yama-moto 19.08.07, 23:02 Żona kolegi wymknęła się ponad 200 km poza dom,na spotkanie z sanatoryjnym wielbicielem.Powiedzieć mu czy olać sprawę? Właściwie to nie mój interes ale trochę chłopa szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: elvis Re: Dylemat jak cholera..... IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.08.07, 08:04 Jeśli to Twój bliski przyjaciel i znasz ich na tyle, że wiesz, że byłby Ci za to bardzo wdzięczny, albo wiesz, że czeka na takie info bo coś podejrzewa, albo sam szuka pretekstu to powiedz, a jeśli nie to... let it be... Czasami lepiej pozwolić toczyć się sprawom swoim biegiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Dylemat jak cholera..... IP: *.233.udn.pl 20.08.07, 14:45 powiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaaa Re: Dylemat jak cholera..... IP: *.adsl.inetia.pl 20.08.07, 16:36 Wcześniej czy pozniej i tak się dowie.Życie przynosi różne niespodzianki.Mój mąż 16 bm został obstrykany przez detektywa na wszystkie możliwe sposoby z moją zamienniczką.Komplet zdjęć trafi do sądu a drugi do pani męża,żeby go uświadomić. Pani,która zostawia swoje dzieci,żeby pooglądać ukradkiem inne,powinna podjąć jakąś terapię. Odpowiedz Link Zgłoś
kanalsueski Re: Dylemat jak cholera..... 20.08.07, 21:57 Aaaaaaaaaaa terapię jak terapię,ale po d...e powinna dostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re: Dylemat jak cholera..... IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.08.07, 23:24 A jak się jednak pogodzą, to będziesz miał dwóch śmiertelnych wrogów. Współczuj koledze i milcz. Odpowiedz Link Zgłoś
muszelkaa6 Re: Dylemat jak cholera..... 23.08.07, 16:24 Niestety,upadek moralny to wciąż aktualny problem "kuracjuszek i kuracjuszy",no i jak dotąd nieunikniony.A ty musisz sam podjąć decyzję,bo jak sugerują forumowicze,wszystko zależy od twoich relacji z tym małżeństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
zenon_5 Re: Dylemat jak cholera..... 23.08.07, 21:17 Facet napisal watek,pewnie z powodu wywindowania JG w klasyfikacji forum.Kazdy bzdet sie liczy,byleby forum istnialo.Sa tacy ,ktorzy biora kase za to!!!Takie dylematy widac,niestety,w prawie kazdej rodzinie!!Jak jest dobrze,to ok,natomiast jak jest problem,winni sa wszyscy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamka Re: Dylemat jak cholera..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:30 moze prowokacja a moze sam małżonek. nie wiem. jesli prawda przemysl moze jakos delikatnie powiedziec, co on nie wie dokad pojechała a ty wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
klarnecik66 Re: Dylemat jak cholera..... 25.08.07, 22:50 Wszystko się zgadza Zenuś,ale może niezrównoważeni emocjonalnie zastanowią się chwilę nad tym co dla nich ważne i ważniejsze.Chociaż nie bardzo w to wierzę,no bo jak dół tułowia jest przewodnikiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna Re: Dylemat jak cholera..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 21:28 to nie problem kuracjuszy i kuracjueszek tylko kazdego człowieka indywidualnie. to nie zalezy od pobytu w sanatorium tylko od samego człowieka i nie tylko kuracjusza. byłam w jeleniej rok temu - wspaniali ludzie na turnusie- zapewniam w naszym budynku zadnych afer- poprostu ludzie na poziomie. naprawde nie doswiadczyłam negatywnych przezyc. ale wystarczy rozejrzec sie wokół - w pracy w miejscu zamieszkania- cóż sie dzieje? nie trzeba jechac do sanatorium. takie wypowiedzi muszelko szkodza ludziom, naprawde przemysl zanim uogolnisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamianazon Re: Dylemat jak cholera..... IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.08.07, 21:37 Powiedz, z kim spała moja żona, a ja ci powiem, z kim spała twoja. Będzie nam obu przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuracjusz Re:kibic z dala niech się niewp... dala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.07, 22:44 yama-moto napisał: Dylemat jak cholera..... Widziały gały co brały a po za tym nie twój cyrk i nie twoja małpa. Lepiej przypatrz się uważnie własnej samicy bo wkrótce wybieram się do was na kurację... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris 46 Re:kibic z dala niech się niewp... dala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.07, 07:54 akurat w tym przypadku myślę tak samo jak zenon 5 i kamka :) to się układa w logiczną całość.... Odpowiedz Link Zgłoś
kanalsueski Re:kibic z dala niech się niewp... dala 29.08.07, 21:34 Tak czy owak, niektóre kobitki są upośledzone umysłowo jak pozwolą sobą manipulować jakimś napalonym dupkom. Jestem wolny drań i dobrze mi z tym bez dwóch zdań.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękna zuzia Re:kibic z dala niech się niewp... dala IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.07, 21:28 ej,sueski - a takie dranie nie mają nic na sumieniu? pewnie mają i to niejedno - ha,ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiu Re:kibic z dala niech się niewp... dala IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.09.07, 21:33 Nie,kanalsueski realizuje swoje motto zimnego drania z WIERNYMI paniami :-) Odpowiedz Link Zgłoś
klarnecik66 Re: Dylemat jak cholera..... 18.11.07, 22:35 Ciekawe czy yama moto ma jeszcze ten dylemat? Wszyscy mi mówią ,żeby nie dociekać prawdy zbyt nahalnie,ale mnie skręca....... Jeszcze mam kilka watków do dociekania,więc żegnam się grzecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piękna zuzia Re: Dylemat jak cholera..... IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.07, 22:47 Nie narażaj się Zenonowi i reszcie wścibski klarneciku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thats.me szatafakap IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 19:45 nie mów, możesz na tym wyjść gorzej niż oni... Odpowiedz Link Zgłoś