aands 21.04.06, 01:21 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=168&w=40581533 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZOT Re: Do poczytania IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.04.06, 16:17 po roku, dwóch i tak ją wywalą, kto się założy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: td Re: Do poczytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 22:30 chyba wczesniej, karuzela z dyrektorami oddzialow trwa w najlepsze:). ciekawi mnie tylko, ze nie wzbudzilo kontrowersji takich, jak wyrzucono z walbrzycha wczesniejnieszj "pani kierownik". Ada jest spoko i na pewno sobie poradzi. Dziennikarze Slowa, trzymajcie sie!! !! !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: Do poczytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 16:46 W piekle są dwa kotły; w jednym smażą się Niemcy w drugim - Polacy. Pytanie : którego kotła (i dlaczego) pilnują czarty? Kto zna odpowiedź? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Do poczytania IP: *.ppp.tiscali.fr 21.04.06, 20:32 Ja mysle ze tak naprawde nie pilnuja zadnego.Bo niemcy znani sa z dyscypliny i rozkaz to rozkaz, nie ma dyskusji.Polacy natomiast pilnuja sie sami pilnie i tez sie zaden nie wychyli.Czyli, wbrew pozorom, najwiekszy porzadek panuje w piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
aands Re: Do poczytania 22.04.06, 21:22 Ludzie! O czym Wy mowicie,co za brednie,ze wszystkiego robicie sprawe polityczna, a feeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOT Re: Do poczytania IP: *.jgora.dialog.net.pl 26.04.06, 22:50 -------------------------------------------------------------------------------- przepis na wzorowego pracownika, kierownika/kierowniczki SPGWR: młode, wyszczekane, niezbyt mądre, ale przemądrzałe, posłuszne każdej decyzji przełożonych, na wyrost ambitne, służalcze, donosicielskie, udające, że umie pisać, hasła: "ja zawsze mam rację, czasami mogę się mylić, ale to wina mojej nieuwagi, bo i tak mam rację", "ja i tak najwięcej z was tu pracuję z całym szacukiem dla waszej pracy" może jeszcze ktoś coś doda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Do poczytania IP: *.ppp.tiscali.fr 27.04.06, 18:49 Ja moge tylko dodac ze najwiekszym bledem komuny nie bylo przesladowanie opozycji,tylko zlikwidowanie analfabetyzmu.I dlatego dzisiaj za wlasne pieniadze mamy kadre "menegerow",cudotworcow gospodarczych,albo zwyklych lizidupow.A nie kazdy wie jak korytko pachnie,ale jak sie przekona!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: Do poczytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 00:28 Przez pomyłkę puściłem pusty post:-( Zenek, BINGO! Odpowiedz Link Zgłoś