lew1961 08.09.06, 00:15 Kur.. jedno krótkie oberwanie chmury i wybiła mi kanalizacja na Działkowicza. Mam tego dosyć, na najbliższej sesji zjadę Kusiaka tak, że aż mu w pięty wejdzie. Gdzie on się pcha; miał przebudować nam całą sieć i co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olo Re: Zalało mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 00:26 Na którym piętrze mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Zalało mnie IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.09.06, 08:27 na parterze, w domku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Zalało mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:38 Tak się zalał, że nie dał rady wejść na górę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zasuwa Re: Zalało mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 11:07 Przebuduj sobie sam kanalizację a nie płacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grześ Re: Zalało mnie IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.09.06, 11:18 Z jakiej racji ktoś ma przebudowywać sieć miejską? A zresztą kto ci da pozwolenie na rycie w ulicy i wymianę kanalizacji gminnej? Domowa jest o.k. Wszystkim wybiło, a najwiędcej jak zwykle w sklepie u państwa Prokopów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zasuwa Re: Zalało mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 06:15 To zamontuj sobie klapę zwrotną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: Zalało mnie IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.09.06, 13:56 Wręcz przeciwnie, tytuł dał jednoznaczny. Pomyliły mu sie jedynie oipisywane zjawiska. Najprawdopodobnije własnie z powodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Zalało mnie IP: *.jgora.dialog.net.pl 09.09.06, 15:40 Głodnemu chleb na myśli. Pisałam ci, że masz kłopoty z czytaniem i logicznym myśleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: Zalało mnie IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.09.06, 10:41 ad Marta Faktem jest, że połknąłem słowo "zalania" zanim nacisnąłem enter :-( Ale skoro potrafisz czytać , sądzę, że domyśliłaś się o czym napisałem? Czyżbym był w błędzie ? A tak przy okazji, to muszę przyznać, że w ogóle to masz sporo racji; rzeczywiście mam problemy ze zrozumieniem wielu osób. Wynika to jednak z faktu uczęszczania do szkół prowadzonych w niesłusznym systemie i nauczania przez nauczycieli, którzy pokończyli jedynie WUML i byli "po pałam" ormowcami (TW) i agentami SB w czystej postaci. Wszyscy natomiast byli członkami przewodniej partii. Otóż oni mnie NAUCZYLI, że należy PISAĆ tak, aby ktoś mógł zrozumieć MNIE. To taka mała różnica jak pomiędzy krzesłem a krzesłem elektrycznym. A co do samej logiki, to zmartwię Cię. Osoby ze wszech miar kompetentne wystawiały mi z logiki (np. formalnej czy praktycznej; zakładam, że masz pojęcie, o czym piszę) niezłe oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.No Re: Zalało mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 10:47 pouiu nieściemniaj bo entrem nie można wysłać tylko myszkom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: Zalało mnie IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.09.06, 10:55 Niestety, masz rację; enterem nie można. Widocznie zrobiłem myszką. Mój błąd w twierdzeniu wynika z faktu, że większość operacji w programach, na których pracuję, ma zamiennie enter i myszkę. I nie sądzę, aby to od razu kwalifikowało się do "ściemniania". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr.No Re: Zalało mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 10:59 Pewnie brzydzisz się myszki. I wolisz entera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MO Re: Zalało mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 13:08 Zalało ale niestety krótko trzymało co ? Wódka czy tanie wino niepłynie z kranu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Zalało mnie IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.09.06, 13:43 Następny spragniony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: Zalało mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 00:33 Zalałem się, a raczej schlałem trzeba było powiedzieć. Mogłeś użyć też określenia "dałem w kanał" lub umoczyłem mordę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kara co z cieplicami ?? IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.09.06, 15:07 Jak sie zakonczyła sprawa z pozwaniem Urzedu Miasta do prokuratury ?? Odpowiedz Link Zgłoś