trawozerca 05.12.09, 21:16 Witam. Moglby ktos taka funkcję "Share on Facebook" dodac pod notkami bloxa? Bylaby przydatna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quentiin Re: Share on Facebook 07.12.09, 21:11 Proszę wyjąć łyżeczkę ze szklanki. Następny! Odpowiedz Link Zgłoś
trawozerca Re: Share on Facebook 08.12.09, 23:21 Tak, pisanie czegokolwiek na tym forum mija się z celem. Zapominam o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Share on Facebook 09.12.09, 09:35 Zależy jaki masz cel - jeśli posmęcić i ponarzekać to rzeczywiście bez sensu. Co do tematu - pisałem uż w jednym z sąsiednich wątków, że dodamy pole na HTML pod każdą notką. Będzie można tam umieścić odpowiedni kod z FB. Odpowiedz Link Zgłoś
trawozerca Re: Share on Facebook 10.12.09, 04:51 Ols, powiedz mi szczerze, czy Ty tak na powaznie, czy udajesz ze nie rozumiesz? Przeciez kazdy glupi wie, ze dodacie to pole z FB bo taki jest trend, FB staje sie w PL coraz bardziej popularne. Pytanie moje mialo wymusic jakas deklaracje od Was kiedy. Ale jak to robicie ZAWSZE - nastapila tzw. zlewka. Wiec napisalem, ze to przeciez na Bloxie standard. Odpowiedz Link Zgłoś
ols Re: Share on Facebook 10.12.09, 12:48 Sorry, ale to zły adres na wymuszenia. Wszelkie nowe funkcje wprowadzamy dokładnie wtedy, kiedy są gotowe. Jak nie są - to nie podajemy dat z sufitu. W tym momencie jedyna data, którą mam na horyzoncie to wprowadzenie tagów (najbliższe 2 tygodnie). Odpowiedz Link Zgłoś