Dodaj do ulubionych

Jelenia jest super!

IP: 195.117.192.* 21.12.01, 14:26
Pozdrowienia z Lublina. Byłem kilkakrotnie w Jeleniej. Dla mnie jest to
najpiękniejsze miasto w Polsce. Miło Wam?
Obserwuj wątek
    • Gość: mjs Re: Jelenia jest super! IP: *.wcss.wroc.pl 21.12.01, 14:50
      Gość portalu: kris napisał(a):

> Pozdrowienia z Lublina. Byłem kilkakrotnie w Jeleniej.
      Dla mnie jest to
      > najpiękniejsze miasto w Polsce. Miło Wam?

Zawsze jest milo, jak sie znajdzie ktos z podobnymi
      pogladami :-)
      Pozdrowienia dla Lublina :-)
    • maurycy Re: Jelenia jest super! 25.12.01, 23:37
      Dlatego mając do wyboru wiele innych miejsc na świecie powróciłem do Jelonki.

Pozdrowienia dla Lublina

Maurycy
    • Gość: Nikus Jelenia jest nie az tak super! IP: *.nc.rr.com 30.12.01, 04:21
      Hej!
      A nie zauwazyles podczas tych pobytow,ze JG szczyci sie tym,ze ma najbrzydsze w
      Polsce osiedle?Bo chyba za takie nalezy uznac Zabobrze...
      :-)
      • Gość: kris Re: Jelenia jest nie az tak super! IP: *.dw.lublin.pl 31.12.01, 08:37
        Ma tyle innych walorów, że Zabobrze (rzeczywiście nie jest najpiekniejsze) nie
        woływa na całokształt. A propos - co jest z koszykówką w JG? Kiedyś mieliście
        Spartakusa. Padło? A jak z piłką nożną?
        • maurycy Re: Jelenia jest nie az tak super! 31.12.01, 16:19
          Ze Spartakusa, to tylko oldboy'e raz na tydzień grają w kosza, a potem piją
          razem piwo. Noga też się nie liczy. Liga podwórkowa.

Maurycy
      • Gość: mjs Re: Jelenia jest nie az tak super! IP: 217.97.163.* 04.01.02, 10:13
        Gość portalu: Nikus napisał(a):

> Hej!
        > A nie zauwazyles podczas tych pobytow,ze JG szczyci sie
        tym,ze ma najbrzydsze w
        >
        > Polsce osiedle?Bo chyba za takie nalezy uznac Zabobrze...
        > :-)
        Bez przesady - Zabobrze jaki jest, takie jest ale na tle
        blokowsk z roznych miast widzianych przeze mnie nie
        prezentuje sie tak zle.
        Oczywiscie "uroda nie grzeszy", ale takie to sa
        pozostalosci po PRLu.
    • Gość: max Re: Jelenia jest super! IP: 212.244.106.* 21.02.02, 12:10
      Zgadzam sie , ze Jelenia jest super. Bylem w tym miescie kilkanascie razy i
      bardzio mi sie podoba jest cool.A konkretniej mieszkalem w Lomnicy.Jak mam czas
      to wpadam w gory pozdrawiam wszystkich z Warszawy.
      • Gość: kama Re: Jelenia jest super! IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 21.02.02, 13:02
        W której Łomnicy? Na Dolnej czy bliżej Mysłakowic?
        • Gość: Goodey Re: Jelenia jest super! IP: 144.134.233.* 22.02.02, 14:50
          Optymizmu nam nie brakuje (i dobrze) nie mniej wartaloby nieco realniej
          spojrzec na ogromne potrzeby zaniebanej J.G.i okolic.
          • Gość: Tomek Re: Jelenia jest super! IP: *.radom.pl 16.03.02, 21:34
            Na co dzien mieszkam w radomiu, ale w jelonce mam rodzinke i czesto u was
            bywam. To naprawde jest super miasto w porownianu z radomiem. Co wy mowicie ze
            zabobrze jest brzydkie. W porownaniu z podobnymi radomskimi osiedlami
            (Ustronie, michałów, popłudnie, gołębiów) wyglada o niebo lepiej. W ogole clae
            miasto jast bardzo czyste i zadbane. Drogi pod wzgledem nawierzchni sa tez
            zajebiset. U was drogi 3 klasy odsniezania maja lepsza nawierzchnie niz u nas w
            radomiu ekspresowa E77 wawa - krakow. Bardzo chcialbym mieszkac w jelonce!!!
            • Gość: Cezar Re: Jelenia jest super! IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.04.02, 20:40
              Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Na co dzien mieszkam w radomiu, ale w jelonce mam rodzinke i czesto u was
              > bywam. To naprawde jest super miasto w porownianu z radomiem. Co wy mowicie ze
              > zabobrze jest brzydkie. W porownaniu z podobnymi radomskimi osiedlami
              > (Ustronie, michałów, popłudnie, gołębiów) wyglada o niebo lepiej. W ogole clae
              > miasto jast bardzo czyste i zadbane. Drogi pod wzgledem nawierzchni sa tez
              > zajebiset. U was drogi 3 klasy odsniezania maja lepsza nawierzchnie niz u nas w
              >
              > radomiu ekspresowa E77 wawa - krakow. Bardzo chcialbym mieszkac w jelonce!!!

Pozdrowienia dla Radomia.Ale z drogami to chyba przesadziłeś.Jeżdzę po Jeleniej
              codziennie i nie bardzo mogę się z tobą zgodzić.Do tej zaj.... nawierzchni to
              jeszcze dużo brakuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka