poprawna1 03.09.06, 17:48 który z naszych samorządowców i polityków ma jakąś stronę www lub własny blog, z którego możnaby się dowiedzieć coś o nim/niej i ich działalności? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Polityczny blog IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.09.06, 18:23 panie niedźwiedzki, to już jest żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
poprawna1 Re: Polityczny blog 03.09.06, 19:34 żałosny, a raczej śmieszny to ty jesteś. o niedźwieckim to wiem, pytałam o innych. POprawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Polityczny blog IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.09.06, 21:10 przestań kręcić... Zarzucasz wszystkim kłamstwo, a sam tu cwaniaczkujesz pod innymi pseudonimami. Mniej gadania, więcej pomysłów i działania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Polityczny blog IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.09.06, 21:28 Może ty się tak przedstawisz? Piszesz anonimowo, a wymadasz od innych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Polityczny blog IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.09.06, 21:47 ale ja nie uważam się za obrońcę ludu i kryształowego człowieka. Jestem zwykłaym smarkaczem marnującym czas w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Polityczny blog IP: *.ppp.tiscali.fr 03.09.06, 18:41 A nie lepiej poprostu rozejrzec sie po Jg lub okolicy?Widac lepiej jak na blogu!Chyba mieszkancy znaja swoich wodzow?Internet zostawcie dla dzieci,forumowiczow,itd.Ktos kto jest powazny bedzie cos ROBIL,a nie pisal,chyba ze jest na emeryturze.A tak wogole,na temat pisania,to kiedys na plocie napisano-dupa-,poglaskalem i wbila mi sie drzazga.Od tej pory w pisane rzeczy,poza kalendarzem nie wierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Polityczny blog IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.09.06, 19:40 Po co więc produkujesz się na okrągło Zeniu tu na forum? Czyżbyś był niepoważny, dzieckiem, czy gnuśnym emerytem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: Polityczny blog IP: 88.122.135.* 03.09.06, 19:56 A po co Ty malolacie?Czyzbys nie mial pracy ale masz pomysl na skok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Polityczny blog IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.09.06, 20:01 Andrzej Pawluszek www.pawluszek.dolnyslask.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
wiesiek234 Re: Polityczny blog 03.09.06, 21:32 dr Marek Obrębalski www.obrebalski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Polityczny blog IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.09.06, 07:57 E. Zakrzewska www.elzbieta-zakrzewska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.No Re: Polityczny blog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 10:48 Pani Zakrzewska niech spowrotem wpełznie tam skąd .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Polityczny blog IP: *.jgora.dialog.net.pl 04.09.06, 20:53 wiesław tomera: wybory2006.jgora.pl/tomera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.No Re: Polityczny blog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 04:41 Ten pan niech też już sobie odpuści, nic nie robił całą kadencję podobnie jak w poprzedniej. Po co nam tacy radni? Odpowiedz Link Zgłoś
poprawna1 Re: Polityczny blog 05.09.06, 16:37 jadwiga reder-sadowska (pewnie wystartuje) www.uran.risp.pl/mrk/onas_osoby.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Polityczny blog IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.09.06, 10:32 Tu są pewni kandydaci-filantropi;-) www.rotary.jgora.pl/zarzad.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Polityczny blog IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.09.06, 11:56 To tylko wizytowki, prawdziwy blog i wlasna strone www, poza radnym Niedzwieckim, prowadzi tez Milosz Kaminski: www.milosz-kaminski.pl www.milosz-kaminski.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chróm Re: Polityczny blog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:22 Odpowiedział Miłosz Kamiński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Polityczny blog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.06, 12:34 Czy pan nie łamie prawa publikując tę stronę? ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Polityczny blog IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.09.06, 21:45 A co to za Krzysztof Góral? krzysztof-bike-jgora.blog.onet.pl/ Produkuje się na jg24; nie myśli o polityce zawodowej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Polityczny blog IP: *.jgora.dialog.net.pl 07.09.06, 10:11 Niejaki Bogusław Michalak założył wizytówkę... www.wybory2006.jgora.pl/index.php?k_d=273&id=815 Odpowiedz Link Zgłoś
karaoke56 Re: Polityczny blog 08.09.06, 15:44 Wojciech Leszczyk www.wybory.pis.org.pl/kandydat.php?k=47 Panie Leszcyk, czy startuje Pan w wyborach samorządowych i czy można prosić o fotkę? Iska Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.leszczyk Re: Polityczny blog 08.09.06, 15:54 Skąd to zainteresowanie moją osobą? I po co Pani moja fotografia? Moja żona nie była by zadowolona z faktu, że wysyłam moje fotografie nieznajomym kobietom :) PS. Gdzie mam startować? A w opisie na podanej stronie jest błąd, nie jest to Uniwersytet Wrocławski tylko Politechnika Wrocaławska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Polityczny blog IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.09.06, 16:10 Widać takich macie piarowców... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kreg Re: Polityczny blog IP: *.e-wro.net.pl 09.09.06, 21:05 moze On sie wstydzi. Plakatow tez nie powiesil na ostatnie wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Polityczny blog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 21:34 Kreg widać, że z Ciebie taki starteg jak z koziej wiesz co. Od początku było widomo, że nie zrobi kampani, bo i po co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danielek Re: Polityczny blog IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.09.06, 17:33 zwowkr.phorum.pl/ wszystkich proszę o kontakt którzy chcą pomóc nowoutworzonej organizacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Polityczny blog IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.09.06, 10:02 Tu jest ciekawa wizytówka: job.blox.pl/html/1310721,262146,21.html?253596 kpk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EuGeniusz Re: Polityczny blog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 10:19 To co Grzesiu-Krzysiu, może wrzucić Twoją wizytówkę kiedy byłeś w innym stanie świadomości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek [...] IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.09.06, 11:15 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Polityczny blog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 11:22 To właśnie jest Twój poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Polityczny blog IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.09.06, 11:29 Swój poziom dostosowuję do swoich przedmówców. kpk Odpowiedz Link Zgłoś
karaoke56 Re: Polityczny blog 12.09.06, 09:47 To skandal! Wątpię jednak, by ktokolwiek zajął się poważnie tą sprawą. Prędzej wrogowie ludu i zawistne papugi, jak zwykle odsądzą naszego radnego od czci i wiary. Iska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kałaroke Re: Polityczny blog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 09:51 Karaoke vel radny val krzys vel grzes vel lew, to jest poważne schorzenie o nie mówię tu o alkoholizmie tylko o schizofrenii. To trzeba leczyć a nie siedzieć na Internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
karaoke56 Re: Polityczny blog 12.09.06, 10:06 To zacznij się leczyć, chyba że masz tu etat... Nie mniej odstaw te psychotropy;-) Iska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wm Re: Polityczny blog IP: *.jgora.dialog.net.pl 12.09.06, 12:29 uderz w stół, a nożyce się odezwą. jesteś zwykłym chamem tchórzem i prostakiem. brawo pani izo, coś na ten temat wiem. wzięli się za takiego kryszkowskiego, to może się wezmą i za zarządców szpitala wojewódzkiego. niegospodarność tam widać na każdym kroku. ludzie umierają z głodu, a oni rybki dokarmiają. szok wanda mazurek Odpowiedz Link Zgłoś