Gość: gość IP: 217.98.57.* 15.01.09, 08:29 Proszę o rady. Dziękuję. gość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polix Re: Gdzie można zjeść dobry obiad, Jelenia i okol IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.01.09, 08:46 Pałac Paulinum, jedzonko pierwsza klasa a i atmosfera sprzyjająca, bez miejskiego gwaru i smrodu samochodów, tylko cicha błoga muzyczka. No i te widoki za oknem. Odpowiedz Link Zgłoś
mister1 Paulinum i Staniszow 15.01.09, 20:10 Palac Paulinum - podpisuje sie pod ta wypowiedzia, polecam tez restauracje palacu w Staniszowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dinnereater jak jestem w jg to zawsze jem... IP: 193.109.212.* 15.01.09, 10:56 u mojej mamy! najlepsze obiady na świecie!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głodny Re: jak jestem w jg to zawsze jem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.09, 17:21 Proszę o adres mamy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.FORUMJG.pl Re: Gdzie można zjeść dobry obiad, Jelenia i okol IP: *.tvk3.pl 15.01.09, 18:40 witam jesli jedzonko to tylko na PERLE ZACHODU - w JG w sumie nie jadam obiadow - jedynie pizza itp. wiecej o lokalach Jeleniej Góry na www.FORUMJG.pl pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polix Re: Gdzie można zjeść dobry obiad, Jelenia i okol IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.01.09, 23:28 no nie żartuj, na Perłę? nie no to chyba żart albo mamy zupełnie inne potrzeby kulinarne. chyba że się coś ostatnio poprawiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Gdzie można zjeść dobry obiad, Jelenia i okol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 00:44 Nie no z tą "Perłą" to dałeś nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gościniec Łojewski Re: Gdzie można zjeść dobry obiad, Jelenia i okol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 16:29 Lubię się tam stołować, a szczególnie lubię półmisek mięs z grilla :) Chociaż inne dania też "palce lizać". Polecam. Iza. Gościniec jest na trasie Jelenia Góra - Szklarska Poręba czyli tzw. "obwodnicy" Jeleniogórskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zajazd Piastów Re: Gdzie można zjeść dobry obiad, Jelenia i okol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 16:34 Polecam obiady w "Zajeździe Piastów" w na trasie do Szklarskiej Poręby na wysokości Piechowic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świetne jadło Re: Gdzie można zjeść dobry obiad, Jelenia i okol IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.02.09, 21:20 www.wedlebuckow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś