IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.07, 17:39
Jakiego prywatnego dentystę polecacie w Jeleniej. Najlepiej jakby od razu można było na miejscu zrobić prześwietlenie i był ortodąta. Interesują mnie także ceny za usługi. Z góry dziekuję
Obserwuj wątek
    • Gość: qaz Re: Dentysta IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.10.07, 18:36
      polecam klinikę supradent na zabobrzu, ale nie mają tam ortodonty.
      • Gość: agatos28 Re: Dentysta IP: *.jgora.dialog.net.pl 24.10.07, 19:00
        potwierdzam supradent;)Robią na miejscu wszystkie zdjęcia. Są tańsi
        od konkurenji, a moim zdaniem lepsi.
        • Gość: THX Re: Dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.07, 17:09
          Więc dentystę już mam:) Teraz jeszcze ortodąta. kogo poleciace - oczywiście w Jeleniej
          • Gość: kris 46 Re: Dentysta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.07, 12:38
            ORTODĄTY nie polecamy żadnego...:)
    • female Re: Dentysta 27.10.07, 17:35
      W JG genarelnie polecam tylko 2 ortodontów. W Megamixie-Zawiła i w Stomatologii Bez Bólu-Kustrzycka
    • female Re: Dentysta 27.10.07, 17:38
      Odnośnie dentysty - tak jak przedmówcy polecam Supradent, ceny do zaakceptowania, a przy tym ładnie, miło i przyjemnie :)
      • Gość: tigra.14 zawiła - nigdy!!!! IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 07.11.07, 19:14
        odnośnie zawiły...ona nie wie co to jest analiza cefalo!!! Nigdy jej nie robi.
        na dzien dobry zeby do rwania bez podstawy!! i zaczyna swoje super leczenie "na
        oko". U mnie nie rozpoznala wady wrodzonej i powiekszyla ja jeszcze bardziej. W
        wyniku musialam jezdzic do akademii medycznej do Wrocławia, bo stawy odmowily
        posluszenstwa!!

Musialam przejsc powazna operacje lamania zuchwy (11 tys zl) + leczenie po
        operacji (5 tys razem z wymiana zle zalozonych pierscieni). i zamiast zdjac
        aparat po 1,5 roku noszenia, to zdejme po 2,5!!!

nie wspomne juz ze podczas operacji moze dojsc do uszkodzenia nerwu
        trojdzielnego i ja nie mam czucia w brodzie i dolnej wardze...

wiec nie uwazam zeby zawiła byla lekarzem...a co dopiero
        dobrym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

powinna byc w sadzie a nie nadal leczyc!!!!!
    • Gość: Ącki Re: Dentysta IP: *.idzik.pl 07.11.07, 21:30
      Nie ortodąta prostaku tylko ORTODONTA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka