Gość: lenczner IP: *.akashanet.pl 02.08.07, 19:49 nie jestem wybredny-wystarczy-malo ludzi jako taki widok i niskie ceny za spatranskie warunki.hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ks Re: najtansze miejsce na krymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 21:09 Polecam północ Krymu... Wspaniałe stepowe pejzaże, ludzi wręcz bardzo mało... =) Milego wypoczynku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks Re: najtansze miejsce na krymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.07, 21:09 Tylko nie bierz tego posta na poważnie ;P Pozdro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
o.tisk Re: najtansze miejsce na krymie 02.08.07, 23:50 Namiot. I to na tyle. Można dosłownie wszędzie! A jak nie można to ... i tak można ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
goldkenn Re: najtansze miejsce na krymie 03.08.07, 10:13 to może Kercz - 37 hrywien za dobę/osoba. Piękne zdjęcia (wrażliwi niech nie oglądają :p) kerch-priboy.narod.ru/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenczner Re: najtansze miejsce na krymie IP: *.akashanet.pl 04.08.07, 11:52 o to mi chodzilo!!!! super!!! dziekiuje!!!ale sie dzis usmialem.oj jaki bede mial wesoly wypoczynek.warunki lepesze niz dla zolnierzy w sparcie.jeszcze raz dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marketka Re: najtansze miejsce na krymie 12.08.07, 15:59 Ech, to ja jednak znalazłam i tańsze (25 hr), i mniej spartańskie miejsce. Co prawda nie nad morzem, ale widoki są dech w piersiach zapierajace. W Bakczysaraju, numer telefonu +380655447222. Gospodarze młodzi, mili, rozmowni i bardzo dobrze nastawieni do Polaków. Jakby ktoś korzystał z tego namiaru to proszę pozdrowić od Małgosi i Jacka z Lublina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika Re: najtansze miejsce na krymie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.07, 23:25 Reklamujecie jakieś szkoły przetrwania?Gdzie zapisy?Czy nie lepiej od razu do Kalkuty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wars Re: najtansze miejsce na krymie IP: *.crowley.pl 20.08.07, 12:39 Polecam wioskę Kacza na zachodnim wybrzeżu - kwatera za 5 dolarów we wrześniu nie jest problemem Odpowiedz Link Zgłoś
szirawa2 Re: najtansze miejsce na krymie 23.08.07, 22:02 dwa takie miejsca: - bakczysaraj (25 hrywien u muzulmanow - CZYSTO, piekny ogrod, wspaniale parowance z kebabem i baklazanami gospodyni, strasznie pozytywni ludzie a bakczysaraj z czufut -kale; magiczny) - przyladek fiolent (wystarczy ze wbijecie w google i sie zakochacie a co dopiero tam byc ;) sklep spozywczy jest po drodze kupcie kolacje i sniadanie i spijcie na jaspisowej plazy najpiekniejszej na calym krymie; dojazd z sewastopola) pozdrawiam i czekam na reklamacje ;)) Odpowiedz Link Zgłoś