Dodaj do ulubionych

kredyt czy lizing ??

IP: *.jgora.dialog.net.pl 10.09.06, 21:43
Mam pytanie zamierzam wziasc kredyt na 50 tys na uruchomienie firmy co
polecacie kredyt czy lizing i jaka firme polecacie ??
Obserwuj wątek
    • Gość: MO Re: kredyt czy lizing ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 21:50
      Zależy kogo trzeba lizing i gdzie :D
      • Gość: poiu Re: kredyt czy lizing ?? IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.09.06, 15:57
        Z tego, co mi wiadomo to forma "lizing" jest dopuszczalna. A Twoje skojarzenia wskazują na - być może - dewiację.
        W każdym razie są takie fora, gdzie możesz się takimi skojarzenaimi wyżywać.
    • Gość: poiu Re: kredyt czy lizing ?? IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.09.06, 15:55
      Nie jestem pewien ale lizing (leasing) można wziąść chyba na firmę, a więc na podmniot już działający. Ale podreślam, że pewnosci nie mam. Zadzwoń chocby do US, nie ma sensu kombinować.
      • Gość: Gosc Re: kredyt czy lizing ?? IP: *.uk.ibm.com 11.09.06, 16:11
        Forma "wziąść" też jak widzę jest dopuszczalna.
        • Gość: poiu Re: kredyt czy lizing ?? IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.09.06, 17:14
          Gratuluję.Złapałeś mnie.
          Jak wnioskuję, język polski jest Ci znany ale co z resztą ? Nie mogłeś skwitować pytania dopwcipem? Po co te prostackie uwagi o lizaniu ?
        • Gość: poiu Re: kredyt czy lizing ?? IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.09.06, 17:17
          Dopiero jak puściłem post, zorientowałem sie, że odpisuję innej osobie. Zatem mój poprzedni wpis po częsci stał się nieaktualny.Trudno, bywa :-(
          • Gość: uiop Re: kredyt czy lizing ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 17:25
            Sam jesteś mocno nieaktualny. Bujaj się.
            • Gość: zenon5 Re: kredyt czy lizing ?? IP: 88.122.143.* 11.09.06, 20:00
              We Francji twierdza ze forma"lizing" jest dopuszczalna,nie nalezy do dewiacji i
              podobno jest przyjemna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka