Gość: piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 21:20 Gdzie najlepiej mieszkać w Sudaku - w której części miasta? No i gdzie najlepiej szukać noclegu - na dworcu autobusowym czy na konkretnych ulicach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: nocleg w Sudaku IP: 85.222.86.* 09.07.08, 09:46 To zależy kiedy jedziesz. Jak w sierpniu to ciężko będzie cos znaleźć taniego i przede wszystkim wolnego. W Sudaku najlepiej czegoś poszukać w okolicach głównego deptaku (w stronę plaży). Ps kiepsko mieszka się w okolicach twierdzy, bo jest daleko do morza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robertszon Re: nocleg w Sudaku IP: *.acn.waw.pl 13.07.08, 16:37 W zasadzie tanie noclegi w Sudaku są po prostu tanie i kiepskie. Dużo ofert jest prezentowanych jak za zwyczaju na Dworcu Autobusowym. Ja mieszkałem niedaleko Aquaparku. Wiadomo nie po taniości bo przyjechałem na Krym odpocząć, a nie walczyć z balią aka dusz, czy toaletą z dziurą (to oferowała mi Pani za 20 UAH, ulica Chwastowa koło dworca). Warto zapytać, czy ten ktoś kto oferuje Ci nocleg ma album ze zdjęciami. To bardzo ułatwia sprawę. Oczywiście tak jak napisane wyżej wszędzie są kartki "żylie" więc noclegu jest dużo. 2 dni temu tam byłem więc miejsc mnogo. Z dworca na plaże jest około 40 min z buta. Warto zwrócić uwagę, że plaże przy twierdzy śmierdzą glonami które wypłynęły na plażę. Ale Sudak polecam bardzo :-) Odpowiedz Link Zgłoś