Gość: Pokemon1 IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 22.02.01, 23:20 Pokemonie odezwij się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pokemonn Re: Pokemon do Pokemona IP: 202.155.52.* 25.02.01, 15:13 Pozdrawiam wszystkie pokemony,nury i przynury, lampealadyna, mame i wszystkich ktorzy marzna (niezly konkurs - gram dalej) 3 nury, 1 wrak, 0 rekinow, 0 skorpionow, MILIARDY POKEMONOW - pokemy rules - sa wszedzie, 1 sarong i 0 branzolete - bardzo ze soba walcze, niebieska woda 28 stopni, powietrze 35 Portal z Bali wyglada fajnie, tylko dlaczego takie smutne zakladki! Postuluje wiecej slonca! Najlepiej to sie pakujcie i przyjezdzajcie! Na razie jestem na Bali - Kuta Beach, Losiu odradzal, ale bylo blisko z lotniska, a podrozowanie z plecakiem sprzetu nurkowego, zgroza. Duzo tu fajnych rybek, ale znam tylko angielskie nazwy, Morish Idol czarno- zolta z piorkiem na glowie i mordka w dziubek, clown cornfish z nosem i wasami na ogonie, a reszta jest w rozmiarach mega - np parot fish i tangi sa wielkosci grouperow w Belize. Nurkowalam na wraku statku Liberty zatopionego przez japonczykow w 2 wojnie swiatowej, troche w rozsypce, ale niesamowicie pieknie porosniety koralem. Koralowce w kolorach fluorescencyjnych. Lawice srebrnych snaperow wirujece w kolko, myslalam ze takie cuda oglada sie tylko na zdjeciach. Jutro zostaje surfingowcem i bede cwiczyc pod okiem japonczykow, oni maja strasznie krotkie nozki. A wieczorem ogladam Balijskie tance, jak przystalko na prawdziwego turyste Baniaczku kocham cie! (dobra was tez) Do Ewy i Baniaczka - ZIELONY TROJKAT, bardzo potrzebny Caluje wszystkich goraco ! lk w roli pokemona na bali Odpowiedz Link Zgłoś
baniaczek Re: Pokemon do Pokemona 25.02.01, 22:18 I wez sie tam nie utop. A ukochiwanki za watek naleza sie Ewie. Caluski, kluski, niech Ci sie przysnia rybie luski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naBAli Re: Pokemon do Pokemona IP: 202.155.52.* 25.02.01, 15:55 I wogole nie klne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Pokemon do Pokemona IP: *.gazeta.pl 25.02.01, 16:10 Bo Cię nie rozumieją czy nie umiesz jeszcze po ichniemu? :-) Buziaki. P.S. Nie siedź tyle na Internecie :-) Zwiedzaj i rób zdjęcia żebyśmy mieli co pooglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: naBAli Re: Pokemon do Pokemona IP: 202.155.52.* 25.02.01, 16:15 U pokemona na Bali teraz jest 25.02.01 niedziela godzina 23:16 i 34 stopnie ciepla Odpowiedz Link Zgłoś
adam.malysz Re: Pokemon do Pokemona 25.02.01, 18:25 Siemasz lk Pozdrow wsyzstkie pokemony wodne i podwodne, a ja nadal jem z Houmbojem czipsy i zbieram nowe pokemony dla Ciebie, mam nowego, nazywa sie Kabuto (Sila: Kamien, pokonuje: lod, chrzaszcz, woda, ogien) i jest bardzo smieszny Buziaki Lowca Pokemonow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokemon1 Re: Pokemon do Pokemona IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 26.02.01, 11:02 Wspaniale, ze Pokemon sie odezwal(WRESZCIE!) Rany jak ja CI zazdroszcze! Uważaj na skorpiony i rekiny. Ze skorpionami nie nurkuj a rekinom nie daj sie zapraszac. Pozdrow ode mnie H20. Caluje Pokemon1 Odpowiedz Link Zgłoś
hck Re: Pokemon do Pokemona 26.02.01, 11:01 Witam p0kem0na! ja tam postuluje za nowym forum: albo w specjalnych: o nazwie: p0kem0n - (na_gili) albo w regionalnych: gIlI i p0kem0n PozdrawiAm p0kem0ny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tanczyc Re: Pokemon do Pokemona IP: *.indosat.net.id 26.02.01, 13:44 taniec Balijski Kecak, wg pokemona taki teatr z meskim chorem, opowiadajcy historie z RAMAYANY o tym jak zly gosc Rahwanda porwal dobremu gosciowi RAMIE zone. Ze ten Rahwanda byl zly to od razu widac, byl brzydki i mial krzywe nogi. Kecak tanczy sie przede wszystkim palcami, przypomina rozmowe nurkow pod woda Chor meski: Cha-cha-cha Rama do brata: ok (kolko z palcow) Brat: nie ok (poruszamy wszystkimi palcami) Rama : wychodzimy (kciuk do gory) brat: nie plyniemy tam, ja prowadze Rama: ok Chor meski: Cha-cha-cha Kobieta Balijska na plazy: Halo miss, manicure Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Pokemon do Pokemona IP: *.indosat.net.id 26.02.01, 13:46 S jak sport scuba,snowbord,surfing, scorpion Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doewy Re: Pokemon do Pokemona IP: *.indosat.net.id 26.02.01, 13:47 kochaja cie wszystkie pokemony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKEMON1 Re: Pokemon do Pokemona IP: *.gazeta.pl 26.02.01, 14:16 Mniemam, że tańce balijskie były niezłe... Byle nie pod wodą -no wiesz - zeby znowu nie uciekac przed Manolo. Bardzo tu u nas zzzzzzzimno ale jest sloneczko! Te krótkie nozki - fatalna sprawa. Napiszę dluuuuuuugi list na gili. Pozdr. P1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bali2ewa Re: Pokemon do Pokemona IP: *.indosat.net.id 26.02.01, 14:33 Ewunia przeczytaj poczte u sadura i w swojej skrzynce gazetowej !, jutro wstaje o 6 na nurkowanie, spadam bo juz 22 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pokemon1 Re: Pokemon do Pokemona IP: *.gazeta.pl 26.02.01, 14:46 Masz ukochania od Babla, Magdy, Justyny, Jamnika (chociaz nie znosi plywac) no i oczywiscie od Baniaczka ktory sie skreca z tesknoty , no i ode mnie DOBRANOC P1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokemon Re: Pokemon do Pokemona IP: *.indosat.net.id 26.02.01, 14:49 buzka, spadam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p1 Re: Pokemon do Pokemona IP: *.gazeta.pl 26.02.01, 15:00 Looknij jeszcze na poczte na Gili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: duchy swieto duchow GALAGAN IP: 202.152.10.129, 202.152.1.* 27.02.01, 15:27 jutro na Bali wszystkie duchy i bogowie zstepuja z nieba na ziemie, wielkie swieto, a pojutrze wyruszam na gili tydzien bez odbioru Odpowiedz Link Zgłoś
golem Re: swieto duchow GALAGAN 28.02.01, 11:32 Niech duchy uwazaja na Ciebie. I baw sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doewy Re: Pokemon do Pokemona IP: *.indosat.net.id 26.02.01, 14:19 kochaja cie wszystkie pokemony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lk tez za wami tesknie IP: 202.152.10.129, 202.152.1.* 27.02.01, 15:30 uom dziala ? pani dziala ? duzo niebieskiego w portalu i sssssssss pozdr lk (dzieki nigras) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p1 Re: tez za wami tesknie IP: *.gazeta.pl 27.02.01, 15:46 Dziala nie dziala - grunt zeby bylo niebiesko. Zrob duzo zdjec duchom. Bardzo pozdr. P1 Odpowiedz Link Zgłoś
martab Re: tez za wami tesknie 01.03.01, 11:05 Zazdroszcze Ci, szkoda ze wszyscy nie mozemy razem sie przeniesc na Bali!! M Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokemon uomem czy omem oto jest pytanie IP: 202.152.10.129, 202.152.3.* 27.02.01, 15:41 piorus moze pisz mi maile bo jak wroce nie bede wiedziec o co chodzi, na adres gazetowy przeczytam oczywiscie potem pozdr pokemon Odpowiedz Link Zgłoś
hck Re: uomem czy omem oto jest pytanie 27.02.01, 16:34 oczywiscie bede pisal wnikliwe relacje z moich dzialan. Zeby bylo wedlug czego odkrecac jak wrocisz! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inz Re: Pokemon do Pokemona IP: *.gazeta.pl 28.02.01, 14:11 czesc lk jak zyjesz Odpowiedz Link Zgłoś
adam Re: Pokemon do Pokemona 28.02.01, 14:15 >Pokemonie odezwij się! Odzywa się adas. Jak jest na gili?. Odpowiedz Link Zgłoś
golem Re: Pokemon do Pokemona 28.02.01, 15:58 Chcialem zauwazyc, ze jest to najbardziej oblegany watek w forum/opinie Ciekawe, kiedy przyjdzie administrator i nas wygoni. A moze tak nowe forum po prostu? Odpowiedz Link Zgłoś
adam Re: Pokemon do Pokemona 28.02.01, 16:10 > Ciekawe, kiedy przyjdzie administrator i nas wygoni. no co ty, sam się nie wygonię > A moze tak nowe forum po prostu? właśnie, zrobie jakieś forum dla nas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pimpus Sie mano rybko! IP: *.gazeta.pl 28.02.01, 16:29 Zazdroszcze ci wiesz.... pimpus PS zamów prosze u balijskich specjalistow nowe amulety na smoki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p1 Banerki na Forum IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 28.02.01, 23:13 Banery prowadzące na Forum będą teraz głównie z rybkami. Takimi dużymi i małymi i w różnych kolorach (ale nie będą zawijać papierków). Pozdr. P1 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr-x Re: Banerki na Forum 05.03.01, 21:33 Gość portalu: p1 napisał(a): > Banery prowadzące na Forum będą teraz głównie z rybkami. Czemu ta duża zjada tą mała - to okrutne ;-( -- z Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p1 Re: Banerki na Forum IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 06.03.01, 01:11 Bo taka jest natura natury (może jutro będę miała lepszy humor, to będą sobie pluskały) Pozdr, P1 Odpowiedz Link Zgłoś
golem Re: Pokemon do Pokemona 03.03.01, 23:53 Mala. Zyjesz jeszcze, czy Cie juz rekiny zjadly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p1 Re: Pokemon do Pokemona IP: *.warszawa.ppp.tpnet.pl 04.03.01, 00:15 A Ty idź lepiej spać. Pozdr, P1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sienna morze bardzo czerwone juz blisko IP: 10.1.1.158, 10.1.10.* 05.03.01, 20:03 lk - o g.21.00 bylo dzisiaj u arabow 22°C, ale jazda juz sie nie mozemy doczekac wypadu, jak u Ciebie z temp. a zwlaszcza woda? apexy sa juz w calej rodzinie na granicznej (100+40 i 40+40) ja wejde czyba w zyletke zeby mi z zimna nie odpadlo, dolaczyl jeszcze gosciu z gliwic wiec bedzie wszystkiego 14 ludkow, - sasiad z siennej Odpowiedz Link Zgłoś
elibre Re: Pokemon do Pokemona 07.03.01, 10:14 Gość portalu: Pokemon1 napisał(a): > Pokemonie odezwij się! QRKA!!! Ja dalej nie wiem co to są te POKEMONY!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
golem Re: Pokemon do Pokemona 07.03.01, 10:31 elibre napisał(a): > QRKA!!! Ja dalej nie wiem co to są te POKEMONY!!!!!!!!!! TE Pokemony? Przeciez to proste. Jest jeden pokemon pierwotny i jdeen wtorny. Jesli przesledzisz ten dziwaczny watek, to zgadniesz, ze jeden pokemon nadaje z egzotycznego adresu *.indosat.net.id, a calkiem niedawno mial cos wspolnego z powstanie portalu. A drugi pokemon rysuje rybki, co je widzisz w banerach na forum. I jest jeszcze cala zgraja sympatykow pokemonow (znowu adresy sie klaniaja). Juz jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
ad Re: Pokemon do Pokemona 07.03.01, 11:44 a może naszego Pokemonka komary zjadły? Tam na Gili miało być dużo turystów i tyle samo komarów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Losiek Re: Pokemon do Pokemona IP: *.gazeta.pl 07.03.01, 12:55 Zero komarow, to propaganda BAYER'a co by kase robic na turystach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p1 Re: Pokemon do Pokemona IP: *.gazeta.pl 07.03.01, 14:07 Nic go nie zżarło, bo się wczoraj odezwał i ma się nieprzyzwoicie fantastycznie (woda 28, skorpionów całe mnóstwo , palmy kokosowe też są) Tylko internet drogi i ciężko się podłączyć. Pozdr, wszystkich P1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Pokemon do Pokemona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.03.01, 22:50 Gość portalu: p1 napisał(a): > Tylko internet drogi i ciężko się podłączyć. To dziwne, jak na Azję ... A rekinów tam jakich nie ma aby na pewno ? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
golem Re: Pokemon do Pokemona 07.03.01, 21:02 ad napisał(a): > a może naszego Pokemonka komary zjadły? Tam na Gili miało być dużo turystów i > tyle samo komarów. Chyba turysci. Wieksze toto od komara, to mu latwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
golem Re: Pokemon do Pokemona 14.03.01, 21:55 Maly Pokemonie. Zyjesz tam jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p1 Re: Pokemon do Pokemona IP: *.gazeta.pl 16.03.01, 11:50 No właśnie... może by się stworzenie w końcu odezwało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Pokemon do Pokemona IP: *.gazeta.pl 16.03.01, 17:10 Czekamy .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKEMON ZYJE I NIE CHCE STAD WRACAC IP: *.indo.net.id 19.03.01, 14:57 trriger to wiadomo a trriger fish to taka spora rybka, ktora przewraca okiem i pyskiem przerzuca ogromne kawalki korali nie iwezialam ze jak ma male to atakuje, wpadla na mnie z takim impetem ze nabila mi guza, chciala mnie ugryzc a ucho dlatego musialam ja skopac rosna mi skrzela siedze pod woda conajmniej 3 godziny dziennie stany niewazkie non stop (jak u wojtka na schodach) skorpionow co niemiara, codziennie impreza caluje was mocno pokemon Odpowiedz Link Zgłoś
golem Re: ZYJE I NIE CHCE STAD WRACAC 19.03.01, 22:57 Gość portalu: POKEMON napisał(a): > rosna mi skrzela > siedze pod woda conajmniej 3 godziny dziennie > stany niewazkie non stop (jak u wojtka na schodach) > skorpionow co niemiara, Przywiez sobie jakiegos :) Jakbys miala nie wracac, to daj znac. Pokemonowi drugiemu juz sie snilo, ze trzeba bedzie wyprawe ratunkowa organizowac. Trzymaj kciuki - jutro ide na rozmowe w sprawie pracy w Finlandii. 400 km na polnoc od Helsinek. Bedzie zielony trojkat Ty na gili, ja na biegunie, p2 jeszcze nie wie gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p1 Re: ZYJE I NIE CHCE STAD WRACAC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.01, 01:02 Bardzo pomysl do przemyslenia - spaliny kontra bryza od Oceanu. ZIELONY TRÓJKAT zakonczy sie pewnie in New Zealand or in Australia. Tam sa Orki i jest bardzo niedaleko do naj najpiekniejszych raf. Bedziemy sie odwiedzac. (Baniaczek z reniferem, Baniaczek na reniferze, Baniaczek pod reniferem) To bedzie naprawde DUZY zielony trojkat. Pozdr, P1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p1 Re: Pokemon do Pokemona IP: *.zakopane.sdi.tpnet.pl 26.03.01, 15:48 P1 w górach. Do 2 kwietnia bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś