Gość: mpk13 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 09:17 Planuję wyjazd na narty na Ukrainę i poszukuję namiarów na kwatery, np: w Jaremczy albo w Worochcie. Czy ktos był może w Bukovelu i mógłby napisać jak tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byk Re: narty Bukovel- noclegi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 11:35 na narty na ukrainę ... chyba żarty sobie robisz :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpk13 Re: narty Bukovel- noclegi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 12:16 A dlaczego nie? Na zdjęciach w internecie ośrodek Bukovel wygląda rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UA Re: narty Bukovel- noclegi IP: 194.44.175.* 15.11.06, 15:01 подивіться www.bukovel.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: narty Bukovel- noclegi IP: *.jjs.pl 21.11.06, 09:55 Byłem w Bukovelu na nartach w zeszłym roku. W tym też sie wybieram To bez wątpienia jeden z najlepszych ośrodków narciarskich w Europie Środkowej. 52 km świetnie przygotowanych tras, wszystkie dośnieżane,14 wyciągów krzesełkowych. Co roku długość tras i liczba wyciagów podwajają się. Niedawno dyrekcja tego ośrodka ogłosiła, że będą sie starać o organizacją zimowej Olimpiady w 2018 r. Naprawdę warto tam pojechać, takze z dziećmi. Niestety jest drogo, szczegolnie noclegi i wyżywienie. Najlepiej zamieszkać w Jaremczy i dojeżdżać codziennie. Najlepiej jechać po 15 stycznia, czyli po ukraińskich świętach Bozego Narodzenia. Więcej informacji na stronie www.poznajukraine.com. pozdrawiam Piotr ps. ironiczne komentarze typu: na narty an Ukrainę? Świadczą tylko o ignorancji piszących, po co sie z nią obnosić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpk13 Re: narty Bukovel- noclegi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.06, 10:55 Dzięki za informacje. Mam jeszcze jedno pytanie, czy masz może sprawdzony nocleg w Jaremczy? Chcielibyśmy pojechać w lutym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: narty Bukovel- noclegi IP: *.jjs.pl 28.11.06, 14:00 Polecam pensjonat u Saszy, blisko centrum i przystanku (dojazd do Bukovela), mają wygodne pokoje ze wspólnymi łazienkami (ok. 80 hr za pokój)i apartamenty w domku - 2 pokoje i łazienka (ok. 200 hr/doba). Nowe, ładne pokoje gościnne ma parafia rzymsko-katolicka, wszystkie mają porządne łazienki (15 USD/osoba). Jest możliwość przygotowywania sobie posiłków. Jest to także w centrum. W obu miejscach mieszkałem. Telefony znajdziesz na mojej stronie: www.poznajukraine.com, rozdział Praktyczne informacje. Porozumiesz się po polsku. W Jareczmy zatrzymuję sie jeszcze w Poliarysie, mają pokoje o różnym standardzie, ale wszystko jest nowe i czyste, www.poliarys.com. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mpk13 Re: narty Bukovel- noclegi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.12.06, 11:23 Dzięki Wielkie. Na pewno skorzystam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pppccc Re: narty Bukovel- noclegi 28.10.15, 16:53 Razem z moją dziewczyną zaplanowaliśmy sobie taki wypad w góry. Szukaliśmy trochę i czytaliśmy w internecie gdzie jest najładniej. Polskie góry są nam już znane, teraz chcieliśmy wyjechać gdzieś za granice. Natrafiliśmy na ofertę Bukowelu. Od razu nas zaintrygowała. Zastanawialiśmy się jak tam może być teraz. Wiecie może jak tam dojechać z Warszawy? Nie mamy samochodu, więc liczę od Was na jakieś podpowiedzi :/ :) Odpowiedz Link Zgłoś