoś