IP: 88.122.128.* 27.08.06, 18:40
tak sobie pomyslalem ze przed zima,a nie po niej,warto by sie zastanowic nad
stanem bajorek gdzie sie ludzie kapia.Zaczalbym od balatonu,dawno tam nie
bylem,ale ciagle jest popularny jak mi mowia znajomi.Dlatego mam pytanie:nie
mozna tego tak troche ucywilizowac na miare duzego miasta?Jest to wlasnosc
prywatna,czy wlasnosc miasta?
Obserwuj wątek
    • kazimierzp Re: balaton 27.08.06, 18:42
      Ani miasta ani prywatna! Choć pojęcie prywatne trochę się u nas pokręciło. Są spólki skarbu państwa gdzie politycy mogą mieszać, a mówi się że prywatne.
      Jutro sprawdzę czyje to i kto za to odpowiada!;-)
    • Gość: ed Re: balaton IP: *.jgora.dialog.net.pl 27.08.06, 18:51
      to dobry pomysł, skoro nie możemy mieć aquaparku to "ucywilizowane" bajorko
      jest jakimś rozwiązaniem. większe możliwosci jednak widzę na żwirowni w
      Dąbrowicy, szczególnie biorąc pod uwagę jakość wody (sanepid), wielkosć akwenu
      (kajaki, rowery itp.); tylko czy znajdzie się chętny do takiego
      zagospodarowania, bo o ekonomiczne efekty może być trudno, a na miasto jak na
      razie nie można liczyć w tej materii :-(
      • Gość: zenon5 Re: balaton IP: 88.122.128.* 27.08.06, 19:02
        widze ze juz sa ludzie ktorzy mysla,a to juz polowa sukcesu!!Tylko wiecie co
        mnie troche przestrasza?Ten wszech obecny zwiazek wedkarski,nic nie ujmujac jego
        funkcjom i tym sympatycznym ludziom.Czy w kazdym bajorku musi wystepowac zwiazek
        wedkarski?Na jakiej zasadzie wystepuje w bajorkach/tak to dalej bede
        nazywal/zwiazek wedkarski?Dlaczego pisze o zwiazku?Bo to oni jedyni zamiescili
        komunikat w gazecie o zakazie kapieli na zwirowni.Innych to nie interesowalo?
        • Gość: zezon5 Re: balaton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 19:26
          A co to zenonie5 Ip się zmienił nagle ? IP: 88.122.128.*
          • Gość: zenon5 Re: balaton IP: 88.122.128.* 27.08.06, 20:24
            bo raz pisze z CIA a raz z KGB,a moze to Ty sie podlaczyles do tego marnego
            urzadzenia ktore zwie sie komputerem?
    • Gość: zenon5 Re: balaton IP: 88.122.128.* 27.08.06, 18:54
      I tu macie przyklad pisany urzednika ktory reaguje,a wcale nie musi/ w niedziele
      w dodatku/,zamiast bawic wnusia musi odpowiadac na moje kaprysy.I wcale nie jest
      pewien czy to do czegos potrzebuje!A tak powaznie to dziekuje za odzew,to milo
      miec odpowiedzi z pierwszej reki,nie cierpie plotek.
      • kazimierzp wnuczek 27.08.06, 19:29
        Akurat wróciłem od niego z Lubania i zajrzałem na forum! Zeniu ja tu nie pisuję jako urzędnik - do moich obowiazków należy całkiem inna branża a nie polityka prasowa urzędu. Takie obserwowanie prasy itp należy do obowiązków zupełnie kogos innego!
        • Gość: zenon5 Re: wnuczek IP: 88.122.128.* 27.08.06, 19:58
          Przeciez zartuje,nie badz taki merytoryczny,poskarze sie wnuczkowi!
          • Gość: zenon5 cd--bajorek IP: 88.122.128.* 27.08.06, 20:08
            Ale mam jeszcze inny pomysl:Jadac w kierunku Grabarowa, ulica Chlopska,skrecacie
            w prawo wzdluz rzeki.Tam spotykacie dwa "dolki" wodne.Jak bylem w zeszlym roku
            to bylem tam ze szwagrem i psami.psy jak tam weszly to smierdzialy jakby wyszly
            z szamba.Ale w tym samym czasie kapaly sie tam dzieci bez opieki z
            sasiedztwa!!!tak sobie pomyslalem gdyby ktos polaczyl te "szamba"z rzeka,prostym
            rowem,doprowadzajacym i odprowadzajacym,zalozyl filtry/zadna skomplikowana
            sprawa,pytalem firme we Francji ktora wybudowala aquapark w miescinie o3000
            mieszkancow!!!!/i okolice juz mialy by frajde.Radze mlodym, myslcie wiecej,do
            odwaznych swiat nalezy.
            • Gość: absolwent Re: cd--bajorek IP: *.jgora.dialog.net.pl 29.08.06, 12:03
              pamiętam ile szumu było wokół Rakownicy. to miejsce można odbudować i zmodernizować.
              • Gość: zeno Re: cd--bajorek IP: *.ppp.tiscali.fr 29.08.06, 13:32
                www.jelonka.com/?module=templates&template=5707431a624d8cfcb47def299ccd35c6&id=d5eb&catid=e70

poczytajcie to i komentarze tamtego forum,daja do myslenia.jesli chodzi o Rakownice.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka