Gość: THX IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 17:39 Jakiego prywatnego dentystę polecacie w Jeleniej. Najlepiej jakby od razu można było na miejscu zrobić prześwietlenie i był ortodąta. Interesują mnie także ceny za usługi. Z góry dziekuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qaz Re: Dentysta IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.10.07, 18:36 polecam klinikę supradent na zabobrzu, ale nie mają tam ortodonty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agatos28 Re: Dentysta IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.10.07, 19:00 potwierdzam supradent;)Robią na miejscu wszystkie zdjęcia. Są tańsi od konkurenji, a moim zdaniem lepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THX Re: Dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.07, 17:09 Więc dentystę już mam:) Teraz jeszcze ortodąta. kogo poleciace - oczywiście w Jeleniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris 46 Re: Dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 12:38 ORTODĄTY nie polecamy żadnego...:) Odpowiedz Link Zgłoś
female Re: Dentysta 27.10.07, 17:35 W JG genarelnie polecam tylko 2 ortodontów. W Megamixie-Zawiła i w Stomatologii Bez Bólu-Kustrzycka Odpowiedz Link Zgłoś
female Re: Dentysta 27.10.07, 17:38 Odnośnie dentysty - tak jak przedmówcy polecam Supradent, ceny do zaakceptowania, a przy tym ładnie, miło i przyjemnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigra.14 zawiła - nigdy!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.11.07, 19:14 odnośnie zawiły...ona nie wie co to jest analiza cefalo!!! Nigdy jej nie robi. na dzien dobry zeby do rwania bez podstawy!! i zaczyna swoje super leczenie "na oko". U mnie nie rozpoznala wady wrodzonej i powiekszyla ja jeszcze bardziej. W wyniku musialam jezdzic do akademii medycznej do Wrocławia, bo stawy odmowily posluszenstwa!! Musialam przejsc powazna operacje lamania zuchwy (11 tys zl) + leczenie po operacji (5 tys razem z wymiana zle zalozonych pierscieni). i zamiast zdjac aparat po 1,5 roku noszenia, to zdejme po 2,5!!! nie wspomne juz ze podczas operacji moze dojsc do uszkodzenia nerwu trojdzielnego i ja nie mam czucia w brodzie i dolnej wardze... wiec nie uwazam zeby zawiła byla lekarzem...a co dopiero dobrym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powinna byc w sadzie a nie nadal leczyc!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ącki Re: Dentysta IP: *.idzik.pl 07.11.07, 21:30 Nie ortodąta prostaku tylko ORTODONTA Odpowiedz Link Zgłoś