Dodaj do ulubionych

Zalało mnie

08.09.06, 00:15
Kur.. jedno krótkie oberwanie chmury i wybiła mi kanalizacja na Działkowicza.
Mam tego dosyć, na najbliższej sesji zjadę Kusiaka tak, że aż mu w pięty
wejdzie. Gdzie on się pcha; miał przebudować nam całą sieć i co?
Obserwuj wątek
    • Gość: Olo Re: Zalało mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 00:26
      Na którym piętrze mieszkasz?
      • Gość: grześ Re: Zalało mnie IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.09.06, 08:27
        na parterze, w domku...
        • Gość: Olo Re: Zalało mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:38
          Tak się zalał, że nie dał rady wejść na górę?
    • Gość: Zasuwa Re: Zalało mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 11:07
      Przebuduj sobie sam kanalizację a nie płacz.
      • Gość: grześ Re: Zalało mnie IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.09.06, 11:18
        Z jakiej racji ktoś ma przebudowywać sieć miejską? A zresztą kto ci da
        pozwolenie na rycie w ulicy i wymianę kanalizacji gminnej? Domowa jest o.k.
        Wszystkim wybiło, a najwiędcej jak zwykle w sklepie u państwa Prokopów.
        • Gość: Zasuwa Re: Zalało mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 06:15
          To zamontuj sobie klapę zwrotną.
    • odin-2 Re: Zalało mnie 09.09.06, 08:08
      ..o q.... ale dwuznaczny tytul dalas !
      • Gość: poiu Re: Zalało mnie IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.09.06, 13:56
        Wręcz przeciwnie, tytuł dał jednoznaczny. Pomyliły mu sie jedynie oipisywane zjawiska. Najprawdopodobnije własnie z powodu
        • Gość: Marta Re: Zalało mnie IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.09.06, 15:40
          Głodnemu chleb na myśli. Pisałam ci, że masz kłopoty z czytaniem i logicznym
          myśleniem.
          • Gość: poiu Re: Zalało mnie IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.09.06, 10:41
            ad Marta
            Faktem jest, że połknąłem słowo "zalania" zanim nacisnąłem enter :-(
            Ale skoro potrafisz czytać , sądzę, że domyśliłaś się o czym napisałem? Czyżbym był w błędzie ?
            A tak przy okazji, to muszę przyznać, że w ogóle to masz sporo racji; rzeczywiście mam problemy ze zrozumieniem wielu osób. Wynika to jednak z faktu uczęszczania do szkół prowadzonych w niesłusznym systemie i nauczania przez nauczycieli, którzy pokończyli jedynie WUML i byli "po pałam" ormowcami (TW) i agentami SB w czystej postaci. Wszyscy natomiast byli członkami przewodniej partii.
            Otóż oni mnie NAUCZYLI, że należy PISAĆ tak, aby ktoś mógł zrozumieć MNIE. To taka mała różnica jak pomiędzy krzesłem a krzesłem elektrycznym.

A co do samej logiki, to zmartwię Cię. Osoby ze wszech miar kompetentne wystawiały mi z logiki (np. formalnej czy praktycznej; zakładam, że masz pojęcie, o czym piszę) niezłe oceny.
            • Gość: Dr.No Re: Zalało mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 10:47
              pouiu nieściemniaj bo entrem nie można wysłać tylko myszkom.
              • Gość: poiu Re: Zalało mnie IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.09.06, 10:55
                Niestety, masz rację; enterem nie można. Widocznie zrobiłem myszką.

Mój błąd w twierdzeniu wynika z faktu, że większość operacji w programach, na których pracuję, ma zamiennie enter i myszkę.
                I nie sądzę, aby to od razu kwalifikowało się do "ściemniania".
                • Gość: Dr.No Re: Zalało mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 10:59
                  Pewnie brzydzisz się myszki. I wolisz entera.
                  • Gość: MO Re: Zalało mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 13:08
                    Zalało ale niestety krótko trzymało co ? Wódka czy tanie wino niepłynie z kranu.
                    • Gość: Kamil Re: Zalało mnie IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.09.06, 13:43
                      Następny spragniony?
    • Gość: Dorota Re: Zalało mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 00:33
      Zalałem się, a raczej schlałem trzeba było powiedzieć.
      Mogłeś użyć też określenia "dałem w kanał" lub umoczyłem mordę.
    • Gość: kara co z cieplicami ?? IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.09.06, 15:07
      Jak sie zakonczyła sprawa z pozwaniem Urzedu Miasta do prokuratury ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka