jenny_jg 19.01.09, 23:29 Na który basen w naszej okolicy można chodzić kilku miesięcznym bobasem?? Orientuje się ktoś może? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: FORUMJG Re: Basen dla najmłodzych !! Gdzie ?? IP: *.tvk3.pl 20.01.09, 09:18 witam, wg mnie to nie ma takiego miejsca - 11 odpada, baseny hotelowe to także wielka pomyłka, chyba Liberec pozostaje i cały ten BABYLON. ForumJG - Jeleniogórskie Forum Dyskusyjne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gagma Re: Basen dla najmłodzych !! Gdzie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.09, 14:58 Cześć Bardzo fajny basen jest w Świebodzicach koło Wałbrzycha. Można powiedzieć, że jest to taki mały aquapark. W Jeleniej Górze zostaje tylko Hotel Jelenia Góra, Hotel Wojanów oraz Hotel Chata za Wsią koło Mysłakowic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Basen dla najmłodzych !! Gdzie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 22:33 Matko!!! do hotelu, z kilku miesięcznym bobasem? Nigdy w życiu!. Niestety w Jeleniej nie ma takiego miejsca. Przede wszystkim maluszki muszą mieć cieplejszą wodę niż starsze dzieci a poza tym, wody w jeleniogórskich basenach nie są zbyt czyste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babcia Re: Basen dla najmłodzych !! Gdzie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 19:33 Zdecydowanie polecam Hotel Wojanów - bardzo czyściutko i woda ciepła oraz Hotel Alpejski w Karpaczu. Tak czyściutko, że się rozbestwiłam i teraz wszędzie mi za brudno. Jeżdżę w te miejsca ze swoim wnusiem (rok i dwa miesiące), a rozpoczęłam od ósmego miesiąca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Basen dla najmłodzych !! Gdzie ?? IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.09, 11:19 Polecam Świebodzice - specjalny basen dla małych dzieci z podgrzewaną wodą. W Wojanowie też jest fajnie, czyściutko, ale moim zdaniem woda zbyt zimna dla miesięcznego maluszka. Odpowiedz Link Zgłoś