Gość: ania IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.09.06, 21:43 Mam pytanie zamierzam wziasc kredyt na 50 tys na uruchomienie firmy co polecacie kredyt czy lizing i jaka firme polecacie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MO Re: kredyt czy lizing ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 21:50 Zależy kogo trzeba lizing i gdzie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: kredyt czy lizing ?? IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.09.06, 15:57 Z tego, co mi wiadomo to forma "lizing" jest dopuszczalna. A Twoje skojarzenia wskazują na - być może - dewiację. W każdym razie są takie fora, gdzie możesz się takimi skojarzenaimi wyżywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: kredyt czy lizing ?? IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.09.06, 15:55 Nie jestem pewien ale lizing (leasing) można wziąść chyba na firmę, a więc na podmniot już działający. Ale podreślam, że pewnosci nie mam. Zadzwoń chocby do US, nie ma sensu kombinować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: kredyt czy lizing ?? IP: *.uk.ibm.com 11.09.06, 16:11 Forma "wziąść" też jak widzę jest dopuszczalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: kredyt czy lizing ?? IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.09.06, 17:14 Gratuluję.Złapałeś mnie. Jak wnioskuję, język polski jest Ci znany ale co z resztą ? Nie mogłeś skwitować pytania dopwcipem? Po co te prostackie uwagi o lizaniu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: kredyt czy lizing ?? IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.09.06, 17:17 Dopiero jak puściłem post, zorientowałem sie, że odpisuję innej osobie. Zatem mój poprzedni wpis po częsci stał się nieaktualny.Trudno, bywa :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uiop Re: kredyt czy lizing ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:25 Sam jesteś mocno nieaktualny. Bujaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon5 Re: kredyt czy lizing ?? IP: 88.122.143.* 11.09.06, 20:00 We Francji twierdza ze forma"lizing" jest dopuszczalna,nie nalezy do dewiacji i podobno jest przyjemna. Odpowiedz Link Zgłoś