Dodaj do ulubionych

narty Bukovel- noclegi

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 09:17
Planuję wyjazd na narty na Ukrainę i poszukuję namiarów na kwatery, np: w
Jaremczy albo w Worochcie. Czy ktos był może w Bukovelu i mógłby napisać jak
tam jest?
Obserwuj wątek
    • Gość: byk Re: narty Bukovel- noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:35
      na narty na ukrainę ... chyba żarty sobie robisz :)))))))
      • Gość: mpk13 Re: narty Bukovel- noclegi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 12:16
        A dlaczego nie? Na zdjęciach w internecie ośrodek Bukovel wygląda rewelacyjnie.
    • Gość: UA Re: narty Bukovel- noclegi IP: 194.44.175.* 15.11.06, 15:01
      подивіться www.bukovel.com
    • Gość: piotr Re: narty Bukovel- noclegi IP: *.jjs.pl 21.11.06, 09:55
      Byłem w Bukovelu na nartach w zeszłym roku. W tym też sie wybieram To bez
      wątpienia jeden z najlepszych ośrodków narciarskich w Europie Środkowej. 52 km
      świetnie przygotowanych tras, wszystkie dośnieżane,14 wyciągów krzesełkowych.
      Co roku długość tras i liczba wyciagów podwajają się. Niedawno dyrekcja tego
      ośrodka ogłosiła, że będą sie starać o organizacją zimowej Olimpiady w 2018 r.
      Naprawdę warto tam pojechać, takze z dziećmi. Niestety jest drogo, szczegolnie
      noclegi i wyżywienie. Najlepiej zamieszkać w Jaremczy i dojeżdżać codziennie.
      Najlepiej jechać po 15 stycznia, czyli po ukraińskich świętach Bozego
      Narodzenia. Więcej informacji na stronie www.poznajukraine.com.
      pozdrawiam
      Piotr
      ps. ironiczne komentarze typu: na narty an Ukrainę? Świadczą tylko o ignorancji
      piszących, po co sie z nią obnosić?
      • Gość: mpk13 Re: narty Bukovel- noclegi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 10:55
        Dzięki za informacje. Mam jeszcze jedno pytanie, czy masz może sprawdzony
        nocleg w Jaremczy? Chcielibyśmy pojechać w lutym.
        • Gość: piotr Re: narty Bukovel- noclegi IP: *.jjs.pl 28.11.06, 14:00
          Polecam pensjonat u Saszy, blisko centrum i przystanku (dojazd do Bukovela),
          mają wygodne pokoje ze wspólnymi łazienkami (ok. 80 hr za pokój)i apartamenty w
          domku - 2 pokoje i łazienka (ok. 200 hr/doba). Nowe, ładne pokoje gościnne ma
          parafia rzymsko-katolicka, wszystkie mają porządne łazienki (15 USD/osoba).
          Jest możliwość przygotowywania sobie posiłków. Jest to także w centrum. W obu
          miejscach mieszkałem. Telefony znajdziesz na mojej stronie:
          www.poznajukraine.com, rozdział Praktyczne informacje. Porozumiesz się po
          polsku. W Jareczmy zatrzymuję sie jeszcze w Poliarysie, mają pokoje o różnym
          standardzie, ale wszystko jest nowe i czyste, www.poliarys.com.
          • Gość: mpk13 Re: narty Bukovel- noclegi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 11:23
            Dzięki Wielkie. Na pewno skorzystam. Pozdrawiam.
    • pppccc Re: narty Bukovel- noclegi 28.10.15, 16:53
      Razem z moją dziewczyną zaplanowaliśmy sobie taki wypad w góry. Szukaliśmy trochę i czytaliśmy w internecie gdzie jest najładniej. Polskie góry są nam już znane, teraz chcieliśmy wyjechać gdzieś za granice. Natrafiliśmy na ofertę Bukowelu. Od razu nas zaintrygowała. Zastanawialiśmy się jak tam może być teraz. Wiecie może jak tam dojechać z Warszawy? Nie mamy samochodu, więc liczę od Was na jakieś podpowiedzi :/ :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka