IP: 195.69.80.* 23.10.09, 11:07
byłem na tyle nierozważny, że umieściłem widget adTaily na blogu i ... należy
mi się 114 zł i trochę groszy od firmy. Czy nie da się tych pieniędzy jakoś
normalnie odzyskać tylko muszę zakładać konta w PayPalu (bo jest mi ono na
cholerę potrzebne).

Czy mogę prosić o jakąś rozsądną metodę rozwiązania problemu (marketingowy
bełkot PayPala jakie to jest cool rozwiązanie w ogóle do mnie nie trafia)
Obserwuj wątek
    • socin Re: adTaily 23.10.09, 13:34
      Obecnie nie ma innego rozwiązania wypłacenia pieniędzy z AdTaily, jak wykonanie
      przelewu na konto PayPal. Jego założenie naprawdę trwa chwilę, a pieniądze
      pojawiają się na koncie błyskawicznie.
      • Gość: . Re: adTaily IP: 195.69.80.* 23.10.09, 22:18
        A czemu nie mogą wypłacać pieniędzy na normalne konto? Pewnie sporo osób by się
        ucieszyło z ułatwienia
        • cover_w Re: adTaily 25.10.09, 18:55
          No własnie, mieli pracowac nad innym rozwiązaniem i co ?
      • eela Re: adTaily 26.10.09, 11:41
        Nieważne czy założenie trwa chwilę czy nie. Obiecywaliście w fazie testów, że będzie można załatwiać to przelewami i/albo bezpośrednio na posiadane konto. I co? Wypadało by wywiązać się z obietnicy. Chyba, że zapatrzyliście się na polityków, którzy przed wybrami obiecują złote góry a jak się już dopchają do koryta to mają wszystkich w zakończeniu pleców.

I przy okazji: dlaczego forum AdTaily jest w tak kretyńskim miejscu jak GL? Co to ma wspólnego z Golden Line?. Nie mam najmniejszego zamiaru podawać swoich danych osobowych wszem i wobec, żeby zadać pytanie. Nie stać Was na forum to jest wiele darmowych. Nawet na Gazecie.pl
        • Gość: wkurzanie Re: adTaily IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 14:53
          Na GL jest grupa, poświęcona AdTaily, podobnie jak tysiące innych - to nie jest "forum AdTaily".

--
          http://wkurzanie.blox.pl
          • eela Re: adTaily 12.11.09, 18:28
            To sie mija zdziebko z prawda, a nawet wiecej niż ździebko. Na stronie AdTaily
            www.adtaily.com/
            u góry jak byk stoi link "Forum dyskusyjne", który prowadzi prosto do GL. I, o dziwo, choć to zaledwie niby grupa - to odpowiadają pracownicy Adtaily. We wszystkich grupach tematycznych tak jest?

Z wypowiedzi osób, które tam piszą, wynika jednoznacznie, że jest to forum, które wg wielu dyskutujących ma złą lokalizację i powinno być w innym miejscu. Powinno być dostępne dla wszystkich a nie tylko lanserów i celebrytów. Nie każdemu potrzebne jest do szczęścia uwidacznianie się imieniem, nazwiskiem i zdjęciem.
            • ols Re: adTaily 13.11.09, 12:15
              To grupa/forum założone przez AdTaily.

> Z wypowiedzi osób, które tam piszą, wynika jednoznacznie, że jest > to forum, które wg wielu dyskutujących ma złą lokalizację i
              > powinno być w innym miejscu

hehe, niezła manipulacja wink

a dostępne jest dla wszystkich, jeśli nie odpowiada ci ta forma komunikacji, to możesz napisać na support@adtaily.com - zawsze odpowiadają.
              • eela Re: adTaily 28.11.09, 00:14
                > hehe, niezła manipulacja wink
                Manipulacja? To chyba czytamy rózne miejsca.

> a dostępne jest dla wszystkich, jeśli nie odpowiada ci ta forma komunikacji, to możesz napisać na support@adtaily.com - zawsze odpowiadają.

Nie odpowiedziałes mi na pytanie.
                Nie jest dostepne dla wszystkich. Dostępne dla wszystkich to jest forum o bloxie, bo wchodze i piszę, nie muszę się nawet rejestrować. Pilnujesz interesów naszych czy GL? smile
                • Gość: Marcin Re: adTaily IP: *.agora.pl 30.11.09, 11:01
                  forum/grupę na GL mamy dlatego, że jest to dla nas wygodne po prostu. Na GL jest
                  zarejstrowanych sporo ludzi, ktorych obecność na forum jest dla nas wartościowa.
                  Nie musimy zajmować się hostingiem forum, jesgo aktualizacjami ani administracją
                  danymi osobowymi, bo to robi GL.

Z drugiej strony GL jest darmowym forum, na ktorym kazdy moze sie zarejstrowac -
                  nie ma konieczności umieszczania zdjęcia czy tez wypelniania calego swojego profiu.

Reasumując - z naszego punktu widzenia GL jest wygodną opcją a z punktu widzenia
                  naszych wydawcow nie widzimy istotnych przeszkod.

co do przelewów na konta powinny być do konca roku
                  • quentiin Re: adTaily 03.12.09, 12:56
                    Gość portalu: Marcin napisał(a):
                    > Reasumując - z naszego punktu widzenia GL jest wygodną opcją a z punktu widzeni
                    > a
                    > naszych wydawcow nie widzimy istotnych przeszkod.

"Studenci jeszcze gotowi pomyśleć, że my tu jesteśmy dla nich" wink
                • ols Re: adTaily 30.11.09, 11:24
                  eela napisała:

> Manipulacja? To chyba czytamy rózne miejsca.

Na tej samej zasadzie mogę napisać (uwaga, żarcik!), że "z wypowiedzi osób, które piszą na Forum Kraj wynika jednoznacznie, że jest to forum, które wg wielu dyskutujących ma złą moderację i powinno być zarządzane w inny sposób. Powinno być dostępne dla wszystkich a nie tylko zalogowanych i niezbanowanych. Nie każdemu potrzebne jest do szczęścia zakładanie loginu na gazecie."

A wracając do tematu - lokalizacja forum to zupełnie uboczna sprawa. Co do pilnowania interesów - właśnie po to jest tamto forum, lepiej służy interesom.

Jeśli masz pytania dotyczące AdTaily i Bloksa, możesz zadawać je również tutaj - AdTaily zagląda.
                  • eela Re: adTaily 03.12.09, 11:33
                    Porównanie z FK zupełnie niewłaściwe. smile Kraj nie ma charakteru pomocowego. Można tylko porównac z FoF, FoM , FoB i podobnymi. Tu nikt mi nie każe wyrabiać paszportu i dołączać podania z 5 znaczkami.

Lokalizacja jest uboczna ale charakter dostępu już absolutnie nie. Miałam ochotę zapytać jedną z osób tam piszących o coś. Zrezygnowałam gdy sie okazało, że muszę zostawić ślady linii papilarnych wszystkich palców. Ale masz rację, nie muszę podnosić klikalności na GL. Inni to robią wystarczająco dobrze. smile
                    • Gość: ikser Re: adTaily IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.12.09, 22:53
                      Zapisałem się tam ponad tydzień temu i nie mogę znaleźć swojego wpisu w żadnym
                      katalogu a w panelu administracyjnym na zakładce katalogi mam tylko mój blog
                      wyglądający jakby nie był nigdzie przypisany ale z opcją wypisania się (może z
                      AdTaily). Widget mam zainstalowany od początku.
                      Ile się czeka aby AdTaily umieściło mój blog w swoich katalogach i czy jest to
                      równoznaczne z weryfikacją popularności o której tam się wspomina?
                      • Gość: marta@adtaily.com Re: adTaily IP: *.e-wro.net.pl 13.12.09, 10:59
                        Obecność w katalogu nie wiąże się z żadną weryfikacją popularności - jest po
                        prostu nardzędziem segregująco-porządkującym. Nasz zespół programistów pracuje
                        nad mechanizmem, który użytkownikom będzie pozwalał na samodzielne dopisywanie
                        się do katalogów, więc mam nadzieję, że już wkrótce sam będziesz mógł to zrobić
                        ze swoim serwisem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka