Dodaj do ulubionych

Do poczytania

21.04.06, 01:21
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=40581533
Obserwuj wątek
    • Gość: ZOT Re: Do poczytania IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.04.06, 16:17
      po roku, dwóch i tak ją wywalą, kto się założy?
      • Gość: td Re: Do poczytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 22:30
        chyba wczesniej, karuzela z dyrektorami oddzialow trwa w najlepsze:). ciekawi
        mnie tylko, ze nie wzbudzilo kontrowersji takich, jak wyrzucono z walbrzycha
        wczesniejnieszj "pani kierownik". Ada jest spoko i na pewno sobie poradzi.
        Dziennikarze Slowa, trzymajcie sie!! !! !!
    • Gość: poiu Re: Do poczytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 16:46
      W piekle są dwa kotły; w jednym smażą się Niemcy w drugim - Polacy.
      Pytanie : którego kotła (i dlaczego) pilnują czarty?
      Kto zna odpowiedź?
      • Gość: zenon5 Re: Do poczytania IP: *.ppp.tiscali.fr 21.04.06, 20:32
        Ja mysle ze tak naprawde nie pilnuja zadnego.Bo niemcy znani sa z dyscypliny i
        rozkaz to rozkaz, nie ma dyskusji.Polacy natomiast pilnuja sie sami pilnie i tez
        sie zaden nie wychyli.Czyli, wbrew pozorom, najwiekszy porzadek panuje w piekle.
        • aands Re: Do poczytania 22.04.06, 21:22
          Ludzie! O czym Wy mowicie,co za brednie,ze wszystkiego robicie sprawe polityczna, a feeeeeeeee
          • Gość: ZOT Re: Do poczytania IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.04.06, 22:50
            --------------------------------------------------------------------------------
            przepis na wzorowego pracownika, kierownika/kierowniczki SPGWR:

młode,
            wyszczekane,
            niezbyt mądre, ale przemądrzałe,
            posłuszne każdej decyzji przełożonych,
            na wyrost ambitne,
            służalcze,
            donosicielskie,
            udające, że umie pisać,
            hasła: "ja zawsze mam rację, czasami mogę się mylić, ale to wina mojej
            nieuwagi, bo i tak mam rację",
            "ja i tak najwięcej z was tu pracuję z całym szacukiem dla waszej pracy"

może jeszcze ktoś coś doda?
            • Gość: zenon5 Re: Do poczytania IP: *.ppp.tiscali.fr 27.04.06, 18:49
              Ja moge tylko dodac ze najwiekszym bledem komuny nie bylo przesladowanie
              opozycji,tylko zlikwidowanie analfabetyzmu.I dlatego dzisiaj za wlasne pieniadze
              mamy kadre "menegerow",cudotworcow gospodarczych,albo zwyklych lizidupow.A nie
              kazdy wie jak korytko pachnie,ale jak sie przekona!!!!!
        • Gość: poiu Re: Do poczytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:21
          • Gość: poiu Re: Do poczytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:28
            Przez pomyłkę puściłem pusty post:-(

Zenek, BINGO!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka