xavier11 03.11.06, 21:19 Kupowaliscie moze zabawki na Ukrainie? Jaka jest jakosc, cena tych zabawek w porownaniu z zabawkami sprzedawanymi w Polsce? Mozecie polecic jakis sklep we Lwowie (albo moze bazar) gdzie jest duzy wybor zabawek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czuk1 Re: zabawki na Ukrainie 04.11.06, 17:56 Głowy nie daję. Ale w Tarnopolu i Lwowie nie widziałem zabawek ukraińskich lecz wszystko chińszczyzna, bezguście, lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tri [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Re: zabawki na Ukrainie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.06, 21:07 W Stanisławowie (chyba) kupiłem dziecku prezent z Ukrainy - garnuszek i dwa tależyki z barankami (bardzo mi się podbały). Później dopiero się zorientowałem że produkt z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
vasylkova Re: zabawki na Ukrainie 05.11.06, 22:27 We Lwowie masz wybor miedzy bazarem (najgoirsza chinszczyzna) a bardziej lub mniej ekskluzywnymi sklepami gdzie ceny zabawek sa raczej wysokie, wyzsze niz w smyku np. W centrum jest taki sklep - Antoszka - kolo "konia" (pl. Halicki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarema [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 10:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cf [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 13:40 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś