Dodaj do ulubionych

znikajace watki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 19:51
Dzisiaj pytalam o polecenie jakiejs sprawdzonej kosmetyczki w Jeleniej. Bylo
to jakies dwie godziny temu, a teraz watku nie ma :-( Juz nie pierwszy raz cos
takiego sie zdarzylo, dlatego pytam, czy nie mozna sie spytac na forum o
polecenie kogos?
Obserwuj wątek
    • cyg Re: znikajace watki 27.04.06, 20:46
      To samo stało się z moim wątkiem dot. przyciemniania szyb w aucie... ech ... nie
      o to moi drodzy chodzi...

pozdrawiam
      Damian
      • hinduska Re: znikajace watki 27.04.06, 20:54
        Z waszymi tez sie to stalo???? Z moi tez!! Pytalam z pare razy o fotografa i
        mnei wycinali...
        • Gość: darek Re: znikajace watki IP: *.jelenia / 195.205.145.* 28.04.06, 11:56
          tutaj nie pytajcie sie o polecenie kogos bo jakis swir moderuje to forum i
          zaraz ten post bedzie tez usuniety, pare dni temu byl post co jakas panienka
          wykrzyczala co o tym wszystkim sadzi to juz nie ma tego posta

PROPONUJE ZALOZENIE NOWEGO FORUM JELENIA GORA 2 KTORE BEDZIE MODEROWAL KTOS
          NORMALNY A NIE JAKIS SCHAB.
          • cyg Re: znikajace watki 28.04.06, 12:50
            w sumie jest www.forum.jelonka.com , ale tam niewiele się dzieje...

pozdrawiam
            Damian
    • Gość: ola_225 Re: znikajace watki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 14:01
      Ja też pytłam gdzie można kupić wózek dziecięcy i też wątek zniknął!!!!!!!
      Ale już wiem, bo na innym gazetowym forum dziewczyny z jeleniej mi powiedziały
      i tam jakoś ten wątek nikomu ni przeszkadzał.
      • syso Re: znikajace watki 28.04.06, 20:08
        To moze rzeczywiscie przeniesc sie na inne forum, strasznie mnie to moderowanie
        na sile denerwuje. Rozumiem kasowanie obrazliwych postow, ale chyba po to miedzy
        innymi jest forum, zeby sobie pomagac i polecac dobre sprawdzone miejsca i
        dobrych rzetelnych fachowcow. Nie wiem, komu by to mialo szkodzic. W dobie
        internetu chyba normalne jest ze kontakt bezposredni zastepuje kontakt wirtualny :-)
    • Gość: tnxx Re: znikajace watki IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.05.06, 15:35
      widziałem tu kilka innych które znikły i nie rozumiem tego postepowania
    • Gość: Strejner Re: znikajace watki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.06, 19:46
      Zenon5 potrzebował pielęgniarki do chorej żony i też tego wątku chyba już nie
      ma, za to wątek smażalni rybek Głębock idzie w zaparte do przodu.
      • Gość: zenon5 Re: znikajace watki IP: *.ppp.tiscali.fr 21.05.06, 20:04
        Dzieki Strejner,ale i tak byl odzew.
      • jamx Re: znikajace watki 22.05.06, 06:33
        Brak wątku w sekcji usuniętej. Proponuje napisać jeszcze raz. Na pewno nie
        zostanie usunięty.
        • Gość: Waldi Re: znikajace watki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 11:01
          A co? Same się wykasowały? Wyparowały z powodu wysokich temperatur??
          Jeśli nie masz nad tym kontroli, to powiedz kto to robi. Ale nie wpieraj, że nie zostały skasowane, bo moich też kilka zniknęło.
          Właśnie dziwne jest, że o smażalni ciągle można pisać, ale to pewnie dlatego, że sam jesteś jego autorem...
        • Gość: zenon5 Re: znikajace watki IP: *.ppp.tiscali.fr 22.05.06, 19:18
          nie jest to mimo wszystko sprawa zycia i smierci/moj watek/.Ale mam zasade
          niezniszczalna, nigdy za wszelak cene sie nie prosic.a zwlaszcza na anonimowym
          forum.Przezylem zbyt duzo w" anonimowym"PRL-u zeby cokolwiek moglo mnie zdziwic.
    • Gość: Capricorn Jelonka - tam jest normalnie .... IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.05.06, 21:28
      ... a te "rybki" już śmierdzą ze starości
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka