Dodaj do ulubionych

Basen dla najmłodzych !! Gdzie ??

19.01.09, 23:29
Na który basen w naszej okolicy można chodzić kilku miesięcznym bobasem?? Orientuje się ktoś może?
Obserwuj wątek
    • Gość: FORUMJG Re: Basen dla najmłodzych !! Gdzie ?? IP: *.tvk3.pl 20.01.09, 09:18
      witam, wg mnie to nie ma takiego miejsca - 11 odpada, baseny hotelowe to także
      wielka pomyłka, chyba Liberec pozostaje i cały ten BABYLON.
      ForumJG - Jeleniogórskie Forum Dyskusyjne
      • Gość: gagma Re: Basen dla najmłodzych !! Gdzie ?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.01.09, 14:58
        Cześć
        Bardzo fajny basen jest w Świebodzicach koło Wałbrzycha. Można powiedzieć, że
        jest to taki mały aquapark. W Jeleniej Górze zostaje tylko Hotel Jelenia
        Góra, Hotel Wojanów oraz Hotel Chata za Wsią koło Mysłakowic
        • Gość: ja Re: Basen dla najmłodzych !! Gdzie ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 22:33
          Matko!!! do hotelu, z kilku miesięcznym bobasem? Nigdy w życiu!.
          Niestety w Jeleniej nie ma takiego miejsca. Przede wszystkim
          maluszki muszą mieć cieplejszą wodę niż starsze dzieci a poza tym,
          wody w jeleniogórskich basenach nie są zbyt czyste.
          • Gość: babcia Re: Basen dla najmłodzych !! Gdzie ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.09, 19:33
            Zdecydowanie polecam Hotel Wojanów - bardzo czyściutko i woda ciepła oraz Hotel
            Alpejski w Karpaczu. Tak czyściutko, że się rozbestwiłam i teraz wszędzie mi za
            brudno. Jeżdżę w te miejsca ze swoim wnusiem (rok i dwa miesiące), a rozpoczęłam
            od ósmego miesiąca.
            • Gość: A Re: Basen dla najmłodzych !! Gdzie ?? IP: *.adsl.inetia.pl 19.02.09, 11:19
              Polecam Świebodzice - specjalny basen dla małych dzieci z podgrzewaną wodą. W
              Wojanowie też jest fajnie, czyściutko, ale moim zdaniem woda zbyt zimna dla
              miesięcznego maluszka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka